RE: Šta smo danas pravile V deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

jole82 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (29.9.2013 9:44:16)

Hehehe adulence...pa ti kao da znas da mi je ostalo za jos jednu porciju [sm=smiley36.gif]
Evo draga saljem puno tanjirce [sm=smiley1.gif]

isidora88 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (29.9.2013 10:16:51)

grasak i snicle, naravno domaca supa[sm=smiley1.gif]
za dezert nista,kad god napravim sve sama pojedem jer mm retko jede slatko, a mateja skoro nikad

Olga75 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (29.9.2013 10:21:37)

supu sam donela juce od mame [sm=smiley36.gif] pa cu pilece batake i krompir u kesu i kupus salatu
za desert smokve ako neko po ovoj kisi izadje da ih nabere [sm=smiley36.gif]

Figaro88 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (29.9.2013 16:42:35)

Corbicu od povrca,peceno pile sa povrcem,rafaelo kuglice i za mene pecene jabuke...

dunja RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (29.9.2013 20:50:00)

Za doručak pita sa sirom i blitvom (sinoć ispekla), za ručak domaća pileća supica i u rerni zapečena piletina (belo meso), sa kromprirom, tikvicama, blitvom, preko narendan kačkavalj i posuto malo parmezana. Za večeru palačinke sa domaćim džemom od šljiva.

Sanjica26 RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (29.9.2013 20:53:23)

Za rucak: supica, spanac sa belim mesom i sopska salala, Za veceru pogacice sa sirom.

milicicak -> RE: Šta smo danas pravile V deo (29.9.2013 21:03:57)

Za rucak curecu supu sa knedlama, przene lignje, bareni krompir i zelenu salatu...
Za veceru mm pravi tortilje sa belim mesom, grilovanim patlidzanom, yelenom salatom, rendanom sargarepom i paradajzom, mene trese temperatura pa dobijam veceru u krevet [sm=smiley1.gif]

lesica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (29.9.2013 21:09:32)

Doručak- uštipci, ručak- pasulj sa suvim mesom, večera- ko je šta dohvatio [sm=smiley36.gif] to je onako usput bilo dok se spremao ajvar.

Ana RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (29.9.2013 21:58:35)

Ćufte u sosu od paradajza (zapečeno u rerni) i pire krompir.

Bebilina -> RE: Šta smo danas pravile V deo (30.9.2013 1:29:06)

Dorucak u krevetu: jaja Benedict [sm=bravo.gif], rucak nicoise salata, vecera pecenje uz sve moguce vrste povrca.
Juce sta smo jeli pojma nemam, toliko se otad izdesavalo da nema sanse da se setim [sm=smiley36.gif]

viking -> RE: Šta smo danas pravile V deo (30.9.2013 20:57:34)

Ja sam danas jela onaj Seoski lonac, ili kako se već zove, reklamiraju ga ovih dana na TV, nisam ga ja pravila ali mogu vam reći da je ukusno.

Didy -> RE: Šta smo danas pravile V deo (30.9.2013 21:09:05)

Od juče smo imali domaću pileću supicu i meso pečeno u rerni, a dodala sam blitvu i pohovane tikvice kao prilog. Juče sam napravila proje sa fetom i (opet[sm=smiley36.gif]) blitvom i skroz lud kolač od jabuka (nisam ga pravila dugo i zaboravlia sam koliko je dobar i jednostavan za spremanje), pa nam je ostalo toga i za danas.[sm=bravo.gif]

Bebilina -> RE: Šta smo danas pravile V deo (1.10.2013 0:37:54)

Danas lazanja i to sa pirincanim mlekom. Mm mislio stavljala sam pine-nuts i pasulj, nije bilo sanse da provali da je samo besamel drugaciji [sm=smiley36.gif]
I zapocela sa zimnicom: prvo neka vrsta dzema od nasih jabuka sa zacinima, a sutra cu sos od jabuka. Sledece su sljive, pa grozdje, kad stignem... [sm=smiley1.gif]

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (1.10.2013 10:06:27)

Juče sveki poslala đuveč, a ja popodne skuvala pasulj sa suvim mesom za mm da ima nekoliko dana. Još smišljam kakav kolač da napravim jer mi je ćera naručila. [sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (1.10.2013 13:57:12)

Danas gibanica sa makaronima, rumeno zapecena, njam - njam![sm=smiley1.gif]

jovicaa -> RE: Šta smo danas pravile V deo (1.10.2013 14:17:32)

boraniju sa piletinom.

jovicaa -> RE: Šta smo danas pravile V deo (1.10.2013 14:18:37)

IZVORNA PORUKA: Torbica

torbice moze recept?

big mum -> RE: Šta smo danas pravile V deo (1.10.2013 14:32:44)

Pileća supica
makarone sa saftom od piletine
pečene crvene paprike sa bj.lukom

Za sutra grah sa suvim mesom,domaća pogača.

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (1.10.2013 14:39:54)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

IZVORNA PORUKA: Torbica

torbice moze recept?

Naravno, ma prosto da ne moze prostije. Obarim posebno makarone u slanoj vodi, jednu kesu od 400 gr. Posebno pomesam 500 gr mladog sira, 4-5 jaja (zavisno kolika su), pola praska za pecivo, 3 dcl jogurta ili kisele vode, zavisi sta imam i soli po ukusu, zavisno da li je sir slan oko pola kasicice. Stavim makarone u izmesanu smesu, pa u djuvec tepsiju na pek papir. Pece se nekih pola sata dok lepo ne porumeni, opet, zavisno od rerne. Treba da lepo porumeni pa koliko god da mu treba. [sm=smiley1.gif]
Moji jako vole ovo, a i ja.

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (1.10.2013 14:41:28)

Uh, zaboravih 1 dcl ulja u onu smesu, i malo ulja u vodu u kojoj se kuvaju makarone. [sm=smiley9.gif]

Наташица -> RE: Šta smo danas pravile V deo (1.10.2013 14:49:30)

пилећа супа и месо с рижом. вечерас кад се муж гладан врати с баскета биће мафини слани и слатки. има да на прољеће будемо [sm=pujs.gif] мафини су нам сваки други дан на трпези.

nata11 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (1.10.2013 14:52:47)

Pravila sam juce onu mesavinu C - seoski lonac i nisam nesto odusevljena, prezacinjeno mi je, mislim da sam trebala da ubacim vise kupusa nego sto pise na kesici.

Danas idem na rucak kod mame, a za veceru cu neki brzinski sendvic.

milicicak -> RE: Šta smo danas pravile V deo (1.10.2013 17:30:56)

Musaka od tikvica i tucena paprika za salatu

jovicaa -> RE: Šta smo danas pravile V deo (1.10.2013 17:41:33)

moji obozavaju pitu sa sirom, kontam da im je ovo slicno, a lakse mi je da napravim[sm=smiley36.gif]
koje ulje stavljas ?
ja cu praviti sutra, koji sir ubacis? ja kad god kupim mladi sir, bude gadan bezukusan

Olga75 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (1.10.2013 17:50:01)

ja ne stavljam ulje u zapecene makarone , samo bas malo i pravim sa jogurtom , mlekom i jajetom :)
i ne kuvam makarone nego ih zalijem sa tim sto smutim
sto jednostavnije [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>