prase -> RE: Dušek za dečiji krevetac (24.8.2009 16:04:29)
|
Koliku garanciju daju na taj dušek što si nam pokazala, Lu? Ja sam pre nekoliko godina (tipa 4-5) kupila dušeke mami za dnevnu sobu (dvosed i trosed) po meri, garancija 15 godina, dimenzije 190x70 i 110x70. Imaju opruge i nekakvo kokosovo jezgro te neke antialergijske i šta ti ja znam još kakve slojeve... Rekli smo ljudima da će se na tome sedeti po ceo dan, a da trosed tokom noći služi i za spavanje i da taj dušek mora to sve da otrpi. Platili smo ih negde oko 500eur i mogu ti reći da se nismo pokajali. Do tada smo svake godine kupovali nove jogy dušeke koji su propadali od silnog sedenja na njima (dušeci ipak nisu predviđeni za sedenje). Hoću reći, nama se investicija isplatila, a dušeci nisu tako dobri kao ovaj tvoj. Ako to Roku možeš da priuštiš, onda kupi, zašto ne? Dimenzija je 200x90, može na tome da spava dok se ne odseli i osnuje svoju porodicu... a zaista jeste tako... Ako je garancija 15 godina, on će srednju školu sigurno završiti spavajući na tom dušeku ili nekom drugom koji ćete dobiti u zamenu za taj ako taj propadne [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Usput, mi smo menjali te dušeke nakon 2 godine, nisu nam napomenuli da ispod dušeka mora da bude čvrsta podloga (ne dolazi u obzir rešetkasta i sl., a mi na dvosedu i trosedu imamo takvu) i dušeci su se oštetili. Došli ljudi, doneli druge, odneli stare i zamolili nas da stavimo čvrstu podlogu. Od kada smo stavili čvrstu podlogu, dušeci su kao novi...
|
|
|
|