RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

AnaTamara -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (20.2.2018 10:08:23)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: mama Jo

IZVORNA PORUKA: AnaTamara

Sta mislite o Pedeset nijansi sive?

Ja nisam odusevljena... posle polovine knjige vec je pocela da me smara radnja... procotala sam sve, ali nista... nikakvo odusevljenje

Pre par godina kad su izasle knjige sestra kupila. Ja sam bukvalno prelistala i ostavila. Uopste me nije privukla. Htela sam da uzmem kad ih ona procita, ali nisam. Film sam gledala na netu i isto mi se nista posebno nije svideo.

Dobila sam je pre godinu dana i nisam je otvorila, iako obozavam da citam,nesto mi se ne da 😁 pozajmim neku knjigu da bi procitala ali nju nesto ne mogu da uzmem da citam

mama Jo -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (22.2.2018 11:27:18)

Svima sa malom bebom a posebno novopecenim mamama bih preporucila od Jelice Greganovic ,,Zovem se mama" ☺
Da lakse podnesete prve dane sa bebom - prvom, drugom, trecom... svejesno 😊

lokicagagica -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (22.2.2018 11:40:10)

Svima sa malom bebom a posebno novopecenim mamama bih preporucila od Jelice Greganovic ,,Zovem se mama" ☺

Apsolutno se slazem sa tobom :) Prvi deo knjige sam nabavila pred sam porodjaj i tek pre 2 dana sam je celu procitala. Fantasticna, smehotresna a ujedno sasvim realna :) Jedva cekam da nabavim i drugi deo. Jesi li mozda citala drugi?

Sarav -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (22.2.2018 11:40:32)

Počela sam da čitam Pogrešna krvna grupa- Deklen Hjuz. Sporo mi ide, čitam pred spavanje po par strana. Volim tu krimi tematiku.

Srecko47E -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (22.2.2018 12:18:43)

Meni knjige od Jelice nisu nista posebno.Ni prvi ni drugi deo Ocekivala sam mnogo vise

dunja RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (5.3.2018 22:11:19)

Kakva je?
Ako voliš tu tematiku, da li si čitala Nesbea? Ooodličan je, i dobro me podseti nisam čitala novu njegovu, tj. pitanje je da li je i dalje nova, možda je izašla još neka njegova u međuvremenu. Ovu na koju msilim (zaboravila sam naziv) Laguna je izdala pre sigurno više od 8-10 meseci, možda ima i godina. Nego sam ja zaboravila ...

IZVORNA PORUKA: Sarav

Počela sam da čitam Pogrešna krvna grupa- Deklen Hjuz. Sporo mi ide, čitam pred spavanje po par strana. Volim tu krimi tematiku.

dunja RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (5.3.2018 22:13:51)

Ovako, počela sam onomad, i napočetku mi je delovala kao polu boza, ne znam zašto. Ali nastavila sam, i kako se radnja premestila u period prvog svetskog rata, počela je da mi se dopada. Stigla sam do pola, i za sada mi se dopada,

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Nit.
Krenula sam, ne znam jel se sve njene knjige dešavaju u Grčkoj ili samo ova?

Dunja, koju od Viktorije si uzela?

IvanaSK RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (5.3.2018 22:30:30)

Generalno njene knjige nisu nesto "teske" za čitanje, ali mi se svidja njen stil pisanja. Ovde na nagradnoj igri je bila Ostrvo i tada sam je skinula sa neta (poslah i Emici). Posle toga sam procitala sve što sam pronasla njeno na netu.
Jednostavno, svidja mi se[sm=smiley36.gif]

mama Jo -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (12.3.2018 14:47:12)

IZVORNA PORUKA: lokicagagica

Apsolutno se slazem sa tobom :) Prvi deo knjige sam nabavila pred sam porodjaj i tek pre 2 dana sam je celu procitala. Fantasticna, smehotresna a ujedno sasvim realna :) Jedva cekam da nabavim i drugi deo. Jesi li mozda citala drugi?

Ja sam je dobila na poklon pred drugi porodjaj, i tacnonse setila svega, takobda sam psihicki sve nekako lakse podnela sa drugim bebom 😂
Nisam citaka drugi deo...ali planiram, opet malo da me ohrabri 😊

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (23.3.2018 22:54:16)

Konacno je u mojim rukama "Covek po imenu Uve". Zavrsavam. Odlicna je. [sm=smiley1.gif]
Sledeca je ostrvo. Nabavila sam je. Posto mi je Nit legla, verujem da ce i ovaj naslov.

dunja RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (23.3.2018 23:10:21)

Meni stil pisanja nije nešto baš legao, previše mi je običan ali daleko od toga da je loš, ali mi je priča odlična, te istorijske činjenice pomešane sa njenom maštom, izrodile su jednu dobru priču. Završavam i Ostrvo, dobra je.

Generalno njene knjige nisu nesto "teske" za čitanje, ali mi se svidja njen stil pisanja. Ovde na nagradnoj igri je bila Ostrvo i tada sam je skinula sa neta (poslah i Emici). Posle toga sam procitala sve što sam pronasla njeno na netu.
Jednostavno, svidja mi se[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (23.3.2018 23:21:08)

Ivana ja sam ti dalje zahvalna sto si mi je poslala [sm=smiley1.gif]
Ko voli Dan Brown-a preporucujem mu Inferno

vocicana -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (24.3.2018 0:06:49)

Svasta ste ispisale, ja samo mogu da mastam o citanju, a tako mi nedostaje dobra knjiga, mada msm da bi sada sa ovom kolicinom umora na pola druge recenice se komirala.

emicaa -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (24.3.2018 12:38:48)

Voci ni ja ne citam stalno,ali pokusavam sa vremena na vrijeme ugrabiti koju minutu za citanje

mati -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (24.3.2018 12:50:01)

I ja kao i Voci, uspavala bi se na drugoj recenici. Poslednju knjigu sa procitala u bolnici "Preljuba", onako fina za opustanje, cak sam jadna i iscitala sve one ljubavne romane koje su mi nudile ostale zenice.
Sad citam ove decije sto uzimamo u biblioteci, trrnutno obnavljam "1000 zasto, 1000 zato", deci je zanimljivo a i meni, ono staro izdanje...

Dragce86 -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (24.3.2018 13:13:16)

Obozavam krimi tematiku, kao i SaraV, mora da ima tu nesto u nasoj psihologiji s obzirom da smo obe medicinari :D A mahom znam puno medicinara koji vole krimice trilere :) Ja sam nedavno procitala Hemija smrti ( Sajmon Beket ) i odlicna je, svaka preporuka!

Sarav -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (24.3.2018 14:12:17)

Poslednji porotnik, Džon Grišam[sm=bravo.gif]

mama Jo -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (24.3.2018 15:06:35)

Imam pozamasan spisak knjiga koje zelim da procitam cim mi se ukaze vise vremena!

Sarav -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (24.3.2018 15:22:33)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Kakva je?
Ako voliš tu tematiku, da li si čitala Nesbea? Ooodličan je, i dobro me podseti nisam čitala novu njegovu, tj. pitanje je da li je i dalje nova, možda je izašla još neka njegova u međuvremenu. Ovu na koju msilim (zaboravila sam naziv) Laguna je izdala pre sigurno više od 8-10 meseci, možda ima i godina. Nego sam ja zaboravila ...

IZVORNA PORUKA: Sarav

Nisam ga čitala, skup je [sm=smiley36.gif] čim nađem čitam obavezno. Na trafici sam našla skoro za dž Nestao zauvek - Harlan Koben i još sam pod utiskom. Fenomenalna!

jess021 -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (24.3.2018 16:02:30)

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Svasta ste ispisale, ja samo mogu da mastam o citanju, a tako mi nedostaje dobra knjiga, mada msm da bi sada sa ovom kolicinom umora na pola druge recenice se komirala.

Isto tako.
Pocela sam Kako ubiti pticu rugalicu paaaaaa pre skoro 2 godine. Strasno, ali sad stvarno nemam termina.
Eventualno nesto online kad M zaspi, ali nisam se nesto interesovala kako to funkcionise.

emicaa -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (24.3.2018 17:17:05)

Dragce ja sam dva puta citala hemiju smrti,odusevljena sam [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (24.3.2018 18:07:18)

IZVORNA PORUKA: jess021

Isto tako.
Pocela sam Kako ubiti pticu rugalicu paaaaaa pre skoro 2 godine. Strasno, ali sad stvarno nemam termina.
Eventualno nesto online kad M zaspi, ali nisam se nesto interesovala kako to funkcionise.

Jess, ja uopste nemam vremena ni da se opruzim. Moje vreme za citanje je ujutru rano u 6 kad svi spavaju, a ja ne mogu da spavam. I onda uzmem da citam. I uvece kad ih potrpam.

Peace* -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (26.3.2018 10:17:19)

Pročitala Kuću orhideja Lusinde Rajli. Malo više "limunada" nego što sam navikla, ali ok je za pročitati.

Sad čitam Klub Žilijet - Saša Grej. Šta znam... ne vidim kuda vodi sem što ima gomila sexa.

Sanjica26 RR -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (26.3.2018 10:33:30)

Peace, uzela sam njenu knjigu Sedam sestara. Ne deluje mi lose. Znam da ima i drugi i cini mi se da sam videla i treci deo.

mama Jo -> RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) (26.3.2018 10:51:37)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: jess021

Isto tako.

Jess, ja uopste nemam vremena ni da se opruzim. Moje vreme za citanje je ujutru rano u 6 kad svi spavaju, a ja ne mogu da spavam. I onda uzmem da citam. I uvece kad ih potrpam.

Isto tako. Procitala sam jednu knjigu u prvih mesec dana bebinih, i to nocu kada se budila svaki cas i kada sam je nosala do iznemoglosti, onda sam usput citala nesto lagano.
Jako mi se cita, jako, jako, jako... i jedva cekam da se izorganizujem.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>