Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 3.4.2023 14:37:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Kupila novi tepih za dnevnu sobu (u subotu). Treba da menjam i klub sto i komodu ali nikako da nađem nešto što mi se dopada.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.4.2023 18:25:01
|
|
|
|
flamingos
|
Anđela kupila sebi pantaline i majicu.U DM-u kupismo kozmetiku i u Lidlu nakupovasmo svašta nešto.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.4.2023 12:29:28
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja jutros mrdnula samo po hleb. A nesto mi se cini da cu i popodne da mrdam vise..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.4.2023 13:18:57
|
|
|
|
dddaca
|
Mirko to se ne racuna 😄
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.4.2023 16:02:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mužu i sebi pidžamu i jaknicu sebi. Stigao je T juice bomb. Stigli su sirevi i kackavalj iz Sukova. Treba ovih dana jos nesto od suhomesnatog. I mi smo spremni za Vaskrs.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.4.2023 16:05:37
|
|
|
|
dddaca
|
Ja samo farbu za kosu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.4.2023 17:13:54
|
|
|
|
flamingos
|
Voće,povrće i sitnice za kuću.Sestri kupih poklon za Uskrs,a Anđela u Laguni kupila 2 knjige.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.4.2023 17:34:31
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Jajaaaaa... Farbe tek sada..Voce, povrce...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.4.2023 18:07:27
|
|
|
|
flamingos
|
I mm kupio jaja,domaća.Doneo iz sela.Mi smo kupile farbu,sličice,korpu i sve ostalo za farbanje jaja.Mada,mm najviše voli u lukovini.Biće raznih tehnika.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.4.2023 17:23:20
|
|
|
|
Kata90
|
Pamučne pelene i švedske gaće.....pripreme u toku👼😊❤
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.4.2023 17:25:44
|
|
|
|
Kata90
|
IZVORNA PORUKA: flamingos I mm kupio jaja,domaća.Doneo iz sela.Mi smo kupile farbu,sličice,korpu i sve ostalo za farbanje jaja.Mada,mm najviše voli u lukovini.Biće raznih tehnika. I ja sam za razne tehnike,tako smo i mi za nas Uskrs.U svim bojama šaramo,pa dete jos ukrasi dodatno ili crta nesto.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.4.2023 18:09:33
|
|
|
|
flamingos
|
Kupih sve što mi je potrebno za tortu.Zatim ribu,pasulj,salatu i voće za sutra.Konačno završih sa kupovinom.A da,kupih kafu na sniženju u Gomexu.Kome je u blizini neka ode.Doncafe košta 500 dinara 500 g.Doduše,uglavnom pijem grand kafu,ali može i ova da prođe.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.4.2023 18:16:48
|
|
|
|
dddaca
|
Jagode
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.4.2023 22:38:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Stolnjak i posteljinu, lešnike, bademe, brusnicu.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.4.2023 23:45:48
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja sam tek sada tek u vecernjim satima kupila sve za tortu.Voce, povrce, sokove...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 24.4.2023 14:41:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Sada su ove slatke pernice samo 6 funti
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 24.4.2023 15:42:03
|
|
|
|
flamingos
|
Dunja,baš su lepe,a i cena je super.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 24.4.2023 16:37:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja juce sebe castila patikama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.4.2023 15:42:45
|
|
|
|
dddaca
|
I ja juce kupila sebi neki duks
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.4.2023 23:15:32
|
|
|
|
Didy
|
Mami novčanik za rođendan.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.4.2023 17:40:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Poručila cc kremu i rumenilo. Poručila kremu i serum, i spf kremu. Rezervisala neki komplet ali izgleda da ga ipak neće biti šmrc mada nadam se i dalje.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.4.2023 17:46:59
|
|
|
|
dddaca
|
Uh, dobro si me podsetila da porucim neku kozmetiku
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.4.2023 20:43:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kupila sam haljinu za krštenje.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 3.5.2023 10:46:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Patike i sako
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 4.7.2023 15:00:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Meni treba oduzeti telefon poručila komplet pantalone i kratki sako u cigla boji, belu haljinu za plažu, lanene pantalone i majicu u boji peska, sad merkam tašnu... danas 4 dostave bile (sve za mm doduše) ali misliće komšije da nismo normalni
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?