daca77 -> RE: Klinika Ivanović (15.4.2013 17:32:32)
|
Drage moje, hvala od srca na svim informacijama... Bese ono svlacenje, drzanje gaca u ruci da ne pobegnu i sl, sve se to prezive, ali ne znam kako ce njihov odgovor. Naime, Goca nije radila, tj.na odmoru je do 19., pa me pregledala dr Bilja. Ono sto mogu reci je da je bila korektna, ali me je, videvsi otpusnu listu o operaciji endometrioze, skroz pokopala i rekla-ja ne znam da li se Vama uopste moze raditi VTO?! Nakon UZ mi tvrdi da imam endometriozu 13x12mm, da mi je d.jajnik skroz spusten i do njega se ne moze nikako doci, ako se radi VTO, da je l.jajovod jako cudan na snimku HSG i da sumnja na hidrosalpinks i jos dodala da mene niko nece prihvatiti da radi neki hiruski zahvat, jer je stanje sigurno 5x gore od pre 5 god.kada je radjena operacija. Sve u svemu ostaje da narednog utorka odem na UZ ponovo i tada ce moci da mi kaze nesto vise. Pored toga, dr Jelena kaze da sam u preddijabeticno stanje, ogtt ocajan i da odmah krenem sa glukofazom. Tako vam ja prodjoh, drage moje...mislim da ce me i oni otkaciti i danece raditi VTO.[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|