|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kakav krevetac?
16.3.2011 7:11:10   
isidora88

IZVORNA PORUKA: bubulence

mene zanima da li krevetac sme da stoji ispod prozora? mi ovih dana narucujemo orman za sobu, krevetac cemo tek za 3 meseca ali cisto da znam zbog rasporeda i na koji zid da stavimo orman... znaci ne bi bio vertikalno sa prozorom nego npr onaj deo gde dodje glavica bi bio tu okrenut

meni su svi uvek savetovali da krevetac nikako ne stoji kod prozora,nema veze kako je okrenut.user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 476
16.3.2011 8:18:20   
bubulence
IZVORNA PORUKA: isidora88

IZVORNA PORUKA: bubulence

mene zanima da li krevetac sme da stoji ispod prozora? mi ovih dana narucujemo orman za sobu, krevetac cemo tek za 3 meseca ali cisto da znam zbog rasporeda i na koji zid da stavimo orman... znaci ne bi bio vertikalno sa prozorom nego npr onaj deo gde dodje glavica bi bio tu okrenut

meni su svi uvek savetovali da krevetac nikako ne stoji kod prozora,nema veze kako je okrenut.user posted image

a mi vec porucili orman tako da krevetac ide ispod prozora, ali cemo ga odmaci malo manje od 1m od prozorauser posted image , ma kako da namestim bracni krevet, orman, krevetic i komodu u sobu od nepunih 11m2?????

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 477
16.3.2011 8:28:32   
jovicaa
bublence i mi smo imali slican problem sa prostorom... ali nemoj krevetac kod prozora... neces nikako moci da provetravas dok je beba u njemu. a i vuce s prozora....

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 478
16.3.2011 8:33:18   
jovicaa
 imam jednu veliku primedbu na prenosive krevetice. mi smo uzeli prvo prenosivi i beba nikako nije htela da spava u njemu! zato sto nista ne moze da vidi iz njega i oseca se jako izolovano, mislim da je u tome problem, posto  u drvenom spava najnormalnije. a i za prenosivi ne mozes da zakacis vrtesku. ne mozes da provuces ruku u krevetac, nego moras da ustajes svaki put.. i to je veliki minus... on nam super dodje kada odemo u vrsac, i bice dobar za more ili bilo koje drugo putovanje,, ali onima koji nemaju mogucnost da imaju oba krevetica, toplo preporucujem drveni, mnoogo je prakticnijiuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 479
16.3.2011 8:37:21   
bubulence
IZVORNA PORUKA: jovicaa

bublence i mi smo imali slican problem sa prostorom... ali nemoj krevetac kod prozora... neces nikako moci da provetravas dok je beba u njemu. a i vuce s prozora....

a sta cu saduser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 480
16.3.2011 9:45:51   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Da li se uz prenosivi krevetac dobijaju i ručke za oslonac bebe (kod onih krevetaca koje prodaju kao "ujedno i ogradice") ?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 481
16.3.2011 9:48:18   
lanajelena
Ja sam dzabe kupovala krevetac kao nov mi je,nijedno nije htelo u njega i sad je spakovan a prelep je user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 482
16.3.2011 9:49:41   
Anoniman
LJ aj postavi sliku i cifru pa da razmatramo trgovinu user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 483
16.3.2011 9:52:48   
lanajelena
Spakovala sam ga user posted image ja mislim na onaj redovan krevetac... a imam i tu ogradicu nista puno 3000 dindzi ako si zainteresovana user posted image  poslacu ti slike sladak je saren ali nisam sigurna da li moze da posluzi kao krevetacuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 484
16.3.2011 9:53:20   
Didy

Da li se uz prenosivi krevetac dobijaju i ručke za oslonac bebe (kod onih krevetaca koje prodaju kao "ujedno i ogradice") ?

Moja drugarica ima takav i ima i ručke. Ali njen je neki malo skuplji, nije onaj najjeftiniji i najjednostavniji. Kod nje se, na primer, podešava visina. Za ove druge ne znam.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 485
16.3.2011 9:54:59   
lanajelena
user posted image

jel to prenosni krevetac meni je sluzilo kao neki ukras jer niko nije hteo u njega

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 486
16.3.2011 9:55:57   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Spakovala sam ga user posted image ja mislim na onaj redovan krevetac... a imam i tu ogradicu nista puno 3000 dindzi ako si zainteresovana user posted image  poslacu ti slike sladak je saren ali nisam sigurna da li moze da posluzi kao krevetacuser posted image

Aha , meni treba prenosivi ili ogradica . Aj stvarno pošalji mi slike ogradice , oćeš mail , ili na FB ?

Direktna veza do poruke: 487
16.3.2011 9:56:17   
Anoniman
Didiiiii , hvala draga !

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 488
16.3.2011 9:56:57   
lesica
Bubo,prenosivi kreveci uglavnom nemaju rucke,ali ja sam na kraju nesto sama izvela uz pomoc alki za zavese i malo kanapa,pa Lenkin krevetac sad ima ruckice ali je ona za njih skroz nezainteresovana. Slikacu kasnije pa cu postaviti.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 489
16.3.2011 9:57:21   
lanajelena
Ja ti vec stavila...sad ce da me peckaju user posted image ...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 490
16.3.2011 9:57:45   
Didy
Da, to je. Ovaj tvoj je super jer ima i točkiće. Mi smo pozajmili od kumova kad smo išli na more. Njihov je bio najjednostavniji i sad uopšte ne mogu da se setim da li je imao ručke.user posted image Služio je u svakom slučaju.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 491
16.3.2011 9:58:18   
Anoniman
A ja čekam ogradicu user posted image

Direktna veza do poruke: 492
16.3.2011 10:06:32   
Anoniman
Lj , ima li dva nivoa ili jedan ? Jesi li dobila dušek uz njega ?

Ja sam našla jedan prenosivi , pisala sam na prethodnoj strani ali ga trenutno nema u ponudi , javiće mi . A našla sam jedan za 6150 din , 2 nivoa , podloga za presvlačernje , i ona igračka iznad . Dvoumim se između ogradice klasične i kreveca , ne znam šta je praktičnije user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 493
16.3.2011 10:12:00   
Lu

Ja sve čitam i nemam pojma o kakvim ručkama pričateuser posted image
Ne znam da to postoji ni na jednom krevetiću, kako sam neobavještenauser posted image
Bibo, ne treba ti ogradica ako uzmeš prenosni  krevetić, on ti je za sveuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 494
16.3.2011 10:17:29   
lanajelena
BM moj stoji samo tako vise je kao ogradica ali moze da posluzi kao krevetac  kad se improvizuje(samo za nekoliko veceri mozda),mada to sto si rekla nije puno za takav krevetac ali opet nemoj da dajes mnooooogo para za to moji nisu hteli ni da udju user posted image ...jos jedna nepotrebna stvar u nasim zivotima user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 495
16.3.2011 10:19:52   
Anoniman
Lu , onaj o kojem smo pričali , sa pethodne strane - njega nema u ponudi . Ima ovakav .

user posted image

I sad se ja dvoumim da li uzeti krevetac ili ogradicu , jer ogradica ima te glupave ručke pa se beba tu drži kad ustaje . Ne znam koliko je to bitno , krevetac isto može da služi kao ogradica , jedino te ručke nema .

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 496
16.3.2011 10:20:49   
Anoniman
Miro imaš pp

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 497
16.3.2011 10:21:40   
Anoniman
Buba mi smo uzeli krevetac i beba ustaje bez obzira sto nema ruckice ..

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 498
16.3.2011 10:23:09   
Anoniman
Uzeli smo ovaj

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 499
16.3.2011 10:24:38   
lanajelena
BM taj je bas sladak ja se ne bih dvoumila samo zbog rucki oni kad pocnu da se dizu dignu se i u ovakvim ogradicama a ova ima i polozaje i igrackice user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...

Anketa

Flert

Da li volite da flertujete iako ste u vezi ili braku?

Da, uvek (22%)

Ne, to nije fer prema partneru (53%)

Samo kada mi je dosadno (15%)

Samo ako moj partner flertuje sa drugom (10%)

Ukupan broj glasova: 120

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here