Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.5.2017 17:00:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nisam pisala pravimo krstenje i rodjus zajedno tako se bas spremamo za taj Big day. I T 7 rodjus...sve zajedno jer je razlika nedelju dana [sm=smiley36.gifUzela sam i devojcicama majcice sad smo svi kompletirani!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 7.5.2017 17:02:29 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.5.2017 18:39:55
|
|
|
|
emicaa
|
Ja juce kupih Dori dvoje patike,sebi hlace,majicu i haljinu.A planirala sam samo Dori jedne patike
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.5.2017 18:49:55
|
|
|
|
suzi kju
|
Danas bas ništa Juče deci po helanke, sebi majicu i dva pakovanja pelena, muž uzeo 2 pakovanja ona velika mleka, mislim da ima 12 l u jednom pakovanju Namirnice za frižider, ništa posebno. ...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.6.2017 0:18:12
|
|
|
|
Mariya
|
Ja sam juče ušla u C&A da kupim L bodi kratkih rukava, na kraju sam ostavila 5500 din.tamo,kupila sam sebi 2 farmerki, 3 majice kratkih i bez rukava i za dečicu gomilu stvari, bodije, dukseve,pantalone za H, majice za devojčice, predivnu teksas haljinu za L.. I danas se vratim, setila sam se da imamo rođendan za 2 nedelje pa sam kupila majice za poklon i odem u H/M i kupim Lu i jaknu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.6.2017 7:01:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kupili T Adidas kupaci za treninge, trebala bih jos jedan ovako obican za plazu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.6.2017 7:55:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kupila T haljinicu. Neku zimzelenu biljku.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 8.6.2017 19:39:45 >
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.6.2017 12:32:18
|
|
|
|
Sandricak
|
kupila sam komsinici jako lep komplet za rodjendan teget majica sa cipkom i teget cipkane gacice... i MArku ljigavca...
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.6.2017 16:11:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Marku košulju kratkih rukava i majicu sa dinosaurusima sebi košulju bez rukava i dve majice.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.6.2017 16:48:29
|
|
|
|
suzi kju
|
Parfem i deci po dva bodica.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.6.2017 19:15:00
|
|
|
|
Duškić
|
Sinu bodi, majcicu, cerkici haljinicu i sebi helanke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.6.2017 19:35:22
|
|
|
|
Mariya
|
Sebi prvi sladoled ove godine Baš mi je prijao, obožavam sladoled sa karamelom!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.6.2017 20:22:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Mariya, nije valjda prvi mi jedemo tokom čitave godine.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.6.2017 20:26:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bas sam probala danas neki novi.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.6.2017 20:51:36
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja još nisam pojela nijedan sladoled a danas bas na poslu rekoše danu caribic- u ima lep sladoled sa raznim dodacima pa trebamo probati.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.6.2017 21:37:26
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Kupila mi sveki haljinu.😍
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.6.2017 21:45:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica Kupila mi sveki haljinu.😍 Meni moja piliće
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.6.2017 21:51:24
|
|
|
|
Sandricak
|
hahhahah... dobro je da si barem nesto dobila neko haljince neko pilicke
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.6.2017 21:52:16
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Mariya, nije valjda prvi mi jedemo tokom čitave godine. I mi. U trudnoci sam " razbijala" koliko sam jela frikom porodicne, a i mek mi je blizu Muz kaze ova dece ima odmah sladoled da jedu cim se rode Quattro i King njam
< Poruku je uredio Duškić -- 8.6.2017 21:53:22 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.6.2017 23:48:31
|
|
|
|
Mariya
|
Ana jeste Meni se sad u trudnoći sa L smučio sladoled i otad mi se ne jede. (kao što ne pijem đus ili jedem pomorandže jer su mi se smučile) A ja sam takva da mora da bude 100000 stepeni da ja počnem sezonu sladoleda. I tako, ne znam šta mi bi danas da mi se prijeo sladoled
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.6.2017 0:03:55
|
|
|
|
dddaca
|
Ja bih sladoled mogla da jedem svakog dana :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.6.2017 11:39:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica Kupila mi sveki haljinu.😍 Meni moja piliće Sto bih ja volela da dobijem od moje svekrve pilice. U tome bi ustedela
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.6.2017 12:03:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam navučena na Haagen dazs sladolede, samo što su skupi jbg. Ali ukusi su fenomenalni. Danas kupila samo jogurt i mladi krompir.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.6.2017 12:09:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anci, ja nisam cula za te sladolede. Verovatno ih imau Veru
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.6.2017 12:19:49
|
|
|
|
vocicana
|
Kupila sestricini kacket sa patrolnom sapom, Skaj msm da se zove i jako sam srecna. Posto sam slomila naocare za vid, kupila sam okvir i stakla stavila, bas mi taj trosak nije bio potreban.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.6.2017 13:35:12
|
|
|
|
dddaca
|
Kad rece naocare, ja nikako da odem da ih kupim
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?