klara01 -> RE: Dušek za dečiji krevetac (12.7.2011 18:44:47)
|
zdravo svima! odavno iscitam ovaj vas divni forum, pa sam sinoc resila i da vam se pridruzim. manje-vise sve ste mi "poznate" koliko sam vremena provela ovde (od samog pocetka trudnoce). odlucila sam se za krevetac ali dusek nikako da izaberem (valjda osecam vecu odgovornost po tom pitanju). skupljala sam sa neta kako bi trebalo da izgleda dusek pa sam htela da to podelim sa vama a vi posto ste iskusnije pomoci cete mi za koji konkretno da se odlucim[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] -dusek treba da bude potpora za teske delove tela-ramena i kukove -da odgovara krevecu po velicini,ovo je najvaznije -ni tvrd ni previse mekan -dusek traje od 8-10 godna -svaki dusek treba da bude antialergijski -sa zicanim jezgrom sa vise obmotanih slojeva ili bar jednim -nikako sa memori penom (to nije jastuk, treba da pruza cvrstu potporu, pogotovo maloj bebi koja raste) -omotac duseka od tvrdog materijala(prirodni npr.od kaucuka, ako ne onda moze i vestacki) -lateks je isto prirodni materijal, i antialergijski, u njega ne mogu da se nastane grinje vuna isto tako prirodni antialergijski materijal Vidim da ste vi protiv ovog zicanog jezgra, mozete li mi reci zasto? Bas sam u nedoumici, mislim da ne treba davati puno para za dusek koji ce beba koristiti 2-3 godine, a opet ne bih uzela bilo sta kako bih precrtala jos jednu stavku na svom bebi spisku...
|
|
|
|