Nina777 -> RE: Dušek za dečiji krevetac (29.5.2011 16:57:15)
|
Evo i mi se ovih dana bavimo dusekom i iskreno ja sam sada bas u nedoumici, a bila sam resila da oko toga necu da komplikujem [sm=smiley36.gif]. Prvo sam mislila da kupimo u Simpu, na sajtu sam videla, imaju JUNIOR ANTI-ALLERGIC dusek, i pise da je od dve vrste pene, a prodavacica nam je rekla da je on od sundjera? Inace je debljina 10 cm, i ne znam da nije pretanak, i kosta 3000 dinara. Onda smo gledali taj Luka, isto bez zicanog jezgra, zimska i letnja strana, cene su od 2600-3000, zavisi od radnje.Kod njega se pitam, a to je neko vec zamerao ovde na prethodnim stranama, on ima velika udubljenja na sebi na mestima gde su kao prisiveni "dugmici od vate" koji spajaju gornju i donju stranu duseka, da li ce bebi tu da upada glava, u te rupe. Prodavacica kaze kao nece to se ne oseca kad se stavi posteljina, ali meni bas tako ne izgleda, zaista su veca ta udubljenja i jos izbocina od tog dugmeta, a beba treba da bude na ravnom. Ne daje mi se 10,000 za dusek ali nikako ni izmedju ovih jeftinijih da se odlucim. Ako neko ima neki od ovih ako moze da da neku sugestiju, znacilo bi mi. Pozdrav
|
|
|
|