Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 26.10.2011 16:36:50
|
|
|
|
Ana RR
|
probaj sad
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 26.10.2011 16:45:36
|
|
|
|
Blagoslovena
|
Moze sada, hvala....zanimljiv sajt... Ove kadice i jesu italijanske i bas se zovu ok baby onda evolution...ove ovdje na CAM su baby bango...jako su slicne, ima i video, bas simpa... Anatomske i za lezanje bebe od 0-6 mjeseci, a za sjedenje sa druge strane od 6-12 mjeseci...imaju cep za pustanje vode i termometar ugradjen u sebi....a meni bez granicnika ipak nista ne znaci....vidjela sam da se granicnici mogu posebno kupiti....ima u Leto...cini mi se...ali moraju biti negdje u kompletu sa kadicom i moram ih pronaci...
< Poruku je uredio Blagoslovena -- 26.10.2011 16:46:26 >
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 26.10.2011 16:53:26
|
|
|
|
Ana RR
|
A ovo je cena kod nas KLIK toliko je i stalak.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 26.10.2011 21:13:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Aha, ja sam mislila na OVO.
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 10.1.2012 11:46:14
|
|
|
|
Blagoslovena
|
Evo da se opet javim i kazem da sam uspjela u svojoj namjeri... Kadicu ok baby sam kupila u Banja Luci i koštala je oko 25 eura, a ove podupirače za kadu u Beogradu u Leto robnoj kući za oko 20 Eura...sve je bijele boje sa crvenim detaljima i jako sam zadovoljna kadicom i drago mi je što sam uspjela u onome što sam željela....staviću kasnije slicice kadice....pozz
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 12.1.2012 20:35:48
|
|
|
|
Blagoslovena
|
Naša kadica i komodica za presvlacenje u sobi url=http://www.Slikomat.com/slika/5135249.htm] [/url]
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 13.1.2012 12:35:31
|
|
|
|
bulka
|
Blagoslovena bas lepa komodica, lep ste je ukrasili, novogodisnje... Kada ih kupas u kadici da li ih spustis da se naslone, ili ih ipak moras drzati? Ovi podupiraci su odlicni, stede mamina ledja...
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 21.1.2012 15:21:03
|
|
|
|
Blagoslovena
|
Draga Bulka....ispocetka u 40 dana ih je tata kupao, drzeci ih na ruci i poljevajuci...kasnije smo ih spustili u ovu kadicu, dok ih lijepo ne namjestim drzim glavicu, kasnije pustim i kupamo se...vole se kupati i nikada ne placu.....super je kadica, malo za ledja je jos nezgodno, jer nije tako visoko, a i tata i ja nismo niski, mada se moze uzeti stolica i sjesti uz kadu....super je sto ima u sebi ugradjen termometar i cep, za ispustanje vode u kadu....Inace, imamo podlogu za presvlacenje i na ves masini, pa tu obavimo sav proces kupanja..... Stavim i slike djecaka u kadici kasnije....pozz
< Poruku je uredio Blagoslovena -- 21.1.2012 15:23:34 >
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 25.9.2012 13:05:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa u Kiki. Šalim se. Moja je isto mekana, bez ojačanja od dole, ali ima sa strane uzdignuća, znači liči na levak (recimo), kupljena u Ikei.
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 26.1.2013 17:17:51
|
|
|
|
Cindarella
|
Danas sam kupila dva ormarica. Za Janju Za Matu.
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 25.3.2013 15:24:06
|
|
|
|
Meisje
|
Cind preslatko Meni ostala Ikea da pogledam i onda cu odluciti sta i kako
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 16.4.2013 10:03:44
|
|
|
|
Meisje
|
Evo je nasa,u Ikei sam uzela komplet sobu
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 16.4.2013 10:38:09
|
|
|
|
Cindarella
|
Jooooj,pa bas mi se svidja!
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 16.4.2013 10:40:43
|
|
|
|
Figaro88
|
jedno glupo pitanje-moze taj deo da se podigne?Inace prelepo je sve
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 16.4.2013 10:44:01
|
|
|
|
Meisje
|
Ej,taj deo za presvlacenje je dodatna opcija,ne moze da se podigne samo mogu posle da ga skinem..
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 16.4.2013 10:45:52
|
|
|
|
Figaro88
|
Super,mozete da nastavite da koristite komodu i kad vam taj deo ne bude trebao
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 16.4.2013 10:49:13
|
|
|
|
Meisje
|
Pa da,kad krene da luduje moracemo na krevet presvlacenje..
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 16.4.2013 13:10:30
|
|
|
|
janabons
|
Mei, mnogo je lepo
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 16.4.2013 14:09:20
|
|
|
|
Meisje
|
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 27.5.2013 15:28:59
|
|
|
|
anci kv
|
ovo je nasa komoda,baka kupila u aksi
|
|
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 30.5.2013 20:42:49
|
|
|
|
janabons
|
Meni su te komode iz Akse prelepe, al su mi male, zato sam odlucila da pravim
|
|
RE: komoda i podloga za presvlacenje 30.5.2013 20:47:19
|
|
|
|
minnica
|
Jano, baš deluje praktično i moći ćete dugo da je koristite. Mi smo uz spavaću sobu dobili komodu sa 4 fioke, pa nismo nabavljali, a imamo i neku super tvrdu podlogu za presvlačenje koja se montira na krevetić.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.