Milena18 -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (5.9.2017 20:57:04)
|
M je juče krenula na prilagođavanje. Prvi dan, tj.prvih pola sata koliko je juče bila, smo baš teško podneli. Ostala je lepo u vrtiću, nije plakala za mnom, ali smo je kad smo došli po nju zatekli kako rida sa još troje dece. Izgleda da se vaspitačica nije baš snašla, to joj je prva jaslena grupa, a jedan dečkić je povratio dva puta pa se sva pogubila. Danas je već bilo mnogo bolje. Videla sam kad sam došla po nju kako trčkara i nosi neku lutku. Vaspitačica kaže da je prošlo super, samo je malo plakala. Jedino nije htela da jede salamu za doručak, nego samo hleb. Ne znam ni što im daju salamu, ali to je već za drugu temu. Sve u svemu, nije tako loše kako se činilo juče. Mislila sam da će sutra ostati malo duže, ali su nam rekli da ostaje ponovo sat vremena jer ih ima puno na prilagođavanju. Što se tih grubosti tipa povlačenja za ruku tiče, nikako mi to nije ok. Smatram da vaspitač treba da nađe reči primerene uzrastu deteta, tako da ono razume šta sme/ne sme da radi i zašto, a ne da se plaši nekoga sa kim treba da gradi odnos poverenja i razumevanja.
|
|
|
|