Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.5.2014 16:56:47
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Verka u stilu indijske sirene
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.5.2014 16:58:36
|
|
|
|
Verolina
|
E, cvrc, nije nego . Sad i skafandre da obucem ti bi rekla da ga je kreirao Radzastanac
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.5.2014 17:00:28
|
|
|
|
anci kv
|
što se srdi,ja samo jedva čekam fotke pa da komentarišem A šta ćeš obuti?
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.5.2014 17:02:13
|
|
|
|
Verolina
|
Bez sandale Ne srdim se. kad prionem k' Sumadiji pisace novine-razjarena Beogradjanka prebila uniformisanu gradjanku Kraljeva Na mestu zlocina ostavljen Punjabi i CD sa 100 epizoda Male neveste
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.5.2014 17:05:52
|
|
|
|
anci kv
|
bez sandale? bosa? čuš nju,beograđanka iz železnika. Ništa dok nema 1000 epizoda IZVORNA PORUKA: Verolina Bez sandale Ne srdim se. kad prionem k' Sumadiji pisace novine-razjarena Beogradjanka prebila uniformisanu gradjanku Kraljeva Na mestu zlocina ostavljen Punjabi i CD sa 100 epizoda Male neveste
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.5.2014 17:08:14
|
|
|
|
Verolina
|
Prebice nas obe moderatori
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 5.6.2014 7:48:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sinoc bili u setnjici i sebe sam pocastila poludubokim crnim patikama sa sljokicama i jedna majcica.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.6.2014 0:08:16
|
|
|
|
Žapkić
|
Prasak za veš i pastu za zuba
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.6.2014 0:17:16
|
|
|
|
Klarita
|
Juce, tj vec ispade prekjuce , dve haljine, suknju i majicu mm se uslogirao, jer sve islo na njegov racun
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 12:48:39
|
|
|
|
nata11
|
Upravo trazim da kupim vestacke trepke Koji ce mi djavo nemam pojma al mi sinula ideja da ih nabavim.
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 12:49:28
|
|
|
|
Verolina
|
I ja sam ih kupila
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 12:49:43
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Kilogram krastavca jer moji jos nisu porasli
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 12:52:02
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Kilogram krastavca jer moji jos nisu porasli Kraljice I 10 jaja imam u planu to zaboravih.
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 12:53:36
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Kilogram krastavca jer moji jos nisu porasli Možda ih ne neguješ dovoljno?
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 12:55:19
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Verolina I ja sam ih kupila bitno da treplješ a to što još ne znaš šta ćeš obući to nema veze
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 12:56:49
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: anci kv IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Kilogram krastavca jer moji jos nisu porasli Možda ih ne neguješ dovoljno? Ona hoce ekoloske, bez prskanja, njima duze treba.
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 13:01:32
|
|
|
|
anci kv
|
ma Sosa voli sve prirodno...
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 13:03:40
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Samo ekoloski krastavac priznajem Ima tri malena al to nema za jedan obrok. Imam ja strpljenja
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 13:07:11
|
|
|
|
anci kv
|
samo da ga ne uvati zima..
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 13:11:24
|
|
|
|
Sosa Mena
|
To necemo dozvoliti,
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.6.2014 18:10:52
|
|
|
|
mali_mis
|
Mindjuse za 50 din kod nekog cikice ispred crkve
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.6.2014 18:49:48
|
|
|
|
NadaR
|
Milosu tri majcice I dvoje kratkih hlaca , sebi helanke I mm sladoled
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 15.6.2014 20:11:16
|
|
|
|
Štetica
|
Verka ja cekam slicku u crveno aljince.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 15.6.2014 21:10:07
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Verka ja cekam slicku u crveno aljince. Uz obaveznu sliku frizure
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 15.6.2014 21:20:01
|
|
|
|
Torbica
|
Tuperware, svasta nestooo! Jedva cekam da stigne!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?