|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kakav krevetac?
25.2.2011 10:19:11   
*Alexx*
Koliko sam ja uspela da provalim, Graco krevetci idu do 3 godine, ali su oni bas skupi (15000, a nasla sam i za 20000) user posted image 3 godine je sigurno ide 15 kg. Neki Giordani krevetci idu do 2 godine, to je tu negde, oko 15 kg.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 426
25.2.2011 10:32:47   
Anoniman
Bice mi dovoljno do 2 godine
Ok hvala Alexxuser posted image  

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 427
28.2.2011 13:07:51   
Jesenjin

IZVORNA PORUKA: gabrijelaaa

mi imamo graco prenosivi krevetac i sve pohvale...kada se skupi jako malo mesta zauzuma,lako se pere,a ima ih u raznim dezenima...i ima razne dodatke uz krevetac...mi smo se jedino zeznuli ...suprug zaboravio da uzme i onaj deo za stavljanje pelena vlaznih maramica...jbg...a ne moze posle nista da se dokupi... 
user posted image

Gabi, razmisljam da drugarici kupim ovakav krevetac kad se porodi, posto je rekla da hoce prenocsivi. Reci mi koliko je praktican? Ona bi koristila samo taj prenosivi. Da li je pult za presvlacenje upotrebljiv, deluje mi nekako mali, mada mozda samo tako izgleda. I ono sto me najvise zanima, sta sa posteljinom? Kakava posteljina tu treba? Kao za obican krevetac, ili nesto drugacije?
Hvala na odgovoru, bas nemam iskustva sa ovim stvarima, pa bi mi znacilo...

Ko sam?
Šta sam?
Ja sam samo sanjar,
čiji pogled gasne u magli i memli.
Živio sam usput,ko da sanjam,
kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.

(odgovor članu gabrijelaaa)
Direktna veza do poruke: 428
28.2.2011 15:31:06   
mejvis
Ja bih sada definitivno kupila taj prenosivi. Imamo i drveni i prenosivi, u drvenom stalno udara glavicu a i plići je od prenosivog tako da sada spava u prenosivom. Ima i dubokih drvenih krevetaca ali bih se ja sada sigurno odlučila za prenosivi, praktičniji je i bezbedniji.

(odgovor članu Jesenjin)
Direktna veza do poruke: 429
28.2.2011 16:37:37   
Lu
Jasenjine, drugarica će biti oduševljenauser posted image user posted image user posted image
Mi smo ga koristili tri godine, imali smo obični prenosivi Graco, bez ovih gore dodataka za presvlačenje.
Služio je za spavanje, igru, nosili ga na putovanja, mislim da se svakako isplati.
Što se tiče posteljine ide obična posteljina, ništa posebno, naravno da ne trebaju one ogradice od posteljine i sva dodatna čuda jer je okolo mrežica i beba se ne može udariti ili ozlijeditiuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 430
28.2.2011 17:15:09   
yeeca
imamo prenosivi i prezadovoljna sam, ovaj dodatak za presvlacenje je odlican, moje preporuke user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 431
1.3.2011 12:22:01   
Anoniman
Devojke , možete li baciti pogled na OVO Zanima me da li je ovaj krevetac ujedno i ogradica ? Kupila bih ga jer je simpatičan a cena je smešna , dobija se i dušek tanki , a može se staviti i klasičan 120x60 dušek . One koje se razumeju u ove prenosive krevece (ja ne) neka prokomentarišu ako primete neku manu , i najbitnije , da li može poslužiti kao ogradica . Hvaaala user posted image .

(odgovor članu yeeca)
  Direktna veza do poruke: 432
1.3.2011 12:27:44   
Lu
Bubo, koliko ja vidim nema šta da mu fali, svi su oni otprilike isti,na isti sistem, s tim da ovaj tvoj kao i moj ima  točkiće na jednoj strani, tako da ga samo odigneš i pičiš po stanu gdje zeliš i naravno da sluzi kao i ogradicauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 433
1.3.2011 12:28:47   
Jele
Bubo, meni izgleda kao da je i ogradica, a i oni kažu ''za igru'', a izgleda isto kao i ogradice

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 434
1.3.2011 12:30:32   
Jele
Inače, ako ga kupiš, javi kako služi, ja planiram na leto da uzmem jedan, trebaće nam i za put kao krevetac, ali i kao ogradica

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 435
1.3.2011 12:32:10   
Anoniman
user posted image
Super ! Hvala , Lu , Jele ! Baš mi to znači , ja sam planirala da kupim ogradicu , ali sada kada sam videla ovo , kupiću to , jer dobijam 2 u 1 za 4 300 din !

< Poruku je uredio BubaMira -- 1.3.2011 12:33:41 >

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 436
1.3.2011 12:36:20   
isidora88
bubo a gde ima da se kupi taj krevetac?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 437
1.3.2011 12:39:09   
Anoniman
Poslaću ti PP

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 438
1.3.2011 12:41:50   
gabrijelaaa

IZVORNA PORUKA: Jesenjin
Gabi, razmisljam da drugarici kupim ovakav krevetac kad se porodi, posto je rekla da hoce prenocsivi. Reci mi koliko je praktican? Ona bi koristila samo taj prenosivi. Da li je pult za presvlacenje upotrebljiv, deluje mi nekako mali, mada mozda samo tako izgleda. I ono sto me najvise zanima, sta sa posteljinom? Kakava posteljina tu treba? Kao za obican krevetac, ili nesto drugacije?
Hvala na odgovoru, bas nemam iskustva sa ovim stvarima, pa bi mi znacilo...

e pa ovako...praktican je da nema prakticnijeg...pult je upotrebljiv i stvarno je mnogo koristan jer nemora onda da se kupuje posebno pult za presvlacenje,a dete na njemu moze da se presvlaci do godinu dana mozda i malo vise...a za posteljinu...pa moze da se stavi i posteljina sa ogradicom,mi smo stavljali a i stavljamo i sada za prvo vreme da ne duva bebi oko glave,malo je teze staviti jer nije predvidjeno ali moze,samo treba biti snalazljiv...sve pohvale stvarno i moja preporuka su prenosivi krevetci...:)

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

(odgovor članu Jesenjin)
Direktna veza do poruke: 439
1.3.2011 12:47:30   
gabrijelaaa

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Devojke , možete li baciti pogled na OVO Zanima me da li je ovaj krevetac ujedno i ogradica ? Kupila bih ga jer je simpatičan a cena je smešna , dobija se i dušek tanki , a može se staviti i klasičan 120x60 dušek . One koje se razumeju u ove prenosive krevece (ja ne) neka prokomentarišu ako primete neku manu , i najbitnije , da li može poslužiti kao ogradica . Hvaaala user posted image .

krevetac je jako simpatican ali mi je cudno da cena bude toliko smesna...ipak svasta nesto ide uz njega...ja bih ti rekla da malo bolje pogledas uzivo ako ima gde...:)

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 440
2.3.2011 22:02:08   
Anoniman
Gabrijela , uz ovaj krevetac ne ide "svašta nešto" user posted image . Nikakva dodatna oprema nije nabrojana . Još se premišljamo o kupovini jer sam mu našla manu za sada - nama dva nivoa . Znači , nema poziciju u sredini , nego bi bebu morala da spustim jedino na dno , kao u ogradicu . I slabo je providna ova mrežica ...

E sad , meni lično se čini veoma bitnim taj srednji položaj kreveca , gde mala beba može da spava , a ovaj krevetac to nema ... Kažite mi , koliko je taj srednji nivo bitan ? Ja sam spremna da odustanem od kupovine baš zato što nema taj srednji nivo , a meni se na slici učinilo da ima .

(odgovor članu gabrijelaaa)
  Direktna veza do poruke: 441
2.3.2011 22:26:31   
Anoniman
Neka , sačekaću ja user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 442
2.3.2011 22:43:04   
Lu

E sad , meni lično se čini veoma bitnim taj srednji položaj kreveca , gde mala beba može da spava , a ovaj krevetac to nema ... Kažite mi , koliko je taj srednji nivo bitan ? Ja sam spremna da odustanem od kupovine baš zato što nema taj srednji nivo , a meni se na slici učinilo da ima .

E pa bitan je dok je beba mala, lakše ti je stavljati i vaditi bebu iz krevetića, ne moraš se saginjati na dnouser posted image
Meni je to olakšalo dosta...mada tvoja beba već ima tri mjesecauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 443
2.3.2011 22:45:16   
Anoniman
Da , ima 3 meseca , a zbog čega to naglašavaš , ima neka fora user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 444
2.3.2011 22:51:07   
Lu

Da , ima 3 meseca , a zbog čega to naglašavaš , ima neka fora user posted image user posted image

Pa zbog težine...razmišljam do koliko je kg ovaj gornji nivo,mislim do 6 kg..dakle tu ste negdjeuser posted image
P.S. A kakav krevetić trenutno imašuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 445
2.3.2011 22:52:49   
Lu
Jeste evo našla samuser posted image
* Gornji nivo krevetića je pogodan za korišćenje od rođenja do 6,5 kg / 3 meseca ili dok beba ne počne da se odguruje rukama i kolenima

* Krevetić se može koristiti od rođenja do oko 3 godine/ 15 kg i

* Pult za presvlačenje se može koristiti od rođenja do oko 11 kg / 12 meseci.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 446
2.3.2011 22:54:07   
Jele
Koliko ja znam taj srednji nivo se koristi do određene kilaže, ne mogu da se setim koje tačno, ali se sećam da kada sam čitala da sam pomislila kako sa Strahinjom neću ni moći da koristim taj nivo kada kupim krevetac na leto...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 447
2.3.2011 22:59:32   
Jele
Sad tek vidim da je Lu našla info o kilaži....

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 448
2.3.2011 23:01:13   
Anoniman
Lu , Jele , legendeee ! Ja nisam znala za tu info o prekomernoj kilaži ! Znači - sve i da kupim sa 2 nivoa - Nina je 17. februara imala 5 600 , sad sigurno ima 6 kg ... ne bi mogla na taj srednji nivo !

(odgovor članu Jele)
  Direktna veza do poruke: 449
2.3.2011 23:02:05   
Lu
Eto Bubi, rješen problemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

Anketa

sneg
liliana

Volite li sneg?

da (66%)

ne (34%)

Ukupan broj glasova: 73

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here