Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.6.2014 21:01:25
|
|
|
|
Verolina
|
Ove dve bluzice. Odusevljena sam kakve su:
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.6.2014 21:08:47
|
|
|
|
Didy
|
Mnogo su lepe, baš mi se sviđaju.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.6.2014 21:10:56
|
|
|
|
vonavoj
|
verka,odlicne su! ja sam kupila sat,i ostavila patike za nedelju,tada ce biti jos 15% popusta!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.6.2014 21:12:51
|
|
|
|
bubulence
|
obe su predivne ali je ova prva savrsena!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.6.2014 21:46:35
|
|
|
|
Verolina
|
Ja sam odusevljena. Ova prva ide bukvalno na sve, cak i na sorc sa visokim strukom
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.6.2014 22:57:25
|
|
|
|
lesica
|
Verka, nice, nice. Prva mi se baš sviđa. Ja se počastila divnim, krasnim lapsitopsijem
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2014 6:58:27
|
|
|
|
branki*
|
wow,verolina,predivne su ove kosuljice-bluzice ,mnogo mi se svidjaju..gde si ih kupila?
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2014 10:15:35
|
|
|
|
NadaR
|
Uh , V, sjajne su . Pogotovo druga . Jos na olovka suknju ...
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2014 10:17:11
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Ja se počastila divnim, krasnim lapsitopsijem I ja mjerkam jedan . Ovog mi je preko glaveee
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2014 11:20:45
|
|
|
|
Verolina
|
Preko interneta.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2014 11:34:00
|
|
|
|
Klarita
|
.
< Poruku je uredio Klarita -- 18.6.2014 11:37:13 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2014 11:36:13
|
|
|
|
Klarita
|
Link u pp, please, a slike sa vencanja ceeeeeeeeeekamoooooooo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2014 12:06:30
|
|
|
|
minnica
|
Verolina, prelepe su bluze! Ja kupila sebi Rangove helanke i majicu na sniženju.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2014 16:45:29
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Link u pp, please, a slike sa vencanja ceeeeeeeeeekamoooooooo Ne znam u koju temu da ih turim :-P
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2014 17:03:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kako zamisljate forumasice ili haljine. Videla sam.ovu drugu bluzicu na jednom sajtu preko koga cu da narucim neke za sebe. Za koliko dana su ti stigle?Jel aliexspres?
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 18.6.2014 17:04:06 >
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2014 17:04:54
|
|
|
|
branki*
|
koji vam je to sajt?sanjice,verolina,dajte adresu
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2014 17:08:20
|
|
|
|
Verolina
|
Sanjice, stigle su mi za dve nedelje. Branki, imas PP
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2014 17:10:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
E, pa superiska.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.6.2014 17:19:50
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Sanjice, stigle su mi za dve nedelje. Branki, imas PP a,da,dobila..hvala puno
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 19.6.2014 10:19:31
|
|
|
|
nata11
|
To verovatno narucuju iz kine kada se ceka 2 nedelje. Ima i jedan super sajt gde bukvalno ima svega i svacega da se poruci. Ako nekome treba poslacu na pp da ne reklamiram.
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 19.6.2014 10:20:10
|
|
|
|
branki*
|
posalji nato
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 19.6.2014 18:15:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Divne crne klasicne pantalone u Vogeli-ju
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 19.6.2014 18:58:31
|
|
|
|
anci kv
|
još jedne sandale sa ogrooomnom štiklom
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 20.6.2014 14:10:30
|
|
|
|
branki*
|
bila plata,pa sam nas pocastila.bozi:lopta,drvene slagalice,bez bermudice i tirkizna majica.meni 2 sire,dugacke suknje,roze i tirkizna.ostatak ide sretenu za ratu za prozore i vrata
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 21.7.2014 16:03:41
|
|
|
|
branki*
|
ovu haljinu,ali u tirkiz boji i jos jednu teget do kolena.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?