Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2019 13:03:20
|
|
|
|
bubulence
|
Do proleca sam im ukinula dorucak i veceru da se finansijski oporavimo 😂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2019 13:18:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Ahahahaha bubi Bar cete biti moderni sta te briga
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2019 13:28:18
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Do proleca sam im ukinula dorucak i veceru da se finansijski oporavimo 😂 Haha,umirem😂😂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2019 13:49:53
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Ahahahaha bubi Bar cete biti moderni sta te briga Moderni i gladni😂. Nece nam skoditi da skinemo koji kg😁.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2019 14:57:56
|
|
|
|
pari
|
Hahaha 😂 Ja danas uzela u Takko radnji sebi hulahopke, pune crne mekane, Marku hulahopke i carape. Imaju super popuste plus dobijas vaucere ako se prijavis na njihov sajt
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2019 15:12:00
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Jaaaooo ovo je bio divan vikend za kupovinu! Poslednja 4 dana sam uzela :Urosu 3 pidzame, farmerice, duks, 5 bodica, hulahopke. Emi 3 majice, helanke, cizme. Masi duks, majicu, carape. Meni cizme, dzemper, farmerice. Mm cipele, dzemper, jaknu. Uzela sam 2 jastuka u jysku, jorgan, peskire i neke novogodisnje zezancije. kod ovih vojvodjana samo siroko trosi ,bubi,trosi!
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2019 15:17:46
|
|
|
|
bubulence
|
Trosi bubi kao placena, a sta cu da radim do mm plate niko se ne pita😂. Sve se nadam da ce biti do kraja nedelje. Pari, ja sam se nesto razocarala u takko. Sve sto sam uzela u poslednjih godinu dana se raspalo posle prvog pranja. E lazem, uzimala sam letos deci majice i one su mi bile odlicne. Ali helanke sve postanu sive, koju god boju da uzmes posle pranja su sive... Dzemperi postanu 3 broja veci, farmerica na svakom pranju sve krace...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2019 15:23:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Pari, slučajno videh, pa reko da ti napišem. Nama su dr, hirurzi i urolozi rekli da nije nikako dobro da dečaci nose hulahopke, jer se greju testisi, stežu ih hulahopke i testisi gube funkciju, za kasnije. Posle sam i ovde na forumu našla, da su mame pisale nikako hulahopke dečacima. Mi smo nosili dok je S bio beba i malo kasnije, i kada su nam zabranili, ne sećam se tačno kada prestali smo. Puno me nerviralo što smo ih nosili uopšte, ali nisam znala. Nosili smo kada je bilo baš hladno,pa i po kući, jer nemamo centralno grejanje. Milsim da smo prestali dosta pre preoperacije kile, ali se ne sećam tačno kada. Sada nosimo samo dugačke gaće, pamučne , uzimamo u Piroćancu. IZVORNA PORUKA: pari Hahaha 😂 Ja danas uzela u Takko radnji sebi hulahopke, pune crne mekane, Marku hulahopke i carape. Imaju super popuste plus dobijas vaucere ako se prijavis na njihov sajt
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.12.2019 15:26:17 >
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2019 15:33:48
|
|
|
|
pari
|
Eee dunja, nisam imala pojma...mislila sam da je isto da li su hulahopke ili dugacke gace. Nosi ih bas kad je jako hladno...Znaci,bolje da ih vratim?
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2019 15:45:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Ili sačuvaj za malenu, ako nemaju šlic, ne znam. Ali eto kažem ti, mi ih odavno ne nosimo po savetu dokrora, a dugačke gaće nosimo, one ne stežu dole, avo baci pogled, ima raznih stavova KLIK
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2019 16:08:35
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mi smo nosili hulahopke kad je bas bas bio beba i dok je nosio pampers. Psole toga mi je receno da decacima hulahopke ne. Onda sam mu davala pidzamicu isppd jedan period i od tada non stop dugacke gace.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2019 16:56:49
|
|
|
|
mama ivane
|
Pa kaziteposle da sam normalna😄 zima ima oko 0 stepeni pada kisa a ja kupila macho da kao lizem sladoled😂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2019 17:09:16
|
|
|
|
bubulence
|
A bodi? Sada mu oblacim po 2. Jedan bez rukava i jedan dugih rukava. Da li to moze da skodi? A nosi i hulahopke, nisam znala da nije zdravo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2019 17:18:43
|
|
|
|
pari
|
Ja cu ih ipak ostaviti...nameravam da mu ih obucem na max 2-3h u toku dana...mislim da mu nece nista biti
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2019 18:08:05
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: bubulence A bodi? Sada mu oblacim po 2. Jedan bez rukava i jedan dugih rukava. Da li to moze da skodi? A nosi i hulahopke, nisam znala da nije zdravo Zezas ili stvarno? A siroki povoj ne greje testise? Prvi put cujem za hulahopke,i ja nameravam da mu kypim sad..kako drugacije kad je mali.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2019 18:59:37
|
|
|
|
dunja RR
|
I mi smo nosili dok je bio beba, ali kasnije su nam rekli ne, jer mislim da se toleriše za testise da se spuste iz trbuha do nekog trenutka, a posle mora operacija da ih spuste, zbog pregrevanja. Tako da tom logikom, mislim da se hulahopke ne preporučuju kada su veći.
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.12.2019 19:02:45 >
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2019 19:00:17
|
|
|
|
dunja RR
|
A bodi smo nosili obavezno. Omašismo temu, trebamo ići u onu što sam linkovala,
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2019 19:24:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jaja i mandarine 😂😂😂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2019 20:19:42
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Banane, jabuke, hleb i cvarke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2019 21:33:37
|
|
|
|
Filadendronka
|
Sirup za imunitet, da vidimo kako ce se pokazati.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.12.2019 23:05:19
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dunja i nama su to rekli ali koliko se secam a evo sad pitam mm kaze da bi doslo do uvrtanja testisa tj to je to sto ti pricas kad treba da se spuste.. Pregledali su ga par puta kad su pregledali i "gokija" zbog kozice kao beba jos. Ali opomenuli nas. Izvinjavam se ako nije tema samo sam se nadovezala na pricu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 3.12.2019 10:09:52
|
|
|
|
vocicana
|
Sebi nista, sinu cemo uskoro paketic za novu godinu, a narucila sam gel lakove za rad, pocela sam po malo da radim nokte, sebi naravno i musterijama, imam neki mali krug zenica i bas sam zadovoljna.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 3.12.2019 10:38:45
|
|
|
|
Filadendronka
|
Voci, daj da nadjemo temu o noktima da mi iz prve ruke kazes kako radis i sta je sve potrebno. Jedino sto svakog meseca moram da uradim jesu bas nokti, a najvise me nervira sto vec posle dve nedelje to izgleda izraslo i neuredno. A stvarno nekam kad da svake dve nedelje zakazujem i odlazim kod devojke koja mi to radi. Pa sam razmisljala da krenem u posao samo za sebe. IZVORNA PORUKA: vocicana RR Sebi nista, sinu cemo uskoro paketic za novu godinu, a narucila sam gel lakove za rad, pocela sam po malo da radim nokte, sebi naravno i musterijama, imam neki mali krug zenica i bas sam zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 3.12.2019 11:10:03
|
|
|
|
bubulence
|
Fili, na yt imas clipove kako se radi i sta je potrebno od materijala. Ja sam zavrsila kurs i jedno vreme radila , ali nije islo zbog dece. Za to mora da se izdvoji vreme, meni nije bilo izvodljivo pored njih dve i brzo sam odustala a krenulo mi je sjajno.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 3.12.2019 11:17:11
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ma citala sam i na netu sta otprilike i kako. Moja rodjaka tako krenula i nikako da ubode da valja. Pa sam zato pitala Voci iz prve ruke sta je tacno kupila i kako nanosi. Uzela bih neku najobicniju lampu, posto meni ovo treba samo za licnu upotrebu. Mislim da bih jedino tako uvek imala uredne nokte, jer nema zakazivanja, cekanja, uklapanja. I finansijski mislim da bih mnogo bolje prosla, cesto mi bude zao bacanja novca na moje kandze. 🙊 IZVORNA PORUKA: bubulence Fili, na yt imas clipove kako se radi i sta je potrebno od materijala. Ja sam zavrsila kurs i jedno vreme radila , ali nije islo zbog dece. Za to mora da se izdvoji vreme, meni nije bilo izvodljivo pored njih dve i brzo sam odustala a krenulo mi je sjajno.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?