Bebilina -> RE: Šta smo danas pravile V deo (28.9.2013 20:02:25)
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Ja danas bila vredna, davno nisam[sm=jezicek.gif] pecena piletina u kesi sa gomilom zacina, krompirom i sargarepom, mafini po receptu Lokice77 (odlicni su), domace tortilje (Viking, Bebilina, hvala za ideju), trenutno se kuva pasulj sa suvim rebrima (da mi sutra ne zauzima ringlu) za sutra planiram przene lignje pa me zanima da li neko ima savet kako da ih spremim da ne budu zilave Bravo, bravo [sm=bravo.gif] Ja lignje kuvam ovako uglavnom KLIK Uvek su mekane i milina od ukusa (za mene, ljubiteljku belog luka [sm=smiley36.gif]) E i u bambus posudi sam ih spremala na pari, i to ih super omeksa i da im aromu ono ga sa cime ih "paris", ali nisu hrskave. Zavisi sta volis [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|