Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 22:08:52
|
|
|
|
minnica
|
Nato, ja sam kupila u tv shopu i koristim. Ne rasteruje muve, ali nisam videla nikad bubu otkad ga imamo, a nema ni miševa (živimo u kući). Ne znam da li radi, ali se ja osećam sigurnije dok mi je uključeno.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 22:15:23
|
|
|
|
nata11
|
Muve ne rasteruje nista one su imune na sva moguca sretstva. Imam bodove na pumpi pa bih iskoristila da uzmem to.
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 22:20:03
|
|
|
|
Klarita
|
Nato, ja imam, ja imam Ce me sanjas nocas Idem na pus pauzu, dok se jos nije zahuktalo na terenu...Uzimaj, fenomenalno radi, ali protiv glodara samo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 22:22:49
|
|
|
|
17 joka
|
Nato, imam i ja to i jako sam zadovoljna, samo par muva imah u kuci ove god. a nista drugo bas sve rasteruje, taj UZ im remeti nervni sistem
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 22:54:37
|
|
|
|
Klarita
|
Muve nemamo preterano, ima ih ali podnosljivo... Imali smo problem sa misevima pre dve godine. Zivimo pored pekare i naselise se i kod nas, majko mila kad se setim samo Radili smo kompletnu dezinsekciju, deratizaciju i dezinfekciju, dolazili nam neki privatnici iz Bg-a. Onda sam kupila aparat sa tV shop-a i moj problem je resen Od onda ni da privire. A, ceo komsiluk zakasa.Pred more sam ukljucivala masine istovremeno pranje i susenje, pa mi izbacivala sklopka i ja iskljucim aparat da bih ukljucila masinu za pranje i zaboravim skroz. Pre neki dan zapusila ja na potkrovlju, kad sam cula grebuckanje i krckanje umalo se nisam slognula, setim se da mi apart iskljucen, brzinski ukljucim i nastade manji stampedo po krovu i opet sve mirno a, dok smo ih jos lovili onda po kuci, mm uhvacenog misa zalepljenog na plocici sa lepkom prinese do aparat, on brate mili srcku dozivi od stresa ce se odlepi od ono....grrrrrrrrr, odvratno.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 23:06:53
|
|
|
|
Dani.kv
|
Joj Klaro. Meni strina prosle godine davala zbog muva i komaraca. Nije pomoglo. Ona se kune u njega
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 23:18:58
|
|
|
|
bubulence
|
Nas stan u NS je u prizemlju, i imali smo misa. posle toga sam 3 meseca bila kod mojih, u stanu vise nikada nisam prespavala. sva sreca sto je mm dobio ovde posao pa smo se preselili inace bi pre pao razvod braka nego da se vratim tamo. bez zezanja razmisljam da krenem kod psihologa jer imam nenormalan (mada je i to blaga rec) strah od miseva. a eto ta zujalica mi nije pala na pamet... znaci ako ikada odlucimo da se vratimo u stan da kupim zujalicu...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 23:24:16
|
|
|
|
17 joka
|
Bubi, kupi slobodno glodare i ostala stvorenja od toga posize i neprilaze mi zivimo u kuci i stvarno sam prezadovoljna, meni je stalno ukljuceno u zid
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 23:33:36
|
|
|
|
bubulence
|
hocu, kupicu da dam podstanarima, neka ljudi budu mirni. a inace, zamenila mi je jetrva majicu, L mi savrseno odgovara
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 23:38:13
|
|
|
|
17 joka
|
Bravo Bubi
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.9.2014 0:41:14
|
|
|
|
Dani.kv
|
Veceras kupili papriku za ajvar
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.9.2014 0:43:26
|
|
|
|
17 joka
|
Dani , i nama veceras stigla paprika
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.9.2014 10:08:51
|
|
|
|
nata11
|
Bas cu nabaviti to. Mi smo na selu a u zgradi pored nas komsija cuva sve i svasta, samo sto kengura nema
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.9.2014 10:33:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
...stapice za usi
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.9.2014 10:46:20
|
|
|
|
emicaa
|
bili u njemackoj u kupovini i kupili mali milon stvari,uglavnom sve za kucu,hranu i tako to,za mene samo gel za tusiranje,dezodorans i maska za kosu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.9.2014 13:23:14
|
|
|
|
wivern
|
Pastetu i vruc 'leba. Danima pokusavam sebi da kupim neku majcu i nista mi se ne svidja. Propala sam nacisto
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.9.2014 16:56:28
|
|
|
|
emicaa
|
Kupila sam Teodori nošu,sad čekam da počne ispuštati kozije zvuke pa da je isprobamo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.9.2014 17:16:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Buket kala za poklon. ..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.9.2014 17:42:47
|
|
|
|
Žapkić
|
Tini duksić na zašniravanje, ljubičast, sa kapuljačicom
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.9.2014 18:41:44
|
|
|
|
Ipokrisia
|
mi malopre kupili neke stazice za hodnik, ali se malo klizu pa moramo i onu podlogu protiv klizanja ja crkla danas u onom ogromnom Uscu , nista nikad tamo ne nadjem,vise volim ove manje trzne centre.Trazila kao neke helanke ali nema moj broj, sve neki XS,S...
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 13.9.2014 18:42:12 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.9.2014 18:57:17
|
|
|
|
veselicaa
|
Bas nista muz bio u dnevnu nabavku ja spavala duze danas jer nema skole.Ali sutra planiram da idem da kupim deci pidzame.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.9.2014 21:59:42
|
|
|
|
Torbica
|
Uniformu (pantalone i bluza), Grubin bele anatomske klompe Tupperware Speedy Chef i posuda za kuvanje u mikrotalasnoj
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.9.2014 22:05:43
|
|
|
|
17 joka
|
Torbi, uniforma ako bog da i ja cu za mesec dana kupiti uniformu
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.9.2014 22:06:22
|
|
|
|
lelaigor
|
Pojas za trudnoću, tuš zavesu, voćaaaaa i povrćaaaaa, burek sa sirom
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 13.9.2014 22:08:38
|
|
|
|
vonavoj
|
gajbice za orman!
|
|
|
Anketa
varanjeDiablaDa li ste ikada prevarile svog supruga, makar bila samo vatachina? :)da (
17%)
ne (
70%)
imla sam priliku, ali nisam htjela (
13%)
Ukupan broj glasova: 361Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!