Trcosava -> RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu? (8.1.2013 20:21:51)
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa sigurna sam da svaka od nas, posebno one koje imaju decu sa malom razlikom u godinama pomisli ovo.. i mislim da je to zdravo i normalno, zato treba da postoje ovakve teme, da bismo podrzale jedna drugu kada se jave ovakva razmisljanja, i da bi znale da je to normalno, da nismo jedine.... a onaj ko trazi zlo i razlog za istresanje svoje negativne energije, moze ga naci u svemu i nacice ga u svemu, tako da dalje ne bih komentarisala postove odredjenih persona... ni ja nisam do skoro pomislljala, ali sada mi se desi da pomislim.. i to me nervira, zelela sam drugo dete, ali nisam imala predstavu da ce to ovako izgledati... i pored toga sto nemam ni minut za sebe, nemam dovoljno vremena da im se obojici posvetim, sto me ubija. da sam znala da ce ovako izgledati verovatno bih napravila vecu razliku, eto samo to.. znam hvala bogu samo kad su zdravi, to je jedino bitno, i znam da sam nezahvalna sto ovo pomislim, ali jednostavno mi se desava da pomislim.. naravno to je sve retoricki, ne kajem sto sam ih rodila, samo imam momente kada mi zivci popuste. Aman ženo, lepo si rekla da onaj ko traži razlog samo da bi ispljuvao - naći će ga i u ''dobar dan''. Ne osvrći se na takve komentare. Verujem da je teško ''iz pelene u pelenu'', ali ideš logikom da je bolje da pregrmiš 3-4 godine i onda si mirna [sm=jezicek.gif] Nikom nikada nemoj da se pravdaš, pogotovo ne za ovakve stvari
|
|
|
|