Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 14:56:00
|
|
|
|
mali_mis
|
Pelene, vlazne maramice (skoro sam ih kupila ali je ovaj mali skontao kako se vade, pa kad ih dohvati nema vise), neke 2 knjizice od tvrdjeg kartona da ne moze da iscepa a da moze da zagrize, bratu poklon za rodjus.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 15:11:55
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Evo i slike
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 16:08:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjalice odlicna je, butik selection, preko fb
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 16:12:36
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
UM bravo . Jeste. Imaju divne haljine ali sada sa ovakvim stomakom ne mogu nista da nosim. Htela sam da kupim i jednu uzanu do ispod kolena ali se ne tegli. Svidja mi se ova kupovina on line
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 16:13:31
|
|
|
|
branki*
|
sanjalice,a je l ovu mozes i sad trudna da nosis? lepa je.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 16:20:52
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Mogu Branki. Jako je udobna. Pojas stavim ispod grudi i super je. Moze na cizme pa stavim braon stranu pojasa koji je kao kozni a ako hoces na stikle onda mozes i drugu stranu pojasa koja je saten kraljevsko plava. Naravo lepse stoji ako nisi trudnica jer malo siri zbog pada preko stomaka ali bar imam nesto lepo ako budem negde isla
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 16:33:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Super je, i ja sam kod njih gledala pa sam odustala, ali imaju odlicnee haljine... Ja sam danas kupila uni tekeses kosuljicu i meni test Slikacu posle kosuljicu prelepa je
< Poruku je uredio Unina mama -- 12.9.2014 16:34:55 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 16:37:57
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ja bi volela da imaju butik u NS-u pa da ih vidim sve uzivo. Pre trudnoce mi nije smetalo da idem za BG. Zbog posla sam isla bar jednom nedeljno ali sada ne smem da putujem. Super su im stvari i nisu skupe. Sve je Turska roba. Kvalitetna. Um slikaj i uradjen test. Mislim kada vec slikas
< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 12.9.2014 16:38:58 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 16:42:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Hocu, slikacu vam ,a li u nedelju
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 17:34:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo je kosuljica sa modelom, cerku nisam kupila
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 17:48:06
|
|
|
|
anita
|
Sanjalice haljina je prelepa. Bas mi se svidja. UM kosuljica je super.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 17:59:18
|
|
|
|
Anoniman
|
anita ccc, a cerka mi ne valja, aaa?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 18:05:05
|
|
|
|
Dani.kv
|
Jako lepa haljina. Mala manekenka slatka je cela
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 18:05:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Dani
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 18:06:41
|
|
|
|
bubulence
|
UM model ti je fantastican!!! sanjalice super je!!! evo jedne nenormalne trudnice. sada smo E i ja setale i u izlogu vidim lepu majicu a u oktobru idemo u svadbu. udjem , gledam je i pitam da li ima M velicina. zena kaze ima i kosta 1800din, rekoh "uzimam" . misleci gde cu naci takvu majica-kosulju za te pare, ne razmisljam da mi treba veca. jos ona meni lepo kaze ako hocete imam i L, ali ja krmaca ne kontam da sam trudna i da mi se stomak vec uveliko vidi i da vise ne mogu da nosim stvari od pre trudnoce... dodjem kuci i probam da je prevucem, nece ni preko grudi da predje a ne preko stomaka ... sva sreca pa je rekla da ima i L pa cu skoknuti da je zamenim ako i u tu budem usla
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 18:08:55
|
|
|
|
doktorkakristal
|
haljina je super bas mio se svidja UM cerka ti je manekenka,ti pravac da radis vise taj test,ne mogu da tejurim po forumu ja sam zauzeta zena odo ja u of sad cu sebe da pecnem
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 18:09:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubi, pa idi menjaj dok ima velicine, da ne ostanes bez nje, daj sliku da je vidimo
< Poruku je uredio Unina mama -- 12.9.2014 18:23:25 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 18:15:17
|
|
|
|
branki*
|
UM,stvarno je mala manekenka,mislim da sam to vec i pisala negde...i kosuljica je lepa,imam i ja slicnu teksas bubi,ja isto u svojoj glavi i dalje imam 50 kg
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 18:18:05
|
|
|
|
minnica
|
UM, kad vidim slike tvoje ćerkice, kao da gledam neki katalog sa dečijom garderobom. Preslatko!
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 18:20:33
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama anita ccc, a cerka mi ne valja, aaa? UM cerkica ti je kao manekenka. Pravi model
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 19:05:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Haljina je sva mackasta , ja inace volim duge haljine iako kazu da stoje samo visokim devojkama.. skoro mi sveki kupila jednu narandzastu na akciji za 1900 din. Um, takodje lepa kosulja a i cerka , da se ne uvredis Danas sam kupila samo kasice za E.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 21:53:28
|
|
|
|
minnica
|
Ja kupila ćerki džemperić i majicu, a sinu čarapice i još neke poklone.
< Poruku je uredio minnica -- 12.9.2014 21:54:17 >
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 22:01:56
|
|
|
|
17 joka
|
Haljina je predivna UM, ona je prava princeza medena Bubi zameni i gotovo. ja sam danas uzela deblje duksice za Danine malisane one prve sam vratila
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 22:03:45
|
|
|
|
Bibilib
|
Ja sam danas opremala sina za predskolsko... Kupovali smo i garderobu i pribor koji mu je pitreban posto smo juce dobili spisak od vaspitacice...
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.9.2014 22:05:25
|
|
|
|
nata11
|
Pajalicu kod kineza. Super je ocistih za 2 minuta Neznam da li imamo temu neuspeh da pronadjem pa cu da pitam ovde. Jel neko koristion one sprave sto ukljucis u struju pa kao rasteruje miseve i insekte?
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Mina ili Nina?pisuljica:)Mina (
40%)
Nina (
60%)
Ukupan broj glasova: 115Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!