RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

Sarav -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (26.3.2018 21:53:03)

Jel čita neko Stivena Kinga? Kako vam se sviđa? Ja sam slučajno našla Langolijeri (na hrvatskom je i ne znam kako je prevedeno kod nas). Gledala sam neki film kao dete i baš je jak utisak ostavio na mene, kad ukapiram da je rađen po toj knjizi.

Peace* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (27.3.2018 10:52:27)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Peace, uzela sam njenu knjigu Sedam sestara. Ne deluje mi lose. Znam da ima i drugi i cini mi se da sam videla i treci deo.

Meni je taman.
Dovoljno modernog, dovoljno istorijskog, dovoljno opisa, svega taman koliko treba da ne davi.

lokicagagica -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (27.3.2018 13:19:26)

Od Kinga sam do sada procitala samo "Zelenu milju" i dopada mi se, bolja je od filma svakako. Nisam imala prilike da citam nesto drugo od njega, ali mi je definitivno sledeca na spisku "Groblje kucnih ljubimaca".

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (27.3.2018 15:29:02)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Peace, uzela sam njenu knjigu Sedam sestara. Ne deluje mi lose. Znam da ima i drugi i cini mi se da sam videla i treci deo.

Meni je taman.
Dovoljno modernog, dovoljno istorijskog, dovoljno opisa, svega taman koliko treba da ne davi.

Da, svega ima. A ja bas to volim. Ovu knjigu sam pozajmila. Moracu da nadjem i preostale dve.

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (2.4.2018 20:09:29)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Meni je taman.

Da, svega ima. A ja bas to volim. Ovu knjigu sam pozajmila. Moracu da nadjem i preostale dve.

Jako mi se svidela. Bas sam posle tragala o nekim licnostima iz romana.
Sad sledi ostrvo o kome vec imam lepo misljenje zbog knjige Nit od istog autora cija knjiga mi se jako dopala.

Peace* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (3.4.2018 11:56:53)

Jako mi se svidela. Bas sam posle tragala o nekim licnostima iz romana.

Isto. [sm=smiley1.gif]
Sve njene knjige su me podstakle da posle tragam po internetu za ličnostima / predelima / muzikom.
Zaista probudi nešto zanimljivo u meni.

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (3.4.2018 12:04:55)

Peace, jel ima drugi deo ove knjige? Cini mi se da sam videla ali sam skontala da se radi o drugim sestrama. Jel gresim?

Peace* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (5.4.2018 8:36:29)

Ima!

Prva je Sedam sestara, zatim Olujna sestra, pa Sestra iz senke. U junu se očekuje The Pearl sister. [sm=smiley1.gif]

nata11 -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (5.4.2018 11:40:04)

Jel u Srbij izdata knjiga *Tvoj drugi zivot pocinje kada shvatis da imas samo jedan* ?

dunja RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (5.4.2018 20:35:00)

Js sam preksinoć završila Ostrvo, isplakah se na kraju samo tako!

Sada se razmišljam da li da počnem Selenića, ili Povratak od Viktorije, zaražena sam [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (27.4.2018 10:49:21)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Sada se razmišljam da li da počnem Selenića, ili Povratak od Viktorije, zaražena sam [sm=smiley36.gif]

Ostrvo je odlicna knjiga. I ja sam plakala. Pocela sam i seriju da gledam. Ali samo prvu epizodu. Nemam kad ostale epizode.
Procitala "Covek po imenu Uve". Odusevila me je. Divan je Uve, a ujedno namcorast.[sm=smiley1.gif]

Dala mi je koleginica "Moja baka vam se izvinjava". Pisacu o njoj kad procitam.

Ono sto sm pocela da citam jeste "Neznanac u Kornvolu. Vec mi se svidja.[sm=smiley1.gif]

gagana83 -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (27.4.2018 12:32:51)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ja sam ridala i uz knjigu i uz seriju. Mada, meni plakanje nije problem [sm=smiley36.gif].

IvanaSK RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (27.4.2018 12:54:17)

Meni se serija nije nesto mnogo svidela. Odgledala sam par epizoda i odustala.

Peace* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (21.5.2018 11:07:32)

U decembru sam na poklon drugarici kupila knjigu, i nešto nikako da se vidimo da joj dam, i padne mi pod ruku pre koji dan... Kakvo iznenađenje! Kupila sam je jer mi se dopao naziv, bez da sam uopšte pogledala o čemu je.
SVE PREPORUKE!
Sitnice koje život znače - Lorenco Marone
KLIKNI

Milena18 -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (21.5.2018 12:04:39)

Peace, i ja sam tu knjigu za Novu godinu poklonila prijateljicici. Nešto mi se po sažetku na korici učinilo da će joj se svideti i bila sam u pravu. Pročitaću je i ja, sad si me ti podsetila.

dunja RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (4.6.2018 18:40:11)

Ja odavno krenuh sa Povratkom, V.Hislop, ali nešto ne ide, iako volim Alhambru, i sanjam da odem tamo, nešto neće knjiga. Za razliku od prethodne dve njene sa radnjomu Grčkoj.
I onda sam je ponovila u biblioteci, morala sam jer isteklo vreme držanja, pa ću joj dati novu šansu. Do tada, krenula sam sa Kućom Orhidela od Lusinde Rajli, nisam bila sugurna da li sam je ćitala, izgleda da nisam, i sad mi leži. Čitala sam pre par godina tokom VTO, njenu Devojčicu na litici. Slične su u smislu, da obe imaju junakinje, koje su imale tragediju, ne istu, ali opet ... videćemo do kraja, javljam utiske.

Uzela sam i Nesbea.
Sve laganini, da imam uz utrogestan [sm=smiley36.gif]

mama Jo -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (4.6.2018 23:34:28)

Wow, takvo nesto mi bas treba da procitam... bas mi se svidelo Sitnice koje zivot znace sazetak 😊

Peace* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (6.6.2018 8:20:33)

Do tada, krenula sam sa Kućom Orhidela od Lusinde Rajli, nisam bila sugurna da li sam je ćitala, izgleda da nisam, i sad mi leži. Čitala sam pre par godina tokom VTO, njenu Devojčicu na litici. Slične su u smislu, da obe imaju junakinje, koje su imale tragediju, ne istu, ali opet ... videćemo do kraja, javljam utiske.

Sve njene su na isti fazon. Ali meni prijaju. Svašta nešto istorijsko sam naučila što nisam znala.

Trenutno čitam Putovanje kroz snove - Gvendolin Vomak.
Sviđa mi se nego su mnogo sitna slova pa zaspem. [sm=smiley36.gif]

nata11 -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (8.7.2018 21:48:49)

Preporucite mi neku laganu, veselu knjigu za leto.

Misha i Ljisha -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (8.7.2018 22:23:31)

Ju Nato ja cega god se setim sve nesto mracno tuzno ratno religijski, fantazija horor... Nijedne vesele ne mogu da se setim

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (8.7.2018 22:33:53)

Evo jedne koje sam se sad setila. Klik

nata11 -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (8.7.2018 22:55:02)

Hvala Sanjice. Rasprodata je videcu da li ima na oglasima.

lesica -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (8.7.2018 23:44:36)

Nato, ne znam da li voliš satiričare, i ne znam da li si čitala Kišona, ali eto od mene preporuka.
Ima on dosta knjiga za preporuku.

Rosita -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (9.7.2018 12:40:54)

I mene interesuje isto sto i Natu. Nato, ne mogu da se setim naslova, a u glavi su mi dve knjige :(. Meni bibliotekarka dala Hrana ljubavi i Fvonk, kad sam istu preporuku trazila. Jos nisam citala. Sinoc jednu i po stranu :). Vec vidim ova Fvonk sa nekim opsesivnim cudakom, moj covek[sm=smiley36.gif], ali nije me privuklo da pocnem.

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (11.7.2018 23:21:11)

Voci, ako imas priliku nabavi "Covek po imenu Uve". Meni je bas legla. Prosto se zamislis kakvi ljudi postoji za koje mislis da su nezgodni, a u stvari imaju predivno srce.[sm=smiley27.gif]
Sad zavrsavam Senku vetra. Dopada mi se. Kazu ima nekoliko delova. Ako ne budem mogla da nabavim u biblioteci ne citam vise te iz delova.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>