Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.7.2019 17:36:52
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Da pises sve sto kupis,da vidimo koliko ne volis kupovinu Pa nešto me krenulo 🤣 a zapravo je mm trebao u kupovinu ali on ništa nije našao a ja se neplanirano ogrebah 😁😁
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.7.2019 22:21:59
|
|
|
|
Duškić
|
Super naocare Ana!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.7.2019 18:27:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bluzu, kupaci i novu torbu 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.7.2019 18:42:10
|
|
|
|
MimaKos
|
Kozmetiku, online
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.7.2019 20:45:28
|
|
|
|
doramar11
|
Novcanik
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 14.7.2019 7:58:18
|
|
|
|
MimaKos
|
Stvari za kucu na Lilly sajtu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 14.7.2019 10:44:32
|
|
|
|
doramar11
|
Namirnice za iducu nedelju.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 14.7.2019 10:45:43
|
|
|
|
MimaKos
|
Poklon za deciji rodjendan
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2019 19:03:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Kupila mantil, fenomenalno stoji i super je urađen, zadovoljna sam. Na akciji je trenutno.
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.9.2019 19:04:25 >
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2019 19:20:18
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo,predivan je.Baš mi se sviđa,i boja,kroj-sve.Još i cena pristupačna,super.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2019 19:36:53
|
|
|
|
vonavoj
|
Prelep je dunja!Kupila sam deci patike za sportic.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2019 21:15:56
|
|
|
|
emicaa
|
Dunja odlican je
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2019 21:34:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao Suzi, ja ga odavno merkam extra je
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.9.2019 19:38:27
|
|
|
|
jane1
|
Cipele za dete.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.9.2019 19:41:38
|
|
|
|
flamingos
|
Super,u zdravlju da ih nosi
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.9.2019 13:05:50
|
|
|
|
flamingos
|
Pri povratku iz škole kupile smo cipele i farmerice detetu,ona izabrala.Krenula kiša,nije za patike,a cipele omalele,pa smo se prenovile.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.9.2019 11:39:45
|
|
|
|
flamingos
|
Samsung tablet u Gigatronu,ima popust,ali stićiće najkasnije u utorak.Platila sam i javiće kada stigne da odemo po njega..Stari je detetu trajao više od četiri godine,isto Samsung.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.9.2019 16:58:10
|
|
|
|
emicaa
|
Narucila Dori dvije i Davidu jednu majicu kratkih rukava.Nasla snizeno pa uzela broj vece za sledecu godinu
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 28.9.2019 8:13:58
|
|
|
|
vocicana
|
Planiram, planiram...da osvezim garderober, s tim da cuizbaciti sve sto nisam obukla bar dve godine.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 29.9.2019 0:01:32
|
|
|
|
bubulence
|
Nista sebi nisam nasla... Kada ce ovo cvece izaci iz mode za nas koji ne volimo sarenilo???? Muz uzeo masku za tel, bebcu sam uzela donji deo trenerke, mladjoj cerki suknjicu, helanke i majicu. Starijoj helanke x2, duks, pidzamu...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 4.10.2019 13:30:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Konačno za sebe plisiranu suknju, drap, jednobojna😂 I''m so happy!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 4.10.2019 14:00:33
|
|
|
|
pari
|
Super Ivanka! Ja moram donje delove za M da uzmem...gde je najpovoljnije? Waikiki ili negde drugde?
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 4.10.2019 14:03:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: pari Ja moram donje delove za M da uzmem...gde je najpovoljnije? Waikiki ili negde drugde? Waikiki se malo promangupirao... Nema neki izbor cini mi se, trenerke za decake sirokeeeeee
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 4.10.2019 14:07:27
|
|
|
|
pari
|
Da Ivanka, u pravu si... Otici cu u H&M i u C&A.Danas je shopping night u Delti,mi zivimo pored...ali ce verovatno biti guzva popodne...mozda odemo
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 4.10.2019 14:12:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivanka, gde si našla te široke, da odem da ih kupim ovde samo helanke za dečake, radije će ići pocepan nego u helankama. Pari, u Contrastu zna da bude lepih, cena oko 750 din. Nekad u h&m bude onih pakovanja po dva komada za ok cenu (tamo gde im je onaj organski deo). Waikiki jedino da obiđeš par radnji jer nemaju svi iste modele.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?