dunja RR -> RE: Ešerihija koli (16.11.2020 23:31:25)
|
Mi so danas dobili kooonačno rez urinokulture, i mm i ja imamo > 100.000 ešerihije, mada sam ja imala osećaj i pre, pa smo odmah bili krenuli sa Paliseptom i čajem protiv ešerihije koji juče kupih na Kaleniću. Mm je jutros piškio krv, pored T koja mu se noću vraća, i otišao odmah kod urologa, koji mu svašta nešto pregledao, dao ABm a rezultat urinokulture koji 3 dana čekamo je stigao posle tog pregleda, i dr mu je potvrdio terapiju koju je jutros dobio, ali meni ništa nije dao grrr. Smaraću sutra opet, jer sam zvala dr koju sarađujem, ona kaže da uzmem AB, piše mi na nalazu na koje je oset__ljiva, ima ih 6-7, pada uzmem neki, ali moram recept dobiti od dr. Čitala sam kako se dobija, nemam iskustva, nikada nismo imali, i kontam da smo dobili preko hrane, piše da se tako često dobij, a nama je crkao frižider prošle nedelje, tj. postepeno je prestajao da radi, a mi pojeli neko meso koje se nije dobro hladilo zbog tog kvara koji nije baš očigledan sve do trenutka kada frižider uopšte nije hladio..a nismo ni znali da je danima slabije hladio. IZVORNA PORUKA: mihi Upravo se zbog toga ne leči kod odraslih do broja od 200.000 a kod dece do 100.000 nego se ostavlja organizmu da sam izbori sa tim.
|
|
|
|