|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kakav krevetac?
18.12.2010 12:45:23   
bojanica7
radoooo user posted image user posted image nikad nisam videla lepsi krevetac! user posted image zaista sam ostala bez teksta. skroz je jednostavan, a unikat pravi. jos imas i fiokice... idiiii breee!!!

Panta rei

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 401
18.12.2010 19:23:40   
nala
Rado, user posted image za krevetac. Jako originalno. user posted image

(odgovor članu bojanica7)
Direktna veza do poruke: 402
18.12.2010 21:26:19   
Anoniman
Još samo da smestim bebana i da se i njemu svidi i idiiiii begaj user posted image

(odgovor članu nala)
  Direktna veza do poruke: 403
21.12.2010 13:46:20   
Sanjica26 RR

Evo i naseg krevetica. Nisam najbolje slikala..ali mislim da ce se videti.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 404
21.12.2010 14:07:24   
bojanica7
sanjice, divno jeeee!!! iuser posted image jako volim sto je zeleno a za devojcicu user posted image i posteljinica je preslatka.

Panta rei

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 405
21.12.2010 14:08:58   
Sanjica26 RR
Kaze moja sestra ima da bude mirna beba..jer zeleno smiruje. Nadam se da ce tako biti.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 406
21.12.2010 14:11:49   
nala
Divan ti je krevetac, Sanjice. user posted image

Direktna veza do poruke: 407
21.12.2010 14:47:41   
bojanica7
ej, da, jeste, nama su zidovi narandzasti i zeleni. taman od narandzastog histericno place, a zeleno je smiri.... user posted image

Panta rei

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 408
21.12.2010 15:57:51   
maja19
Ekstra krevetic bas mi se svidja..pogotovu ta zelenaa boja..

Direktna veza do poruke: 409
21.12.2010 16:25:07   
Anoniman
Obožavam zelenu boju i krevetac je baš baš kako treba... mogla si staviti koju sličicu više!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja19)
  Direktna veza do poruke: 410
24.12.2010 23:22:44   
maja19
Evo i nase kolevke..krevetac je isti takvi sa identicnom posteljinom i baldahimom..tako smo kupili u kompletu..
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Inace mi se svidja sto moze da se malo klackamo i sto ima tockice pa cu moci da ga vozim tamo ovamo...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 411
25.12.2010 8:01:05   
Anoniman
Kolevka je prelepa! To bi nama u stanu 100% odgovaralo... mala je i mobilna ali sasvim dovoljna za bebanauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja19)
  Direktna veza do poruke: 412
25.12.2010 8:08:00   
maja19
Rado zato se i meni svidja, krevetac je veliki i ne staje nam u spavacoj sobi i zato smo morali da umemo kolevku..jedina mana je sto beba moe da spava  najvise do sest meseci..ali posle racunam da cu je prebaciti u deciju sobicu jer ce biti malo veca..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 413
25.12.2010 8:11:26   
Sanjica26 RR
Kakva divota od kolevke. user posted image Ja sam uvek volela kolevke. Vrlo prakticna stvar.

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 414
3.1.2011 8:25:14   
Lu
IZVORNA PORUKA: bianka

Kupili smo prenosivi krevetac bertoni travel kid sa 2 nivoa i naravno stigao je spakovan. Uspeli smo lako da ga otvorimo i montiramo ali imamo mali problem: tu su neke 4 sipke koje ne znamo gde da stavimo (2 i 2 se spajaju) a krevetac stoji stabilno i bez njih user posted image u uputstvu nista ne pise za te metalne sipke... da li je neko imao iskustva sa tim? kupljen je preko neta, a ovde po prodavnicama nemaju takav montiran pa da vidimo...

Pogledaj ovaj video, ovdje je objašnjeno kako se postavlja i drugi nivo sa šipkama
http://www.youtube.com/watch?v=kjAfzR1Qfho&feature=related

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

Direktna veza do poruke: 415
3.1.2011 10:42:21   
mejvis
Imaš ono platno za 2. nivo i njega zakačiš za ivice kreveca pomoću onih plastičnih štipaljki. Te šipke pronadješ 2 i 2 koje su par tako da mogu da se uvuku jedna u drugu kada se pritisne jendo metalno dugmence na jednoj od njih tako da ono udje u rupicu druge šipke.
Na platnu koje si okačila imaš 4 džepića jedno naspram drugog sa obe duže strane platna. Krajevi tih šipki uvuku se u džepiće i onda se šipke uvuku jedna u drugu.
Preko šipki ide dušečić koji se fiksira pomoću čičak trake koje su na platnu i na dušečiću.
Malo sam zakomplikovala ali to ti je to. user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 416
3.1.2011 12:38:57   
isidora88
maja19 divna mi je posteljina,gde si kupila?i kolevka je savrsena user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 417
3.1.2011 12:44:38   
maja19
Isidora sve je to doneseno iz inostranstva i duplo jeftinije veruj mi...hvala puno...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 418
31.1.2011 19:03:10   
Anoniman
E ovako ce nas krevetac izgledati user posted image

Ovo je slika iz kataloga , pa kad bude sve namesteno kako treba stavicu novu user posted image
user posted image

(odgovor članu maja19)
  Direktna veza do poruke: 419
31.1.2011 19:06:46   
maja19
Miljana bas vam je lep krevetac..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 420
31.1.2011 19:08:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maja19

Miljana bas vam je lep krevetac..
Hvala user posted image

(odgovor članu maja19)
  Direktna veza do poruke: 421
31.1.2011 19:10:12   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image Aaaaaaa.....Miljce, ima moja snajka da uzivauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 422
31.1.2011 19:16:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: verolino

user posted image user posted image user posted image Aaaaaaa.....Miljce, ima moja snajka da uzivauser posted image user posted image user posted image
Sta si mislila, da nece user posted image , ma kao bubreg u loju (sto bi moja baba rekla)
Hvala Veki user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 423
5.2.2011 9:23:16   
gabrijelaaa
mi imamo graco prenosivi krevetac i sve pohvale...kada se skupi jako malo mesta zauzuma,lako se pere,a ima ih u raznim dezenima...i ima razne dodatke uz krevetac...mi smo se jedino zeznuli ...suprug zaboravio da uzme i onaj deo za stavljanje pelena vlaznih maramica...jbg...a ne moze posle nista da se dokupi... 
user posted image

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 424
25.2.2011 10:10:02   
Anoniman
Hocu da kupim bebi prenosivi krevetac ovih dana i sad gledam nesto .. Da li su svi do 15 kg ? Negde je naglaseno za bebe i malu decu do 15 kg a negde nije , ne znam da li se to podrazumeva ili su za malo vise kg ?

(odgovor članu gabrijelaaa)
  Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Ime za decaka
bizmut

Koje Vam je, od ova dva, lepse ime za decaka? Hvala :-) p.s. Brak je "internacionalni", tako da cisto srpska imena, nazalost, ne dolaze u obzir. Znaci, trazimo neko lepo "internacionalno" ime za decaka, a trenutno se dvoumimo izmedju:

Aleks (eng: Alex) (77%)

Ejden (eng: Aiden) (23%)

Ukupan broj glasova: 156

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here