bebać -> RE: Ešerihija koli (8.2.2011 9:17:41)
|
...nešto sam o ovome pisala na temi 'skidamo pelene'...ali mislim da je adekvatnije ovdje.. Naime,pisala sam da je Sergej skinuo i DANJSKU I NOĆNU pelenu odjednom,sa 2,8god.I sve je bilo ok do prije nekih mjesec dana(počelo je početkom januara)...naime počeo se piškit noću većinom,mada mu se otme ponekad i po danu na spavanju[sm=smiley13.gif] često se desi da traži tutu i dok je ja donesem,njemu se omakne i već malo 'pusti' piše u gaćice... Nekad prije 10 dana javila se samo temp,koja je trajala 2 dana(do 39) i ništa drugo...samo temp[sm=zmeden.gif] Juče sam ga odvela doktorici(jer nije prošlo,iako sam kontala da se malo nahladio) i ispričala za problem. Pretpostavlja da je upitanju infekcija,ali nije sa sigurnošću rekla dok ne vidim rezultate nalaza,a dala mi je uputnice za: urinokulturu nalaz mokraće nalaz krvi i ultrazvuk bubrega[sm=zmeden.gif] Trebali smo jutros ići vadit nalaze,ali Sergej je noćas dobio temp i jako kašlje,tako da smo ostali doma dok mu se stanje malo ne popravi. Uh,jako sam uplašena(i paranoična,kako samo ja mogu biti) i nemam mira...bojim se šta od ovoga može izaći[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] [sm=zmeden.gif] Dosad(u novembru smo vadili) mokraća mu je bila na granicama normale...i napomenula bih da sam ja E.C. imala u trudnoći,ali plod i Sergej po rodjenju nisu.Sve bilo OK. Sad ja tu uvezujem,'markove konake' i vjerovatno lupam unaprijed,a ne mogu da ne mislim šta mu je. Cure šta vi mislite,pišite sve što znate[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|