dragana s. -> RE: Klinika Ivanović (31.3.2013 18:55:32)
|
Drage devojke, evo mog izvestaja sa klinike Ivanovic! Juce sam primljena(treci dan ciklusa) i to kod doktora Dragana! Da znate, (pogotovo moja drugarice Daco[sm=smiley1.gif]) procedura je takva, prvi pregled je kod doktora, a svaki sledeci kod doktorke Gordane. Doktor je super, sve lagano i lepo ispita, covek je vedar i nasmejan, sto izuzetno prija! Posle razgovora ide pregled, pretpostavljam da je to isto za svaku pacijentkinju, a onda nastavak price, naravno sa oba partnera [sm=smiley1.gif] i pre i posle, pogotovo ako je malo komplikovano kao sto je slucaj sa mnom. Odmah posle pregleda je laboratorija, da se odmah urade hormoni koji su neophodni, a sutradan odn.ujutru je radjen OGTT test, ali to verovatno vazi sa nas koje imamo PCO! I sada ce na osnovu rezultata odrediti da li je potrebna terapija! Naravno da ja nemam pojma da protumacim sta je i kako! A sto se tice VTO, doktor ne moze odmah da vam kaze kad bi mogla da se radi, sve zavisi od problema, analiza i svega prateceg. U svakom slucaju je sve proslo ok, a sledeci pregled je zakazan 13-og dana ciklusa. Cena prvog pregleda je 10.000 din., a svaki sledeci je 3.000. Nadam se da sam vam napisala najvaznije, ako imate neko pitanjce, tu sam! Da i mene neko nesto pita, a ne samo da ja ispitujem! [sm=bravo.gif] Drugarice Cvetjka i Klarice, vidite da sam prezivela! Ali, ali, ali, to je bio DOKTOR, a za desetak dana ce biti "vruca stolica"! [sm=smiley36.gif] Salim se malo, probila sam led, pa mi je lakse! A drugarice Daco, nemoj nista da brines, ti i ja smo iste, pa kako je meni bilo, tako ce i tebi, a bilo je super!
|
|
|
|