RE: Šta smo danas pravile V deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Šta smo danas pravile V deo (6.10.2013 2:11:05)

Nista ni danas!!!![sm=bravo.gif] (osim za beku ona je dobila blitvu sa krompirom, zumancetom i belim lukom[sm=smiley36.gif]) evo krka se pecenje i rostilj i kolaci i torte a ja mrdnula prstom nisam jeeeeeeeeeeeeeeee a bice i za sutra i ja opet NISTA[sm=jezicek.gif]

tijatija -> RE: Šta smo danas pravile V deo (6.10.2013 8:25:22)

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Đuveč sa teletinom, ala ja [sm=smiley36.gif]

A sad se spremam da razvučem pite, jednu sa sirom, jednu sa krompirom, i jednu sa lukom.

Kako pravis sa lukom? Porim ili obicnim?

adulence -> RE: Šta smo danas pravile V deo (6.10.2013 9:50:22)

Za dorucak pita sa jogurtom,za rucak sarma i butkica sa povrcem,pa ko sta voli...bice za par dana...za ivu krompir sa blitvom i zumancetom i malo pavlakice...

Olga75 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (6.10.2013 11:10:17)

supa sa griz knedlama , sos od paradajza , bareni krompir i meso iz supe , piletina sa pavlakom i senfom , krompir i salata od boranije
desert : jos ima smokvi

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (6.10.2013 12:22:56)

Domaća supa, bareno meso i krompir, paradajz sos i skroz lud kolač od jabuka. Imamo jabuka koje su malo nagnječene ili oštećene, pa moraju da se troše odmah, a nema šanse da pojedemo kilo jabuka na dan osim u kolaču. [sm=smiley36.gif]

big mum -> RE: Šta smo danas pravile V deo (6.10.2013 12:28:53)

Danas nešto light[sm=smiley36.gif](dječak je na crjevnoj dijeti)

Pilčeća supica iz kesice sa komadićima pilećeg bjelog
makarone sa saftom od mljevenog

Desert-banane i euroblok čokoladice.

Vatrena -> RE: Šta smo danas pravile V deo (6.10.2013 12:38:43)

makaronice sa sosom od mesa i paradajz pirea,
prženi krompir.

Dani.kv -> RE: Šta smo danas pravile V deo (6.10.2013 14:49:54)

Danas je pao spanski kolac od limuna. Recept sa gastronomada. Super je

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (7.10.2013 11:24:12)

Danas ne znam sta cu! Htela sam testeninu ali deca imaju u vrticu testeninu pa se jos mislim.... Htela sam kiflice i slatke i slane, ali to je opet testo! Sad cu da prelistam neke receptice!

Anck Su Nmaun -> RE: Šta smo danas pravile V deo (7.10.2013 13:31:33)

Mi imamo sarmice od juce, pa nista za glavno jelo, al evo pece se pitica guzvarica u rerni ... mmmmmm

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (7.10.2013 16:21:16)

Ostalo kuvanog mesa od juče, ispohovala sam jedan patlidžan i uz to smo jeli svežu crvenu papriku. Danas nemamo dezert, malo odmaramo stomake. [sm=smiley36.gif]

mtajcica83 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (7.10.2013 22:19:31)

Za rucak nista, ali sam pravila za sutra, rolat od blitve, rolat sa ajvarom,maffine sa brusnicama i orasima..Za sutra ostaje cokoladni kolac, i slani maffini sa prsutom i sirom.

Misha i Ljisha -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.10.2013 7:04:47)

e bio bi red i ja nesto da kuvam za mene i mm. Beka ce da dobije supicu i pilecu dzigericu sa povrcem a mi cemo danas slatki kupus sa rebarcima. Mm ne moze da jede bezmesni slatki kupus a ja ga cak vise volim bez mesa nego sa mesom al ajd malo da mu udovoljim

Lu -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.10.2013 8:12:30)

Gravče na čorbicu[sm=smiley36.gif]
Možda i štrudla sa gotovim korama, posna.

Olga75 -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.10.2013 8:26:03)

ja cu nesto kao becarac , sataras sta li i pitu od hleba

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.10.2013 8:56:35)

corbica od karfiola i verovatno cu napraviti neku kinesku piletinu sa pirincem.

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (8.10.2013 15:43:44)

Američku pitu sa jabukama. Divan jesenji ukus!

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.10.2013 10:29:13)

Fasiri od okare (ostatak od sojinog mleka, mlevena skuvana soja) i posnog sira, salata od kukuruza secerca, corbica od boranije. Desert palacinke, njam njam

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.10.2013 10:32:29)

Jao Minnice, gledam sad ovu tvoju pitu i lomim se da li to da napravim umesto palacinki, sve mi mirise cimet!

minnica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.10.2013 15:18:14)

Stvarno je super ukusna pitica, a i posna ako se pravi sa margarinom. Kod nas danas grašak, a za mm još dodala pečene gril kobasice.

Anoniman -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.10.2013 16:49:33)

Paradajz supica,krompiraca sa kobajama kupus salata domaci hleb i bakvala-baklava sa orasima za moju princezu

dunja RR -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.10.2013 18:20:19)

Torbi, šta staviš u posne palačinke? Tj, kako ih praviš, sastojci ma zanimaju [sm=smiley1.gif]
IZVORNA PORUKA: Torbica

Fasiri od okare (ostatak od sojinog mleka, mlevena skuvana soja) i posnog sira, salata od kukuruza secerca, corbica od boranije. Desert palacinke, njam njam

madre -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.10.2013 21:20:07)

pileca supa, makarone sa jajima i sirom zapecene u rerni.

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (9.10.2013 21:33:12)

Dunjice,

ovako, Posne palacinke

500gr brasna,mekog,psenicnog 1/2 l sojinog mleka malo soli 1 kasicica praska za pecivo 1 kesica vanilin secera 2-3 kasike secera voda. Zamesim testo mikserom od navedenih sastojaka i dodam jos vode dok ne dobijem zeljenu gustinu.Narendam malo i koru od limuna. Dobro je da umuceno testo za palacinke odstoji oko sat vremena. U testo ne stavljam ulje,a u tiganj stavim po kasiku ulja pre svake palacinke. Naravno, ovo je kolicina za moju ekipu, ispadne dosta, ti smanji meru. Jako su mekane i ukusne. Cudo im napravi prasak za pecivo i to sto odstoji testo.

Ja sam danas jos i sampinjone obarila u mikrotalasnoj, zacinila belim lukom, maslinovim uljem i malo sirceta stavila. Nadjoh ih u frizideru, danas su morale da se iskoriste, takav rok.
i napravila pitu od jabuka, Minnicinu, odlicna je, ostalo dva parceta. [sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: Šta smo danas pravile V deo (10.10.2013 9:21:32)

Zenice, spominjale ste seoski lonac i ja ga kupim, odusevila se jer nema glutaminata u sastavu, jeee, to je onaj E621. Tako da cu iskoristiti pecenu jagnjetinu od utorka i skuvati taj lonac. [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>