Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.3.2017 18:14:11
|
|
|
|
sonjii
|
Mlade tikvice,D3 kapsulice i Magnezijum Direkt za nas velike
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.3.2017 8:01:30
|
|
|
|
branki*
|
mariya,bas puno para.. ja sve da idem da gledam cipele da kupim,ali nikako da nadjem vremena ,a sad sam i bolesna..
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.3.2017 12:40:22
|
|
|
|
Duškić
|
Svratih u radnju, u mom rodnom mestu i odusevih se. Tu sam sebi pre uvek nalazila lepe stvari....pa i sad nadjoh kosuljicu ..Sutra idem da probam pantalone. Danas sam u groznom raspolozenju..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.3.2017 12:56:00
|
|
|
|
sonjii
|
Ja sam sebi narucila sminku i jos neku kozmetiku; ne mogu docekati cetvrtak da mi stigne u ruke :)
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.3.2017 18:05:09
|
|
|
|
suzi kju
|
Za moje mackice po teksas suknjicu, i stigle su nam starke. Biće bas mackice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.3.2017 21:47:40
|
|
|
|
Khaleesi
|
Danas sam sebi uzela jednu trenerku za trcanje, a M duks sa kapuljacom i donji deo. Mm i beba su dobili sokic i pivo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.3.2017 22:21:44
|
|
|
|
Skockica
|
Bebiju tri bodica i meni prelep sal nasla 1/4 cene
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.3.2017 16:41:08
|
|
|
|
mati
|
Miti duksic Minions, Mati maskirnu kosulju i jedan duksic za poklon. Mm parfem. Sebi nista
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.3.2017 19:13:10
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam se danas nakupovala kao luda.Davidu tri majice dugih i tri kratkih rukava.Dori neku elza haljinicu i majicu.Sebi tri majice i torbu i hrpu slatkisa za svoju kumu
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.3.2017 19:45:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Poklon za T drugaricu,neke sitnice za T. Da li se racuna hrana? Sebi sam kupila skoljke u sosu.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.3.2017 21:37:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Mm kupio patike (konačno), za Marka dve knjige, i ja kupila kozji sir sa bosiljkom, ovčji sir i stari kravlji. Dakle, razbiću se
< Poruku je uredio Ana RR -- 25.3.2017 21:41:12 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.3.2017 23:01:12
|
|
|
|
Mariya
|
Prekjuče sam kupila iste haljinice za H i Lu, crvene sa lubenicama, za L odelce i bojanke sa nalepnicama za devojčice. Danas papuče za Lu i brdo slatkiša za sebe
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 1.4.2017 18:35:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Baletanke za moje princeze
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 1.4.2017 19:36:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
T torbici za ples i baletanke za ples.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 2.4.2017 17:30:19
|
|
|
|
Khaleesi
|
Neke sitnice za kucu nista posebno
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.4.2017 18:49:32
|
|
|
|
Mariya
|
Flašicu za vodu za mog bebca.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.4.2017 19:31:01
|
|
|
|
Duškić
|
Ja lupu za vrtic im treba...A kecelju gde cu da nadjem pojma nemam? Mozda je i sama skrojim nekako
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.4.2017 19:42:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sebi dva brusa, bebi bidic, devojcicama majce, nilonke, carapice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.4.2017 22:32:45
|
|
|
|
Rosita
|
I ja brus :) Sutra mi stizu maskara i olovka za oci u boji sljive :) bas mi delovalo interesantno da probam. Sad kad ovako napisem dobijam asocijaciju za sljivu na oku, al nema veze
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.4.2017 22:41:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.4.2017 19:20:27
|
|
|
|
Mariya
|
Za Lu duks, dve zeke i bodi za L, majice za zaovine ćerke, ništa nisam našla za H. Ustvari našla sam majicu kratkih rukava sa Mašom ali je preskupa!!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.4.2017 19:43:39
|
|
|
|
Duškić
|
Neke carapice, pidzamice i boje i slicice za jaja...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.5.2017 23:47:30
|
|
|
|
Rosita
|
Byphasse mleko za telo za 275 d na snizenju u dm- u, bas je fino i isplativo, 500 ml. Dok sam tu dobro prosla, sa cetkom za rumenilo nisam jer sam platila skoro 500 d u dm- u, a veceras smo isli u jambo i tamo je 100 d slicna! Mada verujem da ima razlike. Kupila sam i labelo i neki nesesercic, sesiric za D.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.5.2017 10:39:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Svecu za krstenje 😄
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.5.2017 13:08:38
|
|
|
|
vocicana
|
Jao kako je to lepo, kada je krstenje? Anck, ne zameri, ja nisam u toku, ak si pisala .
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?