|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: komoda i podloga za presvlacenje
22.9.2011 9:15:50   
tijatija
Von user posted image user posted image bas je super komodica... ja je nemam user posted image user posted image , jer nemam gde da je stavim ali bi mi bila od velike koristi user posted image

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 201
22.9.2011 9:19:53   
vonavoj
vidim da dosta ljudi nema mesta za nju,steta..a znacice puno!user posted image
mi cemo nasu uguziti,bice manje mesta u sobi,ali mocicemo da se mimoilazimo!!user posted image user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 202
22.9.2011 9:25:02   
tijatija
Ja sam pogresila sto je nisam sa prvim detetom kupila, sad ce nas biti petoro u sobi ( don nenapravimo deciju) neznam ni gde cemo stati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 203
22.9.2011 9:28:40   
Olga75
Von , svaka cast , komodica je ko bonbonicauser posted image
ja bih da predloziim nesto : kupila sam slova zvercicinog imena sa cveticima , mislim da ce biti super ako tako nesto zalepis na komodicu user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 204
22.9.2011 10:27:24   
Anoniman
Vonuser posted image bas je slatka komodica za TIjanicu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dacca)
  Direktna veza do poruke: 205
22.9.2011 11:16:37   
maslackic
von ,preslatka komodica ! Mozes da zalepis ona slovca na njuuser posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 206
22.9.2011 12:15:13   
smeskicTB
von, premedena je! jos kada dodje podlogica za presvlacenje!
odlicnooo!
da li mi mozes reci koliko vas je izasao materijal i gde ste uzeli tako lepe drskice?
meni bi brat znao napraviti, a imamo i majstora u surcinu..i meni ej pravljenje opcija pored bambino komodice.
mi smo se olducili dok smo u malom stancicu da imamo jedan krevetac i komodicu. prakticna je. gotovo sve sem posteljine moze u nju..
a kasnije kada se preselimo u kucicu u nasu spavacu cemo dva kreveca i komodu..

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 207
22.9.2011 12:20:22   
Lilla
Bas je lijepa Von user posted image

Mi smo nasu uzeli zato sto je prakticna, kad se podigne daska za presvlacenje ima kadicu za kupanje, pa se tu mozemo i kupati i presvlaciti user posted image

Evo kako izgleda

user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 208
22.9.2011 12:35:33   
Ana RR
Mi smo tražili da nam izbace tu kadicu (jer videćeš, jako kratko ćeš je koristiti jer je mala) i tražili da nam u tu rupu ubace dasku tako da sad tu imam mesta za odlaganje stvari koje ne koristimo često. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 209
22.9.2011 12:41:00   
minna
Kod nas je taj prostor gde je kadica - fioka, tako da smo poceli da je koristimo kad smo prestali tu da ga kupamo. A mi smo se bas dugo tu kupali, nije nam kadica bila mala iako on nije bas sitan. Sigurno do nekih 8, 9 meseci. Kupatilo nam nije bilo zgodno za kupanje dok nije on fino porastao da mogu da stavim kadicu u kadu, sad se tako kupamo, a do tad nam je bilo super kupanje u komodiuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 210
22.9.2011 12:43:39   
jance
von, odlicno je komodica ispala, svaka cast za domacu izradu user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 211
22.9.2011 13:00:00   
vonavoj
materijal nas je izasao 5000din,sve sa ruckicama,leptirici su 135din,imas ih sigurno po prodavnicama sa materijalima i rucicama!! mnogo je kvalitetnija od kupovnihuser posted image
maslackic,zalepicemo neke stikereuser posted image user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 212
22.9.2011 13:34:22   
Lilla
Ana, mi smo uz komodu dobili extra dasku, obicna i bijela, pa smo sada dok nam ne treba taj dio za preslvacenje i kupanje izbacili kadicu i montirali samo dasku. Dobro je sto kazes da se moze koristiti i kasnije za odlaganje. 

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 213
22.9.2011 13:36:09   
Ana RR
E pa super, meni je to baš praktično a prilično je dubok taj deo i dosta toga može da stane.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 214
22.9.2011 17:22:55   
smeskicTB
IZVORNA PORUKA: vonavoj

materijal nas je izasao 5000din,sve sa ruckicama,leptirici su 135din,imas ih sigurno po prodavnicama sa materijalima i rucicama!! mnogo je kvalitetnija od kupovnihuser posted image
maslackic,zalepicemo neke stikereuser posted image user posted image

von, hvalaaa!
super! duplo jeftinije nego kupovna;) user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 215
22.9.2011 18:44:20   
vonavoj
duplo jeftinija,ako imas jos i ko ce ti je napraviti,i bude ti po meri,i kvalitetnije odradjeno,dobro zasrafljeno,i napravljeno kako hoces!user posted image

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 216
22.9.2011 19:07:07   
smeskicTB
von, bas tako!
brat mi je pravio vec i police i komodice..mislim da ne bi bio nikakav problem..
a pustis mastu na volju..user posted image

imam ja jooos do toga..pa bi ga uklopila uz krevetac..a nikako da odlucim da li beli ili boje drveta!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 217
23.9.2011 10:50:38   
Didy
IZVORNA PORUKA: minna

A mi smo se bas dugo tu kupali, nije nam kadica bila mala iako on nije bas sitan. Sigurno do nekih 8, 9 meseci.

Joj, Minna, pa kako ste uspeli da se spakujete do tad? Ok kad počne da sedi, ali dok leži...user posted image Sofiji je već s mesec dana knap. Stefanu smo morali kupiti veću već s nepuna 2 meseca. Nije mogao nožice da opruži.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 218
7.10.2011 9:31:50   
minavb
U kiki je 20% popusta na komode za presvlačenje. Ima popusta na još neku dečiju opremu, mamice idite da vidite.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 219
26.10.2011 16:12:29   
Blagoslovena
A sta mislite o ovoj kadici, meni bas takva odgovara jer je soba u stanu pored kupatila, i prakticno je i lako....samo gdje je kupiti....zajedno sa granicnicima, prije je bila u Turbo Limacu, sada ne znam....

OK baby kadice

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 220
26.10.2011 16:15:46   
Ana RR
Cam ima takve kadice KLIK

< Poruku je uredio Ana RR -- 26.10.2011 16:36:14 >

(odgovor članu Blagoslovena)
Direktna veza do poruke: 221
26.10.2011 16:16:32   
vonavoj
joj,gledam bebu na snimku,cini mi se da je sve to zulja..mozda gresimuser posted image

(odgovor članu Blagoslovena)
Direktna veza do poruke: 222
26.10.2011 16:20:36   
oxy7
Von, komodica je super! Meni je to jedna od najboljih investicija, sve na dohvat ruke...
A mi kadicu još i sad ponekad koristimo, mada je vrlo tijesna, ali može da sjedi u njoj. A pošto se kupa u sjedećem položaju od kad sam mu dopustila da sjedi (on je htio i prije), baš smo je dugo koristili.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 223
26.10.2011 16:25:58   
vonavoj
hvala oxy!
ja sam kupila ravnu,obicnu kadicu!user posted image

(odgovor članu oxy7)
Direktna veza do poruke: 224
26.10.2011 16:34:08   
Blagoslovena
Ana RR ne kontam......user posted image
klikom odem na forum majcina osjecanja......

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here