jelenceto -> RE: Ešerihija koli (2.4.2012 9:22:00)
|
Pozdrav!!! Vidim da su ovde svo strucni sto se tice eserihije... :) Zelim svima puno srece u lecenju proklete eserihije :))) Ovo je moj problem... Imam redovne upale besike, npr. u toku dve nedelje dobijem 3 puta upalu... Ne piskim krv, ali strasno boli posle male nuzde, i strasan je osecaj nekih pola sata posle male nuzde, dok se besika bar malo ne napuni. Poslala sam urin da se odradi urinokultura, i moram da cekam par dana da stignu rezultati... Ovaj problem imam vec godinama, ne znam od cega zavisi, ali periodicno dobijam upale jednu za drugom.. Jednom prilikom sam vec slala urin na urinokulturu i sve je bilo ok. Nocas mi se desilo da je bol presao na bubreg. Strasno sam se uplasila zat sto se prvi put desilo, a imam i genetsku predispoziciju za bolestima bubrega ( i tata i sestra imaju kamen i pesak ). Po vasim iskustvima, da li mislite da mi mozda eserihija izaziva stalne upale besike i kako se to kod vas manifestovalo??? Vidim da ste dosta pricale o brusnici, pa samo da vam kazem da sam pre dve godine pila caj i grickala brusnicu, i nije mi se javila upala besike sigunro godonu ipo dana. Tako da preporucujem svima i opet cu da se vratim na caj! Hvala!!!
|
|
|
|