Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.5.2014 16:56:47
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Verka u stilu indijske sirene
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.5.2014 16:58:36
|
|
|
|
Verolina
|
E, cvrc, nije nego . Sad i skafandre da obucem ti bi rekla da ga je kreirao Radzastanac
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.5.2014 17:00:28
|
|
|
|
anci kv
|
što se srdi,ja samo jedva čekam fotke pa da komentarišem A šta ćeš obuti?
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.5.2014 17:02:13
|
|
|
|
Verolina
|
Bez sandale Ne srdim se. kad prionem k' Sumadiji pisace novine-razjarena Beogradjanka prebila uniformisanu gradjanku Kraljeva Na mestu zlocina ostavljen Punjabi i CD sa 100 epizoda Male neveste
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.5.2014 17:05:52
|
|
|
|
anci kv
|
bez sandale? bosa? čuš nju,beograđanka iz železnika. Ništa dok nema 1000 epizoda IZVORNA PORUKA: Verolina Bez sandale Ne srdim se. kad prionem k' Sumadiji pisace novine-razjarena Beogradjanka prebila uniformisanu gradjanku Kraljeva Na mestu zlocina ostavljen Punjabi i CD sa 100 epizoda Male neveste
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.5.2014 17:08:14
|
|
|
|
Verolina
|
Prebice nas obe moderatori
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 5.6.2014 7:48:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sinoc bili u setnjici i sebe sam pocastila poludubokim crnim patikama sa sljokicama i jedna majcica.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.6.2014 0:08:16
|
|
|
|
Žapkić
|
Prasak za veš i pastu za zuba
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 6.6.2014 0:17:16
|
|
|
|
Klarita
|
Juce, tj vec ispade prekjuce , dve haljine, suknju i majicu mm se uslogirao, jer sve islo na njegov racun
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 12:48:39
|
|
|
|
nata11
|
Upravo trazim da kupim vestacke trepke Koji ce mi djavo nemam pojma al mi sinula ideja da ih nabavim.
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 12:49:28
|
|
|
|
Verolina
|
I ja sam ih kupila
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 12:49:43
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Kilogram krastavca jer moji jos nisu porasli
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 12:52:02
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Kilogram krastavca jer moji jos nisu porasli Kraljice I 10 jaja imam u planu to zaboravih.
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 12:53:36
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Kilogram krastavca jer moji jos nisu porasli Možda ih ne neguješ dovoljno?
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 12:55:19
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Verolina I ja sam ih kupila bitno da treplješ a to što još ne znaš šta ćeš obući to nema veze
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 12:56:49
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: anci kv IZVORNA PORUKA: Sosa Mena Kilogram krastavca jer moji jos nisu porasli Možda ih ne neguješ dovoljno? Ona hoce ekoloske, bez prskanja, njima duze treba.
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 13:01:32
|
|
|
|
anci kv
|
ma Sosa voli sve prirodno...
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 13:03:40
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Samo ekoloski krastavac priznajem Ima tri malena al to nema za jedan obrok. Imam ja strpljenja
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 13:07:11
|
|
|
|
anci kv
|
samo da ga ne uvati zima..
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 7.6.2014 13:11:24
|
|
|
|
Sosa Mena
|
To necemo dozvoliti,
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.6.2014 18:10:52
|
|
|
|
mali_mis
|
Mindjuse za 50 din kod nekog cikice ispred crkve
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 8.6.2014 18:49:48
|
|
|
|
NadaR
|
Milosu tri majcice I dvoje kratkih hlaca , sebi helanke I mm sladoled
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 15.6.2014 20:11:16
|
|
|
|
Štetica
|
Verka ja cekam slicku u crveno aljince.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 15.6.2014 21:10:07
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Verka ja cekam slicku u crveno aljince. Uz obaveznu sliku frizure
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 15.6.2014 21:20:01
|
|
|
|
Torbica
|
Tuperware, svasta nestooo! Jedva cekam da stigne!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?