Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 19.7.2011 22:43:15
|
|
|
|
klara01
|
i mi cemo praviti komodu, mm mi je predao tu odgovornost, da ja izaberem dimenzije i dezen. e ovako,opet da vas pitam za savet pre nego odlucim -ja sam htela da komoda ima tockice, jer planiram da na nju stavim kadicu (onu vecu) i tu kupamo bebu, s tim sto bih kad je kupamo povukla na sredinu sobe zbog eventualnog prskanja (mislite li da je izvodljivo da se na onim malim tockicima gura komoda puna stvari?) i da bude niza od standardnih jer mislim da dok se kupa bice tesko drzati tako visoko bebu koja ima vise od 8 kg; takodje bih na njoj koristila onaj tvrdi pult za presvlacenje-e sad na njima su uzdignute one duze stranice, sto znaci kada presvlacite bebu morate da stanete ne ispred komode vec sa strane kako bi beba bila ispred vas,nemoguce je presvuci je ako ste bocno od bebe,ili gresim? moram o tome da vodim racuna jer nam je raspored u sobi takav da bi sa jedne strane komode bio krevetac a sa druge pec pa je moguce prici samo spreda. Iskusne mame pomoc mi treba!!!
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 19.7.2011 23:28:50
|
|
|
|
Anoniman
|
mi smo takodje uzeli tvrdi pult koji ide na krevetac, ali smo sa njega skinuli one nozice i onda ga stavili na komodu. nekako mi je onaj mekani izgledao previse mekan, kao da ce brzo da propadne. e sad, vidim da zene stoje ispred komode, ali meni se nekako nezgodno da presvlacim bebu dok lezi bocno, tako da cu ja da stojim sa strane. sto se tice kadice, hoce li da ide direktno na plocu, odozgo? bojim se da ti to ne bude previse visoko...
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 19.7.2011 23:42:35
|
|
|
|
klara01
|
pa zato i mislim da je napravimo da bude niza nego sto jeste kod onih sto se kupuju. niza a sira kako bih imala mesta za stvarcice, da se ne svede komoda na dve fioke. ne znam dal su prakticnije fioke ili police?
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 20.7.2011 0:05:22
|
|
|
|
cani
|
Mi isto imamo onu tvrdu podlogu,sa nogicama,koja se stavi na krevetac.I meni je za sada super,skoro da je uopste i ne skidam sa kreveca.Par puta sam ga kod mojih prepovijala na krevetu i dobila sam grbu,to mi je stvarno mucenje.
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 20.7.2011 0:13:12
|
|
|
|
Anoniman
|
klaro, mislim da su ti prakticnije fioke. ako ce vec biti sira neces u slucaju polica lako doci do onoga sto je pozadi. ako razumes sta hocu da kazem. sta fali i ako budu ispale dve fioke, vece?
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 20.7.2011 0:44:34
|
|
|
|
klara01
|
"Plasim se" dal ce moci da se stoji ispred ako je fioka otvorena,tacnije kad iz nje nesto uzimas,a u drugom slucaju vrata su otvorena i nesmetamo stojis i uzimas stvarcice iz ormarica. A s druge strane opet mi se vise svidjaju fioke. Bas komplikujem stvari,sori sto vas bacam na razmisljanje ,valjda ce mi neka iskusna mama reci prednosti i mane komodica,a da to nije "bez one male kadice,kratko se koristi",to sam vec eliminisala. Inace na cemu vi planirate da kupate bebu?
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 20.7.2011 9:36:29
|
|
|
|
Anoniman
|
bas iz tog razloga smo se mi odlucili za fioke. ja cu da stojim sa strane komode i samo jednom rukom otvorim prvu fioku i uzmem sta mi treba. pri tom je bolje da ima samo jednu rucicu za otvaranje, ne dve, jer ti je onda teze da otvaras, ne mozes jednom rukom. sto se kadice tice, mi planiramo da je stavimo na sto kad kupamo bebu ili na masinu za ves. masina nam je tik uz kabinu, tako da samo prebacim tus u kadicu i napunim je, nema nosanja vode po kuci. kupili smo onu koja moze na stalak, ali stalak nismo uzeli. videcemo kako cemo se snaci, pa ako nam ovako bude nezgodno, uvek mozemo da ga dokupimo.
< Poruku je uredio Macaki -- 20.7.2011 9:37:00 >
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 29.8.2011 14:43:26
|
|
|
|
Blagoslovena
|
Šta mislite o ovim novim kanticama za kupanje... http://youtu.be/vbrNt24eHVQ
< Poruku je uredio Blagoslovena -- 29.8.2011 14:44:59 >
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 29.8.2011 15:22:52
|
|
|
|
vonavoj
|
dobra fora sa ovim kadicama...kao da je beba u stomaku ali mislim da ne moze bas da se lepo okupa!
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 29.8.2011 15:49:42
|
|
|
|
Vika
|
Ja sam i pre poroda odlučila da ne kupujem bebi komodu, jer je kadica mala pa ne bi trajala dugo, te sam kupila podlogu. I nju sam koristila deset_ak puta neposredno po rođenjeu bebe, jer sam navikla da sve to radim na krevetu gde imam mesta da razbacam kozmetiku i ostale potrepštine. I danas ga presvlačim na krevetu, mada je sada borba a ne presvlačenje
< Poruku je uredio Vika -- 29.8.2011 15:50:06 >
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 21.9.2011 21:35:30
|
|
|
|
vonavoj
|
evo je i moja komodica..delo dede i mene ovo je deo za podlogu,a skroz desno za kremice i police!! to nam je ipak bilo jednostavnije! a nalepicemo stikere
< Poruku je uredio vonavoj -- 21.9.2011 21:36:32 >
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 21.9.2011 21:36:54
|
|
|
|
Vika
|
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 21.9.2011 21:37:32
|
|
|
|
isidora88
|
vonavoj preslatko izgleda,bas mi se svidja
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 21.9.2011 21:39:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Super je!
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 21.9.2011 21:40:01
|
|
|
|
vonavoj
|
sve u skladu sa mogucnostima,a da bude prakticno!
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 21.9.2011 21:44:32
|
|
|
|
Didy
|
Von, baš je lepo! Ja sam dobila drugu komodicu od sestre i sad sam shvatila da mi je odlično došla. Jedna komodica mi je na spratu u Sofijinoj sobi, a druga mi je u prizemlju. Pola stvari mi je gore, pola dole, tako da mi je zgodno da je presvučem i gore noću, a i kad smo dole tokom dana. Za sada spava u korpi od kolica preko dana jer mi je žao da je nosim na sprat u sobu da bude sama, a planiram da raširim putni krevetac (imamo i dušek za njega) u sobu u prizemlju, pa nek tu spava danju. To mi je neka ideja...
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 21.9.2011 21:47:25
|
|
|
|
vonavoj
|
super sto si dobila komodicu,pa sta bi sa svim stvarima..a moja je bas prostrana,ima dosta mesta,a i pravljena je po mojoj meri,mislim visini i ja cu kasnije kupiti prenosivi krevetac,(trebace mi i za put,kod sestre)i beba ce biti samnom u dnevnom boravku,da je ne vucem uvek u sobu,odlicna stvar..a posle ce nam biti kao ogradica!
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 21.9.2011 22:14:07
|
|
|
|
PoisonEve
|
Von, super je!!! Bas ti zavidim mi ne bismo imali ni gde da je stavimo
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 21.9.2011 22:49:03
|
|
|
|
zivka
|
Von bas mi se svidja
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 21.9.2011 22:54:33
|
|
|
|
vonavoj
|
drage moje,drago mi je da vam se svidja! ja sam jako srecna da mi dodje mm i da je obrise,da je smestimo u sobu,i polako da perem stvari i redjam!
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 21.9.2011 22:57:48
|
|
|
|
zivka
|
Dobro da mozes da cekas! Ja bi to vec obrisala i poslagala sta mogu
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 21.9.2011 22:58:30
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj drage moje,drago mi je da vam se svidja! ja sam jako srecna da mi dodje mm i da je obrise,da je smestimo u sobu,i polako da perem stvari i redjam! Pa i nije ti ni previše rano.
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 22.9.2011 8:07:43
|
|
|
|
oxy7
|
Von, baš je slatka, dobri ste majstori!!!!
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 22.9.2011 9:09:58
|
|
|
|
vonavoj
|
opasni majstori! obrisala bi je ja sinoc,ali me je boleo stomak,malko sam preterala..pa reko da sacekam mm
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 22.9.2011 9:13:44
|
|
|
|
dacca
|
Von
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.