Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.2.2020 12:30:06
|
|
|
|
gagana83
|
Ivanka, luster je iz Jysk -a, od bambusa je, ne znam da bi ti se svideo, specifican je. Svakako cu slikati popodne.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.2.2020 12:35:22
|
|
|
|
gagana83
|
Anci, daj sliku tepiha. Ja tepih imam samo u dnevnoj i Uninoj sobi. U dnevnoj nisam imala godinama pa sam jesenas kupila, opet u Jysk-u. Platila ga, verovali ili ne 2700, bio na nekom ludom snizenju. Bas mi se svideo. Regularan tepih, ne staza. Za te pare je odlican.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.2.2020 14:52:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Gago, ne znam koliko se na slici vidi. Svetao je, sa nekim kao talasima. Proizvođač Balta, Belgija. Potpuno je drugačiji i klasičniji nego što sam planirala ali mi je više dosadilo da tražim. Treba još stočić da zamenim, ovaj je odavno privremeni 😅
< Poruku je uredio Ana RR -- 6.2.2020 15:54:53 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.2.2020 15:49:32
|
|
|
|
pari
|
Meni se bas svidja ovaj tepih
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.2.2020 16:17:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Ivanka, luster je iz Jysk -a, od bambusa je, ne znam da bi ti se svideo, specifican je. Svakako cu slikati popodne. Hvala ❤️
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.2.2020 16:28:07
|
|
|
|
gagana83
|
Ana, super je! Nije ni klasican, uklapa se uz bilo koji namestaj. Pokazala bih bam moj, ali nisam usisavala 😂 Evo ga luster I bas lepu senku pravi, mada smo zamenili sijalicu, sa prethodnom uopste nije bacao senke po plafonu.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.2.2020 16:32:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Odličan je luster Volim taj fazon, daje toplinu. Lep je tepih, ide uz razne kombinacije. Mm me kritikuje, kaže kupuješ tepih a tek treba da renoviramo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.2.2020 16:40:18
|
|
|
|
gagana83
|
Mm gunđa još od kad smo kupili tepih. Nervira ga jer sad ne može stalno da privlači stočić kad pije kafu ili jede nešto, po parketu išlo glatko 😂
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.2.2020 16:57:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha da Ja sam videla dva stočića u Emmezeti, metal-staklo kombinacija, sviđaju mi se. Juče nismo imali vremena da ih pogledamo, kasno smo došli i bukvalno smo poslednji bili na kasi. Evo ih
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.2.2020 18:04:32
|
|
|
|
pari
|
I meni se svidjaju lusteri...topli su... I stocicu su super Ana...
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.2.2020 18:26:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Gagana, nasla sam luster od bambusa na sajtu i bas mi se svidja.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.2.2020 18:27:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sad videh sliku! To je taj! Odlican i bas mi se svidja!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.2.2020 23:30:00
|
|
|
|
vocicana
|
Divan luster Gagana, bas lep. Ja volim takve detalje. Ja sam danas sebe pocastila u Planeti, kupila jednu bluzicu dugog rukava u L velicini volim da je siroko, preprijatan je, dobila i popust, a naravno i jednu Rang torbu sportsku, nikada jeftinije nije bilo cini mi se. Manje od 1500 dinara, zadovoljna, jedino se mucim sa zimskom jaknom, nista mi se ne svidja, a ono sto jedino vredi i svidja mi se preskupo je, msm, meni jeste, mozda nekome bude smesna ta cena.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.2.2020 8:40:01
|
|
|
|
emicaa
|
Svidja mi se luster a svidjaju mi se i stolici 😊Anci i tepih je fin,bas moze uz sve
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.2.2020 18:37:45
|
|
|
|
Sanidej
|
Narucila sam cipele u Planeta sportu, imaju dobre popuste na zimsku kolekciju sada.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.2.2020 21:24:02
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
2 haljine sebi.😁
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 15.2.2020 13:02:25
|
|
|
|
vocicana
|
Prekjuce kupila sebi haljinicu Rang, muza pocastila sa dve duksa i majicom, detetu neki dan pre toga jaknicu za prolece.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.2.2020 21:34:43
|
|
|
|
vocicana
|
Pregrst zelenog povrca i voca
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.2.2020 18:13:58
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Tufere za dojenje i Avent flasicu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.2.2020 18:19:05
|
|
|
|
Sanidej
|
Bajke za najstariju cerku.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.2.2020 18:20:42
|
|
|
|
vocicana
|
Pozivnice za rodjendan svoga sinka
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.2.2020 18:23:30
|
|
|
|
Duškić
|
Duksericu ,sinu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.2.2020 19:14:30
|
|
|
|
mama ivane
|
Kupila sam svima sve i svasta samo sebi nista, ali nisam ni ja blesava , vodim sebe kod frizerke 🙂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.2.2020 10:12:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Prekjuče sudomašinu, juče ugradnu ploču i rernu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.2.2020 10:19:48
|
|
|
|
milicicak
|
Stigla mi nova najbolja drugarica 😁
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?