dunja RR -> RE: Klinika Ivanović (14.4.2013 21:15:03)
|
IZVORNA PORUKA: dragana s. Cao Daco! Informacija od mene iz prve ruke! Goca ti sutra nece biti tu, ja sam bila prosle nedelje i rekla je da nece biti tu nedelju dana! Imas srece, sta da ti kazem! [sm=smiley36.gif] Ja takodje sutra idem, pa zato i znam, nece me ona pregledati! A sto se tice prvog pregleda, kao sto sam vec rekla, pregledao me je dr.Dragan, ali on takodje sutra nece biti tu! Posto je on na prizemlju, onda se presvlacenje odigrava u samoj ordinaciji, a kod Goce je na spratu i pored ordinacije imas normalnu svlacionicu, ostanes u vesu, obuces mantil i nikakav problem, kod Goce ti je tu odmah civiluk i odmah si na "vrucoj stolici"! A uverila sam se da je vrlo stroga, makar na pocetku! Osecala sam se kao da odgovaram hemiju kod stroge profesorke! [sm=smiley36.gif] Ali to te tek ceka, nece sutra! Mene Dragan nikada nije pregledao, videh ga tek na aspiraciji [sm=smiley1.gif] Goca je zezator, bar je sa mnom uvek bila, a sa Biljom sam postala super friend [sm=smiley36.gif]posle svega. Čak mi je posle transfera rekla da objavim da sam joj bila idealan pacijent, posebno na transferu. Možda je i Bilja sutra pregleda prva, kao mene, to ti daco želim od srca.
|
|
|
|