Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 14:56:00
|
|
|
|
mali_mis
|
Pelene, vlazne maramice (skoro sam ih kupila ali je ovaj mali skontao kako se vade, pa kad ih dohvati nema vise), neke 2 knjizice od tvrdjeg kartona da ne moze da iscepa a da moze da zagrize, bratu poklon za rodjus.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 15:11:55
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Evo i slike
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 16:08:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjalice odlicna je, butik selection, preko fb
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 16:12:36
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
UM bravo . Jeste. Imaju divne haljine ali sada sa ovakvim stomakom ne mogu nista da nosim. Htela sam da kupim i jednu uzanu do ispod kolena ali se ne tegli. Svidja mi se ova kupovina on line
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 16:13:31
|
|
|
|
branki*
|
sanjalice,a je l ovu mozes i sad trudna da nosis? lepa je.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 16:20:52
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Mogu Branki. Jako je udobna. Pojas stavim ispod grudi i super je. Moze na cizme pa stavim braon stranu pojasa koji je kao kozni a ako hoces na stikle onda mozes i drugu stranu pojasa koja je saten kraljevsko plava. Naravo lepse stoji ako nisi trudnica jer malo siri zbog pada preko stomaka ali bar imam nesto lepo ako budem negde isla
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 16:33:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Super je, i ja sam kod njih gledala pa sam odustala, ali imaju odlicnee haljine... Ja sam danas kupila uni tekeses kosuljicu i meni test Slikacu posle kosuljicu prelepa je
< Poruku je uredio Unina mama -- 12.9.2014 16:34:55 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 16:37:57
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ja bi volela da imaju butik u NS-u pa da ih vidim sve uzivo. Pre trudnoce mi nije smetalo da idem za BG. Zbog posla sam isla bar jednom nedeljno ali sada ne smem da putujem. Super su im stvari i nisu skupe. Sve je Turska roba. Kvalitetna. Um slikaj i uradjen test. Mislim kada vec slikas
< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 12.9.2014 16:38:58 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 16:42:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Hocu, slikacu vam ,a li u nedelju
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 17:34:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo je kosuljica sa modelom, cerku nisam kupila
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 17:48:06
|
|
|
|
anita
|
Sanjalice haljina je prelepa. Bas mi se svidja. UM kosuljica je super.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 17:59:18
|
|
|
|
Anoniman
|
anita ccc, a cerka mi ne valja, aaa?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 18:05:05
|
|
|
|
Dani.kv
|
Jako lepa haljina. Mala manekenka slatka je cela
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 18:05:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Dani
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 18:06:41
|
|
|
|
bubulence
|
UM model ti je fantastican!!! sanjalice super je!!! evo jedne nenormalne trudnice. sada smo E i ja setale i u izlogu vidim lepu majicu a u oktobru idemo u svadbu. udjem , gledam je i pitam da li ima M velicina. zena kaze ima i kosta 1800din, rekoh "uzimam" . misleci gde cu naci takvu majica-kosulju za te pare, ne razmisljam da mi treba veca. jos ona meni lepo kaze ako hocete imam i L, ali ja krmaca ne kontam da sam trudna i da mi se stomak vec uveliko vidi i da vise ne mogu da nosim stvari od pre trudnoce... dodjem kuci i probam da je prevucem, nece ni preko grudi da predje a ne preko stomaka ... sva sreca pa je rekla da ima i L pa cu skoknuti da je zamenim ako i u tu budem usla
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 18:08:55
|
|
|
|
doktorkakristal
|
haljina je super bas mio se svidja UM cerka ti je manekenka,ti pravac da radis vise taj test,ne mogu da tejurim po forumu ja sam zauzeta zena odo ja u of sad cu sebe da pecnem
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 18:09:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubi, pa idi menjaj dok ima velicine, da ne ostanes bez nje, daj sliku da je vidimo
< Poruku je uredio Unina mama -- 12.9.2014 18:23:25 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 18:15:17
|
|
|
|
branki*
|
UM,stvarno je mala manekenka,mislim da sam to vec i pisala negde...i kosuljica je lepa,imam i ja slicnu teksas bubi,ja isto u svojoj glavi i dalje imam 50 kg
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 18:18:05
|
|
|
|
minnica
|
UM, kad vidim slike tvoje ćerkice, kao da gledam neki katalog sa dečijom garderobom. Preslatko!
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 18:20:33
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama anita ccc, a cerka mi ne valja, aaa? UM cerkica ti je kao manekenka. Pravi model
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 19:05:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Haljina je sva mackasta , ja inace volim duge haljine iako kazu da stoje samo visokim devojkama.. skoro mi sveki kupila jednu narandzastu na akciji za 1900 din. Um, takodje lepa kosulja a i cerka , da se ne uvredis Danas sam kupila samo kasice za E.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 21:53:28
|
|
|
|
minnica
|
Ja kupila ćerki džemperić i majicu, a sinu čarapice i još neke poklone.
< Poruku je uredio minnica -- 12.9.2014 21:54:17 >
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 22:01:56
|
|
|
|
17 joka
|
Haljina je predivna UM, ona je prava princeza medena Bubi zameni i gotovo. ja sam danas uzela deblje duksice za Danine malisane one prve sam vratila
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 22:03:45
|
|
|
|
Bibilib
|
Ja sam danas opremala sina za predskolsko... Kupovali smo i garderobu i pribor koji mu je pitreban posto smo juce dobili spisak od vaspitacice...
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 22:05:25
|
|
|
|
nata11
|
Pajalicu kod kineza. Super je ocistih za 2 minuta Neznam da li imamo temu neuspeh da pronadjem pa cu da pitam ovde. Jel neko koristion one sprave sto ukljucis u struju pa kao rasteruje miseve i insekte?
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
BataDada81Pitaju mog malog Davida kako ce mu se zvati brat,on kratko i jasno- bata! Njemu dovoljno.Nama treba ipak vise od toga.A, ja volim videti i vase iskreno misljenje.Marko (
66%)
Kosta (
34%)
Ukupan broj glasova: 183Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!