RE: Klinika Ivanović (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

cvećka -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 13:37:44)

[sm=zmeden.gif] mene nije "grdila" povodom hrane, samo je naglasila "proteini i povrce su glavni"
Da li je Daca završila sa pregledom...

Modessty -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 14:28:27)

čekajući Dacu.... kao čekajući Godoa [sm=smiley36.gif]

baby_blue -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 15:25:20)

Meni je vto vodila Goca i stvarno sam prezadovoljna. Ne mislim da je ostra ili gruba, samo je surovo realna, a ja mnogo volim takve ljude, jer sam i sama takva. Ne volim kad je neko cile mile, da nesto ublazava, pa ne znas na cemu si. Za mene je ona pun pogodak.[sm=smiley36.gif]
Nego, da li Goca vodi i trudnoce ili neko drugi? Ja treba za 5,6 dana otprilike da im se javim, pa da mi kazu kad da dodjem na prvu kontrolu.[sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 15:51:37)

Koliko sam ja skontala, Goca i Bilja su specijalisti za sterilitet i ne bave se trudnoćom. Mislim da Dragan vodi trudnoće ali ne znam da li celu ili samo do određene nedelje. I mene to zanima, javni kada saznaš [sm=smiley1.gif]

cvećka -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 16:39:49)

Baby, i meni dr Dragan vodi trudnocu, nisu me ni pitali kod koga bih, pa pretpostavljam da samo on vodi. Ja za 3-4 nedelje opet, treći pregled, ne mogu da dočekam (:

daca77 -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 17:32:32)

Drage moje, hvala od srca na svim informacijama...
Bese ono svlacenje, drzanje gaca u ruci da ne pobegnu i sl, sve se to prezive, ali ne znam kako ce njihov odgovor. Naime, Goca nije radila, tj.na odmoru je do 19., pa me pregledala dr Bilja. Ono sto mogu reci je da je bila korektna, ali me je, videvsi otpusnu listu o operaciji endometrioze, skroz pokopala i rekla-ja ne znam da li se Vama uopste moze raditi VTO?! Nakon UZ mi tvrdi da imam endometriozu 13x12mm, da mi je d.jajnik skroz spusten i do njega se ne moze nikako doci, ako se radi VTO, da je l.jajovod jako cudan na snimku HSG i da sumnja na hidrosalpinks i jos dodala da mene niko nece prihvatiti da radi neki hiruski zahvat, jer je stanje sigurno 5x gore od pre 5 god.kada je radjena operacija.
Sve u svemu ostaje da narednog utorka odem na UZ ponovo i tada ce moci da mi kaze nesto vise.
Pored toga, dr Jelena kaze da sam u preddijabeticno stanje, ogtt ocajan i da odmah krenem sa glukofazom.
Tako vam ja prodjoh, drage moje...mislim da ce me i oni otkaciti i danece raditi VTO.[sm=zmeden.gif]

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 18:00:12)

Ih bre daco ..pa hidrosalpinks se lako rešava, kakve ima veze šta je bilo pre 5 godina! Laparaskopija rešava problem.

To za spušten jajnik, meni su trebali još ranije da počnu VTO, i rekli su mi jednom prilikom - stanje očajno, spušten jajnik, ne možemo da krenemo sa VTO. Zakazali UZ za dve nedelje i tada je sve bilo super, i krenusmo sa postupkom. Sa mnogo većom endometriozom od tvoje! Moja je koliko znam 2,5 mm. A na tom jajniku sam dobila 12 j.c., i pored tolike endometrioze.

Baš mi je žao, ali moguće da će biti kao kod mene, i na sledećem UZ sv ebude ok [sm=smiley31.gif]

I znala sam da će Bilja prva da te pregleda, neka, bolje ..

daca77 -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 18:04:08)

Ne znam, dunja...dr to obrazlaze kako je sada ima puno priraslica...a taj d.jajnik mi se jako brzo nakon operacije spustio i otisao iza materice.
A tebi se vratio u normalan polozaj?
Videcemo...ali, shvatila sam da nije odusevljena slucajem[sm=smiley13.gif]

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 18:05:48)

Vratio se daco, kažem ti, možda je to samo privremeno, daj Bože ..

A spustio se posle mikroginona, i ti si ga beše pila? Sve mi to miriše na moj slučaj, možda ipak bude dobro.

daca77 -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 18:09:16)

Dunja, hvala na podrsci, ali sam sigurna da se nece vratiti...on je tu vec 5 god.i zato i ne radi skoro uopste-jedva da imam 2x godisnje na njemu dominantni folikul.
Ne znam sta cu raditi, ako me odbiju...kome vise da se obracam...[sm=smiley19.gif]

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 18:10:18)

A drugi jajnik mila?

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 18:12:11)

Ja na levom nisam imala ni jedan folikul, taj jajnik mi ne radi, a na desnom 12 j.c., znači potpuno su nezavisni jedan od drugog. A na tom desnom koji je proizveo lepe jajne ćelije je endometrioza. U Mađarskoj sam na njemu dobila 2 jajne ćelije, kod Ivanovića 12.

nata11 -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 18:13:32)

Ma daj Daco pa ako nece oni da ti rade VTO ima ko hoce, koliko se secam nisu te bas svi odbili. Sad ima logike i ono sto su ti odmah trazili da sutra dodjes kada su videli folikule [sm=zmeden.gif] Nemoj da si pesimista Daco naci ces ti neko resenje.

erato -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 18:24:50)

Daco, kada si bila danas? Mozda smo se srele. Znam da si ocajna sada, ali Bilja je takva - cesto razmislja naglaz, kao za sebe. To ne znaci da je to njen definitivni zakljucak. Pregledace tebe i Goca, konsultovace se one. Ja sam prvi put bila kod Bilje, a drugi put kod Goce i Goca je bila upucena u moj slucaj...one se konsultuju. Bile su jednom prisutne i Bilja i Goca i Jelena. Cim je rekla da dodjes ponovo, znaci da hoce da te prati u toku ciklusa.
Drzi se, ljubim te i nece te otkaciti, to je sigurno.

daca77 -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 18:27:28)

Dunja, endometrioza, po Bilji, je na levom jajniku, a on je jedini koji radi svo ovo vreme.
Erato, ne znam ko ce me primiti sl.nedelje na UZ, ali shvatila sam da ce ponovo Bilja. Inace, imala sam zakazano u 9.45h, ali je kasnila.
Bacite pogled na moja antitela stitne...nesto debelo ne valja.[sm=zmeden.gif]

erato -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 18:34:42)

Daco, ne mora da znaci da ce te pregledati Bilja. Bez obzira ko ce da te pregleda, ja mislim da ce se one konsultovati oko tvog slucaja, jer stvar nije jednostavna.
Draga...od sveg srca navijam za tebe.

daca77 -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 18:42:25)

[sm=smiley31.gif]
A sta da radim sa anti TPO?

Verolina -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 18:42:31)

A kakve to veze ima sto je jajnik spusten? Pa meni je skroz iza materice a sa njega sam u decembru zatrudnela.

daca77 -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 18:43:42)

Verka, ne moze iglom da bocne folikul...kaze igla bi morala da prodje kroz matericu, da bi dosla do jajnika.

Verolina -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 18:45:48)

IZVORNA PORUKA: daca77

Verka, ne moze iglom da bocne folikul...kaze igla bi morala da prodje kroz matericu, da bi dosla do jajnika.

Aha. Kapiram.
Slusaj, znam da ti je dosta svega, ali laparo bi ti sve resila.

daca77 -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 18:53:34)

A sta bi resila, Verka?[sm=smiley13.gif]
Da mi podvezu jajovode, izvade ili nesto 3.?

cvećka -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 18:58:34)

Daco, ne sekiraj se odmah, ne verujem da ce te odbaciti, ubedjena sam [sm=smiley31.gif] Ja kad sam bila prvi put dr Bilja me je gledala kao da nisam sva svoja, jer sam dosla sa jednim jajnikom, na kom je bila cista od oko 7cm precnika koju sam imala oko godinu dana. A dosla sam jer su mi rekli da, ako me jos jednom otvore odoše i taj jajnik, a mozda i materica. Baaas je bila skepticna, a sledece nedelje kad me je dr Goca pregledala - cista pukla!! Krstili su se svi redom i levom i desnom i ispade sve dobro na kraju... Ne sekiraj se mila unapred [sm=smiley31.gif]

Verolina -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 18:59:15)

Ne, otklonila bi ti priraslice i otpustila desni jajnik. Zoran je meni to predlagao, ali kad je video da moj jajnik fcionise, rekao je da ne treba.

dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 20:06:50)

IZVORNA PORUKA: daca77

A sta bi resila, Verka?[sm=smiley13.gif]
Da mi podvezu jajovode, izvade ili nesto 3.?

Ja htedoh da ti napišem isto kao i Verka. Ako ti Bilja konačno predloži laparo pre VTO, bolje što pre to završi. Priraslice, jajovode neka srede. Neka skinu i endometriozu sa tog jajnika, i onda čista uđi u postupak.

erato -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 20:31:22)

Devojke, jeste li istiskivale vazduh iz ovitrelle injekcije, ili ne? Meni na klinici rekli da istisnem, a na netu sam nasla neka upustva da se ni slucajno ne istiskuje.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>