viking
|
Ivalina, pre nego što počneš, moram da ti dam jedan prijateljski savet i molim te da ga primiš tako, a ne kao kritiku. Pre svega, VTO postupak je vrlo iscrpljujući i zahtevan, pre svega pshihički, ali i fizički, finansijski... Zato pre nego što kreneš moraš da budeš apsolutno spremna i pripremljena, da je ti je sve u životu organizovano i podređeno tome jer će ti postupak oduzimati veliki deo vremena. Ovo kažem zato što čitam da još nisi ni počela a već su problem grozno vreme, posao, vrućina, odlazak na kontrole, terapije... Moj ti je savet da ako ne možeš sad da se organizuješ bolje sačekaj mesec dva, uzmi odmor ili bolovanje ako treba i posveti se tome par nedelja, inače će sve ove stvari koje si navela kao problem to zaista i biti kada sve počne. Inače, ja sam bila na kratkom protokolu, na folikulometriju išla oko 7-8 dana i to svako jutro pre posla, injekcije sam nekad davala sebi nekad sam išla kod njih (u Jevremovu, nisam kod Ivanovića), a rečeno mi je prvi put da ih primim između 16 i 18 časova, pa kad sam odabrala termin, da ga se držim. Želim ti sve najbolje i mnogo sreće!