Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.6.2019 15:14:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Vesi Inače, razmišljam da kupim neke gumene čizme pošto je svadba na brodu restoranu a Sava je ogromna i pojma nemam kako ćemo se popeti
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.6.2019 15:29:50
|
|
|
|
veselicaa
|
Ahahahha
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 24.6.2019 10:04:41
|
|
|
|
vocicana
|
Kartu za Zlatibor. Juce sebi rebrastu haljinicu, sorts i kaftan za plazu.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 24.6.2019 10:09:21
|
|
|
|
pari
|
Kakav kaftan si kupila i gde?
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 24.6.2019 10:12:22
|
|
|
|
vocicana
|
Pari, imam jednu drugaricu sa kojom cesto radim kompenzacije, ja njoj sminku ona meni robu, ovaj kaftan je proziran, ima svih boja na njemu, duzine do ispod guze, zelena, ljubicasta, ima neke rukavice, napred jedna tracica za vezivanje, divan za plazu. A imam i preporuku za neke marame za plazu i predivne sitnice, sada cu ti isati na fb, obavezno pogledaj, ti si u Bg u pa mozes mozda ako bebuska dozvoli i da prosetas do \Zemuna.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 24.6.2019 12:09:23
|
|
|
|
veselicaa
|
Voci za kupovinu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.6.2019 12:09:57
|
|
|
|
flamingos
|
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.6.2019 12:11:32
|
|
|
|
flamingos
|
Stigao je tata sa puta i doneo ćeri-plišanu igračku,helanke,majice,čarape,suknjicu,jaknu i brdo slatkiša,a meni farmerice i majice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.6.2019 12:26:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I ja bi kaftan neki lep, Voci posalji mi link na fb
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.6.2019 12:50:34
|
|
|
|
veselicaa
|
Bravo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.6.2019 13:26:05
|
|
|
|
Jekica86
|
Bravo za poklone i kupovinu Vocicana
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.7.2019 8:58:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Juce mami sandale za rođendan. Sebi papuce, a stare od 10 i više kusur godina su odletele u kantu. T sam kupila bluzicu.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.7.2019 9:45:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam juče neplanirano sebe častila prvo smo kupili poklon za rođendan a onda je mm gledao nešto za sebe. Međutim, on ništa nije kupio a ja sam lepo prošla kupila letnju pidžamicu u WS i kupila sunčane naočare Esprit u Diopti. U Dioptu smo ušli da bi mm našao naočare za sebe ali dok je on gledao ja snimila ove i častila se
< Poruku je uredio Ana RR -- 6.7.2019 10:06:53 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.7.2019 9:59:19
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja sam juče neplanirano sebe častila prvo smo kupili poklon za rođendan a onda je mm gledao nešto za sebe. Međutim, on ništa nije kupio a ja sam lepo prošla kupila letnju pidžamicu u WS i kupila sunčane naočare Esprit u Diopti. U Dioptu smo ušli da bi mm našao naočare za sebe ali dok je on gledao ja snimila ove i častila se Divno
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.7.2019 11:05:25
|
|
|
|
doramar11
|
Najbolja je neplanirana kupovina.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.7.2019 0:00:08
|
|
|
|
flamingos
|
Sebe sam častila papučama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.7.2019 11:33:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Juče kupila sandale.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.7.2019 11:50:09
|
|
|
|
doramar11
|
Haljinicu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.7.2019 12:46:26
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo za kupovinu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.7.2019 12:47:57
|
|
|
|
doramar11
|
Valja nekad misliti i na sebe malo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.7.2019 13:47:30
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Juče kupila sandale. Samo sopingujes
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.7.2019 13:48:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa da nismo džabe dolazili 🤣🤣
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.7.2019 13:51:42
|
|
|
|
veselicaa
|
Da pises sve sto kupis,da vidimo koliko ne volis kupovinu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.7.2019 15:52:06
|
|
|
|
vocicana
|
Danas opet brdo namirnica za kucu, malo sam se i zaboravila u Maxiju
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.7.2019 16:13:06
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Danas opet brdo namirnica za kucu, malo sam se i zaboravila u Maxiju Joj draga,namirnica nikad dosta.Evo ja pravim spisak za kupovinu,svašta nešto mi treba za selo
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?