Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.3.2017 13:06:33
|
|
|
|
Dragce86
|
Sta bi mama mogle do jos zaliha Pampersa za njenu lepoticu :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.3.2017 13:48:19
|
|
|
|
Maraj
|
Vichy masku za lice i sve za pripremu torte( cokoladu , maslac , slatku pavlaku.....)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.3.2017 13:59:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jedan diiiivan bodic mom deckicu jedva cekam da ga prosetamo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.3.2017 15:10:19
|
|
|
|
emicaa
|
Danas nista,sinoc narucila dvije haljine za ljeto.Jedva cekam da stignu
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.3.2017 16:35:10
|
|
|
|
suzi kju
|
Dugmice za uniformu da zasijem gde fale, 5 pari belih carapice,hemijske crvenu i plavu, spremam se za posao. Deci po bodic, bas lep.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.3.2017 16:38:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo voce.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.3.2017 16:39:59
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi ja kupila vichy bb kremu. Isprobala je , super je. I ja se spremam za posao
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 9.3.2017 16:42:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dve velike kifle sa kremom i kolacice sa limunom, najela sam se kao prase!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.3.2017 21:17:41
|
|
|
|
mati
|
Patike mm. Gori je od zene kad bira... Sebi nista, ali kao da jesam.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.3.2017 21:31:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Drugarici knjigu za rodjendan.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.3.2017 21:42:45
|
|
|
|
Rosita
|
Haljinu, kao osmomartovski poklon od momaka. I juce maxfactor pan stick.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.3.2017 21:53:12
|
|
|
|
Duškić
|
Narucila sam poklone kumovima za mladence, stizu u ponedeljak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.3.2017 22:00:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rosi jel u Ketrinu?
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.3.2017 22:01:35
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Torbu i jaknu😊😍😍😍
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.3.2017 22:58:47
|
|
|
|
Rosita
|
Jeste, stvarno sam dosadna, tami- ovamo i uvek tu
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.3.2017 10:04:49
|
|
|
|
mali_mis
|
Juce patike za A.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.3.2017 14:37:19
|
|
|
|
eca89
|
Teksas košuljicu sebi i Anastasiji 2 bodića !
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.3.2017 14:39:23
|
|
|
|
branki*
|
super,eci,ja planiram teksas kosulju,a videla sam i jednu super haljinu od tankog teksasa sa nekim cirkonima,mnogo je lepa.ja danas niste,samo trenerke,poklon za rodjendan.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.3.2017 14:46:55
|
|
|
|
eca89
|
Branki, ja baš volim teksas, na hlače mi je super, mogu i uz patike, a i na baletanke, to mm častio !
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.3.2017 14:59:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja volim teksas. Nekad sam imala divnu teksaj haljinicu mini. Sad ne mogu da nadjem odgovarajucu.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.3.2017 15:02:25
|
|
|
|
eca89
|
Sanjice i ja sam mislila haljinicu, ali dok dođe na red !
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.3.2017 16:29:02
|
|
|
|
emicaa
|
Davidu i Dori po jaknu,njoj patike i minions kacket.Davidu jos majicu i kosulju pa smo i uz nju dobili majicu dugih rukava.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 11.3.2017 19:22:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Farbu za kosuuu... napomno pocrnela sam vec
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.3.2017 18:50:02
|
|
|
|
suzi kju
|
Juče deci po helanke po hulahopke i po dva para carapa.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.3.2017 4:20:44
|
|
|
|
Mariya
|
Za L zeku, bodi i 3 štramplica, 2 kapice, čarapice za svo troje i gel za kupanje za njih. Za sebe elseve šampon i balzam, 2 vrste mleka za telo, Kafućino, 3u1, čokolade da se zasladimo. I velika nabavka u Rodi. Voće,hrana,pelene,vlažne, Potrošila sam juče 15000
< Poruku je uredio Mariya -- 17.3.2017 4:23:15 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?