Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 3.12.2019 12:44:27
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja sam imala lampu,elektricnu turpiju i onaj asporator sto skuplja tu prasinu. Gelove naravno. Radila kumi i sebi, i po komsiluku... Posle prodala sve. Ne mogu sve ds pohvatam i da uradim. A u to vreme sam bila trudna i isla u skolu. Ja sam radila izlivanje ali imala one aluminijumske kalupe. A ono sa vestacima kad se lepe ja nikako nisam uspela da ubodem znaci kako zalepim ja ga odlepim. Otprilike sma sve platila oko 7000din. Eto to sve pocetno. Prajmer i neke gelove. Cetkice. Onda kalupe. Lampu, aspirator,elek.turpiju..Ne znam mozda bilo jos ne nesto. Sad se i ne secam.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 3.12.2019 14:42:11
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Hleb i kifle, pavlaku
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 3.12.2019 14:51:43
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Ma citala sam i na netu sta otprilike i kako. Moja rodjaka tako krenula i nikako da ubode da valja. Pa sam zato pitala Voci iz prve ruke sta je tacno kupila i kako nanosi. Uzela bih neku najobicniju lampu, posto meni ovo treba samo za licnu upotrebu. Mislim da bih jedino tako uvek imala uredne nokte, jer nema zakazivanja, cekanja, uklapanja. I finansijski mislim da bih mnogo bolje prosla, cesto mi bude zao bacanja novca na moje kandze. 🙊 IZVORNA PORUKA: bubulence Fili, na yt imas clipove kako se radi i sta je potrebno od materijala. Ja sam zavrsila kurs i jedno vreme radila , ali nije islo zbog dece. Za to mora da se izdvoji vreme, meni nije bilo izvodljivo pored njih dve i brzo sam odustala a krenulo mi je sjajno. u lidlu ce od cetvrtka da bude lampa neka za nokte i pribor za manikir,cena 4000.vidi im katalog. lidl bi trebalo da me placa koliko ga spominjem po temama
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 3.12.2019 14:56:34
|
|
|
|
branki*
|
U povratku sa posla-donji deo pidžame za moju mamu,već kuhinjske krpe za mene ,činiju za slavsko zito(dobije se i časa srećna slava) i dekorativne novogodišnje ukrasne sveće.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 3.12.2019 23:00:01
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
IZVORNA PORUKA: branki* IZVORNA PORUKA: Filadendronka Ma citala sam i na netu sta otprilike i kako. Moja rodjaka tako krenula i nikako da ubode da valja. Pa sam zato pitala Voci iz prve ruke sta je tacno kupila i kako nanosi. Uzela bih neku najobicniju lampu, posto meni ovo treba samo za licnu upotrebu. Mislim da bih jedino tako uvek imala uredne nokte, jer nema zakazivanja, cekanja, uklapanja. I finansijski mislim da bih mnogo bolje prosla, cesto mi bude zao bacanja novca na moje kandze. 🙊 IZVORNA PORUKA: bubulence Fili, na yt imas clipove kako se radi i sta je potrebno od materijala. Ja sam zavrsila kurs i jedno vreme radila , ali nije islo zbog dece. Za to mora da se izdvoji vreme, meni nije bilo izvodljivo pored njih dve i brzo sam odustala a krenulo mi je sjajno. u lidlu ce od cetvrtka da bude lampa neka za nokte i pribor za manikir,cena 4000.vidi im katalog. lidl bi trebalo da me placa koliko ga spominjem po temama Lampa je super, imam je preko 4 godine 😁
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 4.12.2019 20:55:46
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Kafa, hleb, pereca
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 3.1.2020 17:46:52
|
|
|
|
flamingos
|
Išli smo svo troje u Dexi.co i kupili Anđeli poklon za Božić-igračku koju je poželela.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 3.1.2020 18:40:38
|
|
|
|
branki*
|
ho ho ho ho,idemo u dexico
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 3.1.2020 21:52:00
|
|
|
|
mama Jo
|
J jaknu u benetonu 😊
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 4.1.2020 15:52:12
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Namirnice za kucu. Dinosaurusa za M. Farbu da se farbam 🤗
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 4.1.2020 15:53:17
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,bfavo za kupovinu.Ljubi mališana❤
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.1.2020 19:59:39
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mi bas volimo zivotinje. Danas dok smo set_ali, M ugleda zivotinjske carape 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.1.2020 20:03:49
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pidzamu u lidlu 😁
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.1.2020 20:34:01
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,Kh,bravo za kupovinu👍
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.1.2020 21:48:26
|
|
|
|
Duškić
|
Simpa, kupovina. Ja bluzice deci.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 15.1.2020 19:25:02
|
|
|
|
branki*
|
jaoo,ja juce predivnu kosulju maslinasto zelene boje,sa dva karnera i na vezivanje oko vrata.nosila sam je kod kuma na rodjendanu.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 1.2.2020 15:50:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ivki jaknu zimsku u Waikikiju, opasno snizenu 👍 4 duksa za rodjendane ovih dana drugarima, i sebi kaput narucila! Kad je bal nek je bal 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 1.2.2020 18:19:44
|
|
|
|
emicaa
|
Sebi tri bluzice,nasla po ludim cjenama skroz.Uz to Davidu 3 trenerke i farmerice i Dori helanke.Ne znam treba li i to prijavljivati,dvoje gacice i grudnjak 😂😂
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.2.2020 10:07:44
|
|
|
|
branki*
|
Sve se racuna, emice😁Ja nista.... Juce bila samo do lidla..poslednje sto sam kupila je lopta za pilates i trake za vezbanje.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.2.2020 18:41:38
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Princes krofne. Kakva sam domacica. 🤣
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 4.2.2020 15:42:35
|
|
|
|
gagana83
|
Nije danas već juče, ali ajde da se pohvalim. Luster 🙂
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.2.2020 11:13:54
|
|
|
|
vocicana
|
Ja juce, malo protrcala kroz Sinsai, volim onu radnju, kupila majicu, belu, pamucnu sa nekim plavim natpisom, jedan divni premekani sal i zacin, malo kolacica za osvezenje spavace sobe. Ahahhaa, lep simpatican ves svacega ima.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.2.2020 11:17:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Gagana, bravo za luster Voci, mmmm nice Mi kupili tepih juče, mnogo mi se dopao. Malo je uzak za garnituru pa treba da se naviknem na to. Garnitura ogromna, ne mogu naći toliki tepih za nju a da mi se dopada i da mi ne prekrije celu dnevnu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.2.2020 11:18:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Gagana, molim te slikaj luster, ja nekako ne mogu da nadjem 2 komada odgovarajucih za kuhinju i trpezariju 🙁 Vec 12 godina... 😊 😊 😊 Gde si kupila?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.2.2020 11:26:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Svasta ovih dana: luster za dnevnu, tepih za dnevnu i stazu za hodnik. Sitnice u ikei.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?