Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 4.7.2023 16:01:50
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja sam promenila adresui stavila da mi paketi stizu na posao. Salu u stranu,danas sam kupila Nutrino kasice,ako se to racuna pod kupila sam danas.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 4.7.2023 16:29:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne pomaže to kod mene, ja radim od kuće P.S. dvoumim se oko haljine, na milimetar sam od poručivanja
< Poruku je uredio Ana RR -- 4.7.2023 16:30:38 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 4.7.2023 16:33:31
|
|
|
|
Srecko47E
|
Meni ovako biva lakse Malo kuci,malo ovde i kao ,jaooo sta je sad pa to. Srecom,imam bas mnogo posla-pauzu iskoristim da uskocim na forum,posle mnogooo godina i bas mi prija ii ne gledam sajtove. Inace..Svako jutro,proveri mejlove,hop snizenje...Daj da vidim sta ima pa makar preselo i ostalo je istorija.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 5.7.2023 22:33:47
|
|
|
|
flamingos
|
Sebi sam kupila kozmetiku u DM.Anđela u Stop Shopu kupila haljinicu,šorts i 2 majice.Svratismo i do Lidla,pa i tu svašta nakupovasmo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.7.2023 9:30:22
|
|
|
|
Srecko47E
|
Porucila sam solje za kafu,365 set po redu. Ma neka ide zivot
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.7.2023 13:21:43
|
|
|
|
Srecko47E
|
Nutrino kasice-Idea 10 za 900 dinara. Spremamo se za letovanje
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.7.2023 17:47:37
|
|
|
|
Duškić
|
Nista specijalno namirnice..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.7.2023 8:59:38
|
|
|
|
Srecko47E
|
Putno osiguranje.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.10.2023 11:59:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Karte za Rundekov koncert u februaru
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.10.2023 13:44:27
|
|
|
|
Srecko47E
|
Vau!Predivno!!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.10.2023 14:07:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Srecko, ja svakog avgusta idem na njegov koncert u Botaničkoj bašti i tu bude zaista fenomenalno, malo intimnije. Ali ne smem ni ovo da propustim, kad god bude nastupao u BG ja ću biti tu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.10.2023 18:16:37
|
|
|
|
flamingos
|
Mi kupusmo kozmetiku u dm,dete nešto u knjižari za školu i slatkiše.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.10.2023 17:20:31
|
|
|
|
flamingos
|
Voće i razne namirnice za kuću.Uvek mi nešto fali.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.10.2023 17:51:31
|
|
|
|
medamisko
|
Slatku pavlaku, plazmu.l, margarine.Spisak je dugacak.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.10.2023 19:55:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Karte za koncert Atomskog skloništa u novembru :D
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.10.2023 23:13:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Купила јуче две хаљине, тј.стигле су поштом. Данас карту за концерт Амире Медуњанин.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.10.2023 9:43:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjči videla sam da ima koncerte u nekoliko gradova. Inače, karte za koncert Ed Sheerana su rasprodate a juče su puštene u prodaju moram da ih jurim negde, Marko ga obožava.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.10.2023 10:00:46
|
|
|
|
flamingos
|
Farbu za kosu.Brzo mi se izapere i izraste.A crna...Imam Pallete ovo najnovije,pa utapkam kad krenem negde da se ne vide sede dok se ne ofarbam.Išla sam i do pošte.Dete poručilo neke albume,postere(šta već),pa je ograničen broj i tako mora da se uplati,pa dodatno kad donese kurirska služba platim poštarinu.Inače,već je poručivala preko njih.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.10.2023 10:43:44
|
|
|
|
medamisko
|
Bas su aktuelni koncerti. Jaoklon za slavu i odosmo uskoro..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.10.2023 15:27:09
|
|
|
|
Srecko47E
|
Farbu za kosu i idem posle po neke mokasine. Sutra imamo slavlje pa da se ponovim...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.10.2023 7:36:50
|
|
|
|
flamingos
|
Odoh po Blic ženu(to je moj omiljeni časopis koji obavezno kupujem svake subote),a uz put još voća da dokupim i šta mi treba od sastojaka za sutra da pravim neki kolać.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.10.2023 8:25:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Sanjči videla sam da ima koncerte u nekoliko gradova. Inače, karte za koncert Ed Sheerana su rasprodate a juče su puštene u prodaju moram da ih jurim negde, Marko ga obožava. Jao Anci i Teodora. Juce mi je bas rekla. Jel si videla cenu?
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.10.2023 8:49:44
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja sam juce neplanirano kupila haljinu,nakit za 18ti rodjendan na koji idemo danas. Kako se pare lako i brzo potrose,a plata nikad dalja.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.10.2023 10:29:20
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: Ana RR Sanjči videla sam da ima koncerte u nekoliko gradova. Inače, karte za koncert Ed Sheerana su rasprodate a juče su puštene u prodaju moram da ih jurim negde, Marko ga obožava. Jao Anci i Teodora. Juce mi je bas rekla. Jel si videla cenu? Jesam Sanjči, ali bila sam spremna da platim koliko god treba za dobra mesta. Kad ono međutim... Ostaje mi da se nadam da će drugarica uspeti da mi nabavi.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.10.2023 21:31:43
|
|
|
|
medamisko
|
Danas poklone za decu. Majce i bluze.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?