Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.10.2023 22:21:33
|
|
|
|
flamingos
|
Odoh popodne po sladoled koji je na sniženju.Svi volimo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 29.10.2023 7:06:27
|
|
|
|
flamingos
|
Na spisku su-mleko,kafa,brašno,maline i da ne nabrajam šta mi još treba.Maline kupujem na merenje,dosta je povoljnija cena u odnosu na upakovane,a za ostalo pratim akcije.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 29.10.2023 7:21:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Puno knjiga za sebe i za decu.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 29.10.2023 14:58:00
|
|
|
|
medamisko
|
Danas , opet svasta. Od namirnjca do poklona za rodjendan. Imaju deca danas dva rodjendana.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 30.10.2023 10:29:02
|
|
|
|
Srecko47E
|
Danas,grcki jogurt i cokoladice. Nadam se dolasku u Pepko po plastelin i jos neke sitnice za praznike.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 30.10.2023 11:04:38
|
|
|
|
flamingos
|
Slatkiše i sebi kupih sobne papuče.Ove su davno za bacanje,ali nikako da se rešim i odem da ih kupim.Sad kad sam se vraćala set_ih se i izabrah jedne.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 30.10.2023 11:57:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Komplet od trikotaže, imam mlečno beli, poručila sam i teget. Jedva čekam da stigne poručila neku helinu iz DM-a, hranu za psa..
< Poruku je uredio Ana RR -- 30.10.2023 11:58:04 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 31.10.2023 6:58:25
|
|
|
|
flamingos
|
Planiram sebi da kupim farmerice.Ona se dogovorila sa drugaricom da se nađu malo ranije i da odu do Lagune pre odlaska u školu da kupe knjige.Naravno,još koje šta za kuću mi treba,pa pri povratku da obiđem prodavnice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 31.10.2023 8:45:25
|
|
|
|
Srecko47E
|
Snikers krosan u skroz dobroj pekari. Toliko oskidanju kilograma i rezimu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 31.10.2023 8:51:46
|
|
|
|
flamingos
|
Nisam migla da zaobiđem ženu koja prodaje Milka čokolade.Nakupovala sam ih za svakog po neku.Plus još slatkiša.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 31.10.2023 8:55:13
|
|
|
|
Srecko47E
|
Porucena dekoracija iz Sinsay-a za praznike. Dok ima. Omiljen mi sajt,ocas posla prosledim porudzbinu. E sad,kad stigne,stiglo je.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 31.10.2023 15:55:35
|
|
|
|
flamingos
|
Super za porudžbinu.Mi nećemo da poručujemo.Odemo i dete izabere.Elem,da ne mašim temu.Mm kupio banane-za mene i njega.Kaže-baš mi se jedu.Volimo i on i ja.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 1.11.2023 7:32:39
|
|
|
|
flamingos
|
Za danas samo hleb i u mesari da kupim suvo meso za kupus.Ostalo imam.Naravno,baciću pogled i u Gomex,možda mi zapadne nešto na sniženju,pa kupim.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 1.11.2023 10:01:01
|
|
|
|
Srecko47E
|
U Maksiju dve rolnice sa sirom-akcija,dve za 99din.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 1.11.2023 10:05:23
|
|
|
|
flamingos
|
Prošetaću kasnije do Maxija.Fina cena.Nije mi baš blizu.Ali, zato kupih lisnato pecivo,mrzlo na sniženju.Još štošta suhomesnatog,neka se nađe.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 3.11.2023 8:13:19
|
|
|
|
flamingos
|
Na spisku su,maslac(da pravim neki čokoladni kolač za sutra),aja,posna plazma,posni margarin(to posno za mene,da danas napravim neko pecivo),mleko,slatkiši...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 3.11.2023 9:03:01
|
|
|
|
Srecko47E
|
Teglice pesto sosa i cokoladu za kuvanje-pcelica dani u Maksiju.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 4.11.2023 7:24:16
|
|
|
|
flamingos
|
Blic ženu(moj omiljeni časopis) i detetu slatkiše.Ostalo imam.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 5.11.2023 7:25:39
|
|
|
|
flamingos
|
Voće,povrće,hleb,piće i šta mi je potrebno za neki kolač da napravim.Mm poručio pečeno pile(u blizini je pečenjara),
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 5.11.2023 15:17:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Otišla jutros po crni luk, vratila se 8 hiljada lakša i bez luka
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 5.11.2023 15:25:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kuku, tako sam ja juce. Otisla po krompir i luk vratila sexsa prepunim kolicima. Danas sam kupila gorivo 😁😁😁
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 5.11.2023 21:45:15
|
|
|
|
nata11
|
I ja danas olakšala novca ik neplanski. Meni jeftinije da odemo na vikend nego ostanemo kuci. 🤦
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.11.2023 13:36:54
|
|
|
|
Srecko47E
|
Svratila sam pre posla do Maksija po cokoladice zivotinjsko carstvo,bese na akciji,pa uzmem desetak-dajem periodicno. Kuoila sam sve,osim cokoladica. Izasla sa 4500 laksa. Dani pcelica,daj limun,daj banane,daj pesto sos,daj ovo,daj ono i tako. Meni je bolje da ne izlazim iz kuce,bukvalno.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.11.2023 20:06:42
|
|
|
|
flamingos
|
Kupih voće i slatkiše kad sam se vraćala i kuhinjski ubrus.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.11.2023 9:25:37
|
|
|
|
Srecko47E
|
Uzela sam pomorandza u Maksiju i sokirala se cenom za kg-327 dinara!
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?