Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.6.2019 20:57:57
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Danas je jedan od onih savrsenih soping dana😁. Znaci ovako: za bebu duda, flasica, nosko, kutija za dudu, zekica, bodici kratkih i bez rukava, rukavice, pamucne pelene, 2 peskira, sapun, pelene 1 i 2. Meni ulosci za porodiliste, majica bez rukava. Mm farmerice, 3 majice. Deca po 3 majice bez rukava Bubulence bravo! Nista lepse od kupovine za bebicu!
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.6.2019 19:00:56
|
|
|
|
vocicana
|
Jedne divnme sandalice za mog sina
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.6.2019 22:14:51
|
|
|
|
pari
|
Super voci...kakve su?
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 16.6.2019 15:19:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nove Ipanema sandaleeeeee, mnogo sam srecna! Ove prethodne su 6 godina stare! Puko đon 😢
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 16.6.2019 15:28:49
|
|
|
|
pari
|
Slikaj ih Ivanka 🙂
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 16.6.2019 15:45:19
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Nove Ipanema sandaleeeeee, mnogo sam srecna! Ove prethodne su 6 godina stare! Puko đon 😢 Bravoooooo,da častiš
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 16.6.2019 19:12:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Nove Ipanema sandaleeeeee, mnogo sam srecna! Ove prethodne su 6 godina stare! Puko đon 😢 Bravoooooo,da častiš Moja stopalca, 40 broj 😊 Nesto ubedljivo najudobnije sto sam u zivotu nosila! Sport vision, 2850, uz 10% popusta danas izasle oko 2500. Posle ih vidim u Inter sportu za 2000 ali samo plave, a ja plave necu, rozLe je moja boja 😁
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 16.6.2019 19:15:13
|
|
|
|
pari
|
Bas su lepe! Plava je moja boja,vidis mogla bih da ih probam
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 16.6.2019 19:16:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: pari Bas su lepe! Plava je moja boja,vidis mogla bih da ih probam Vidi Pari, ako ih ima ovde ima i kod tebe sigurno. 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 16.6.2019 19:33:53
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: flamingos IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Nove Ipanema sandaleeeeee, mnogo sam srecna! Ove prethodne su 6 godina stare! Puko đon 😢 Bravoooooo,da častiš Moja stopalca, 40 broj 😊 Nesto ubedljivo najudobnije sto sam u zivotu nosila! Sport vision, 2850, uz 10% popusta danas izasle oko 2500. Posle ih vidim u Inter sportu za 2000 ali samo plave, a ja plave necu, rozLe je moja boja 😁 Baš su lepe.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 16.6.2019 20:33:59
|
|
|
|
Maraj
|
Ivanka super su. Ja obozavam ipanemu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.6.2019 15:31:54
|
|
|
|
veselicaa
|
Bas su lepe
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.6.2019 21:16:22
|
|
|
|
bubulence
|
Sjajne! Ali za nekog ko ima stopalo kao ti😁. Ja imam siroku nogu i nikada nisam uzimala takve sandale a mnogo mi se svidjaju... Moja kupovina danas: meni papuce, bebi cebence, starijoj cerki haljinu, mladjoj sorc, mm uzeo farmerice, bermude i majicu. I kao napunili frizider 😒
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.6.2019 21:42:27
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bubi, lepa kupovinica 👏👏👏 Koliko je lepo kad imas usko stopalo toliko i ne valja. U pola obuće mogu da stavim oba stopala jedno preko drugog...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.6.2019 21:58:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Bubi soping
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2019 11:16:00
|
|
|
|
vocicana
|
Juce sam kupila dve majcice, jednu nekako slojevitu u tigric dezenu i jednu sa golim ledjima, skroz je fina.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2019 11:24:18
|
|
|
|
veselicaa
|
Voci.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2019 11:30:16
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Juce sam kupila dve majcice, jednu nekako slojevitu u tigric dezenu i jednu sa golim ledjima, skroz je fina. Bravo,da častiš,u to ime hajd još jedna kafica
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2019 11:34:18
|
|
|
|
vocicana
|
I tvoj sladoled! Danas cu obavezno jos nesto da kupim!
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2019 14:36:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dve haljinice u Legendu po 1.200. Jedna crna, a druga narandžasta boja.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2019 15:57:04
|
|
|
|
pari
|
Super voci i sanjice! Okacite neke slicice da vidimo...
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.6.2019 10:40:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Kupila juče pantalone i bluzu u Orsay-u.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.6.2019 10:40:58
|
|
|
|
pari
|
Super Ana...za svadbu?
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.6.2019 10:44:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa nisam još odlučila verovatno ću obući pantalone ali bluza je više svakodnevna. Imam druge dve koje bi mogle da dođu u obzir, odvojila sam i jednu haljinu ali iskreno, najbolje se osećam u pantalonama. Moram danas da odem da prošetam još malo, treba Marku da kupim bermude. Nadam se da će otvoriti Ada mall, on mi je najbliži.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.6.2019 15:10:11
|
|
|
|
veselicaa
|
za kupovinu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?