|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta smo danas kupile ? - II deo
21.7.2014 16:08:47   
NadaR
Bas je lijepa Branki. user posted image

Ja kupila sebi japanke (najsarenije koje sam nasal) I mami papuce sa platformom . Ona ih obozava . Kaze da su extra za posao I hodanje . Meni I ne djeluju bas tako , ali eto joj. user posted image

Juce sam kupila one gumene baletankice . Rekla sam da ih necu jer ih svi nose ali popustih. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 276
21.7.2014 16:28:04   
srculence25
branki haljina je predivna jako mi se svidja user posted image
Nado i ja sam kupila gumene baletanke i neke sandale i jako su udobne kao bosa da idem samo malo nezgodno osetim na svaki kamencic kad stanem user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 277
21.7.2014 16:48:39   
Štetica
Branki haljina je odlicna,samo se ja nebih usudila da je kupim zbog tog pojasa,a stomak nam svakim danom raste.Imam svadbu 2septembra kod brata,i nemam predstavu sta bih kupila da obucem,verovatno cu 1septembra u pohod na prodavnice,pa sta mi se svidi,tj sta mi bude stajalo,jer neznam kolika cu biti.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 278
21.7.2014 17:10:30   
branki*
hvala,devojkeuser posted image
sto se japanki tice,ja imam jedne roze spotske,neunistive,mislim da im je vec peta godina i jedne bele ipanema isto ih imam vec 2godine.
stetice,ja inace nosim s velicinu,a ovu haljinu sam uzela m i dobra je bas.pojas mi dodje iznad stomaka.a,kad se porodim i smrsam,samo cu da suzim gornji deo i to je to.imas one haljine,sto je pojas ispid grudi bas,a dole se sire,pa do kolena,lepe su,a imas i dugih haljina sad koliko volis.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 279
21.7.2014 17:15:33   
milicicak
Branki, divna je haljina :)
Ja danas kupila trotinet za mini bubu :)

< Poruku je uredio milicicak -- 21.7.2014 17:17:24 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 280
21.7.2014 17:35:03   
Štetica
Branki pa ti si bas sitna,ako nosis s velicinu.
Ma te haljine secene ispod grudi su mi super,i uvek se odusevim kad vidim kako stoje,posebno na trudnicama,samo jos da nadjem neku u koju ce moje(.)(.) da stanu,a da mi to sto treba da bude ispod nebude na sred grudi. Sta da ti kazem kad pantalone kupujem 38vel a sako ili kosulje su 42vel.
A inace kod mene je jednom godisnje raspremanje ormara,sve sto neobucem za godinu dana ili prosledim nekome ili bacim.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 281
21.7.2014 17:52:41   
nata11
Branki super ce ti stajati tirkiz boja, bas je lepa haljinauser posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 282
21.7.2014 17:56:01   
branki*
to ti je pametno,ja kao cuvam,kao nosicu uz nesto,skladistim kao krtica neka i onda se iznerviram jer nemaju gde nove stvari da mi stoje od dronjaka i krpa,pa razdajem.pa,onako,nisam bas sitna(160 cm,49 kg)normalno.sad necu da pisem koliko imam kg,nije temauser posted image
nacices sigurno,ima bas lepih haljina.
hvala,milicicak,i vi u zdravlje da vozite trot.

branki

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 283
21.7.2014 18:39:47   
vonavoj
branki,odlicna haljina!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 284
21.7.2014 22:08:13   
jovicaa
branki ja tek sad vidim da si trudna, cestitamuser posted image user posted image user posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 285
22.7.2014 13:14:05   
branki*

IZVORNA PORUKA: jovicaa

branki ja tek sad vidim da si trudna, cestitamuser posted image user posted image user posted image

hvala,joviceuser posted image

branki

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 286
22.7.2014 21:59:34   
Dani.kv
Danas kupila sebi torbu i neseser u carpisi, muzu i kolegi za rodjendane kosulje, bratu majicu, majci novcanik, snajki neseser. Bebama i sebi kozmetiku u dm-u. Popodne opeljesila women secret. Rasprodaja 70%. Bila plata i roditeljski

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 287
1.8.2014 22:16:02   
Sanjica26 RR
Verolina skoro si kupila bluzice preko onog sajta. Reci koju si velicinu uzela? Mali su mi cudne njihove mere.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 288
14.8.2014 23:29:05   
Anoniman
Narucila sebi ovu haljinu u cetvrtak stize, jedva cekam user posted image user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 289
14.8.2014 23:49:44   
zece
mnogu je ubav ovaj fustan danas mi je stigao od avon krema za telo today tommorrow spa maska za lice maska za kosa

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 290
15.8.2014 8:00:11   
branki*
unina,bas lepouser posted image ja obozavam haljine...nisam se jos usudila do sad da kupim neku sa animal printom,razmisljala neko vreme o tom leopard dezenu,ali se ne odvazujem jos.

branki

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 291
15.8.2014 8:56:38   
Anoniman
Hhaahhaha Branki nisam ni ja dosada imala sa ovakvim dezenom, ali ovu posmatram vec neko vreme i sada je bila na akciji, pa sam je porucila.. Stavljam slike kada stigne, mada ako mi bude previse duga moracu malo da je skratim...

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 292
15.8.2014 12:17:33   
nata11

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Verolina skoro si kupila bluzice preko onog sajta. Reci koju si velicinu uzela? Mali su mi cudne njihove mere.

Sanjice njihove mere mozes da okacis macki o rep. Jednom sam porucila S i bila je toliko mala da nisam mogla da je navucem (ja inace nosim S), a drugi put mi je stigla cipkana majcica S toliko velika da je nosim preko druge majce kao tuniku. Na vecini sajtova imas dimenzije.

Direktna veza do poruke: 293
15.8.2014 12:38:10   
Sanjica26 RR
Nato uzela sam metar krojacki, pa sam po tome gledala. Pomogao mi je mm oko toga posto zna dobro engleski. Nadam se da ce biti ok. Nemam vremena da idem po prodavnicama. Od septembra se vracam, pa ce mi trebati elegantne bluzice. Ovako mi je bilo lakse.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 294
23.8.2014 14:38:59   
mtajcica83
Haljinu, japanke, i svrcu majicu

Moj maji bubicicak 08.10.2010

Direktna veza do poruke: 295
23.8.2014 14:56:26   
Torbica
Tupperware jopet! Speedy chef za mucenje i posudu za kuvanje pirinca u mikrotalasnoj, s tim da u njoj moze da se kuva sve, i testenina i povrce. user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 296
23.8.2014 15:09:49   
Olga75
lalalupsi penusavu
doduse juce ali nisam pisala user posted image

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 297
23.8.2014 21:04:15   
Anoniman
Meni 2 haljine, Uni prelepu haljinicu, 2 trenerke i 2 majcice. NIsam kupila ja, castila nas svekiuser posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 298
24.8.2014 1:13:07   
Azra_
Torbice, kakva je to posuda za mikrotalasnu?

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 299
25.8.2014 8:59:53   
Peace*
U Mađi u tesco prodaju ovu marku (F&F), i kupila sam sebi ove farke: KLIK

Na sniženju su bile nešto malo manje od 2000Ft (oko 6,5eur). user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here