RE: Idemo u vrtić-2. deo (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Zabavište i čuvanje deteta

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (21.9.2017 7:49:27)

Sinovljeve vaspitacice su ih stalno grlile i ljubile. U početku je pored njih bila druga grupica i nekad su bili zajedno. Sin je voleo i tu vaspitacicu. Kad dodjemo ujutru i on je ugleda odmah je trcao u njeno narucje. Imao je stariju i mladju. Starija je bila zaduzena za strogocu, ali ih je i ona redovno mazila. A oni su nju "masirali" [sm=smiley36.gif]
I meni je to bas lepo.

Duškić -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (21.9.2017 14:24:59)

IZVORNA PORUKA: Milena18

I ova Martina je nežna prema deci. Više puta sam je zatekla kako ih drži u krilu kad plaču i mazi, nju nosi kad raširi ručice, zove je "moja mrva". Zato se i vezala za nju valjda. Po meni je to način da se gradi odnos sa decom, a ne "ona se dere, a ja još više".
Duškić, a kako ide tvom dečkiću?

Milence, nije los, njemu se prispava pa je nervozan , kad god da legne ustaje u 6 i 30h do 7 najdalje.
A igrao se , plakao i tako , ostane sat i po . Mozda sutra i duze. Vodio ga muz ovih dana , ostavio bi ga duze ali meni zao.

Milena18 -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (21.9.2017 21:32:48)

Pa dobro, nije strašno da ponekad zaplače. U našoj grupi svi još kmezaju s vremena na vreme, nekad pojedinačno, a nekad i cela grupa. Pre neki dan se jedan dečkić ukakio pa se rasplakao, pa i drugi udarili svi u plač [sm=smiley36.gif]
I moja M je jako nervozna kad joj se spava. Ne znam ni kako vaspitačice uspavaju njih toliko u isto vreme.

Anck Su Nmaun -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (22.9.2017 12:14:51)

V je danas bio suuper. Sve je bolji!
Lepo je usao, voli da.se.igra.i da rucka. Ne place!
Sledece nedelje ostajemo na spavanju [sm=bravo.gif]

IvanaSK RR -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (23.9.2017 12:37:05)

Anck, divno, divno[sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (9.2.2018 21:10:28)

Žene, mi stigli sa Zlatibora pa sam večeras oko 19.30. pravo otišla u DZ po potvrdu za vrtić za ponedeljak.
Prethodno sam nazvala i pitala da li mogu sama da dođem, jer dete mi je zdravo, samo smo bili na putu, a naša dr danas radi sa bolesnom decom.
Rekoše možete slobodno, ali samo ako je dete vaksinisano, od sad kažu potvrde ne daju nikako nevakcinisanoj deci. I tako mi je dr malopre i napisala na potvrdi, velikim slovima - VAKCINISANO.

IvanaSK RR -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (11.2.2018 9:25:08)

Ja tek sada vidim da nisam pisala nas polazak u vrtic, moracu ovih dana.
Dunja, ja se slažem sa tim, nema vakcine, nema ni vrtica. Naravno, ne racunam decu koja iz odredjenih razloga nisu smela primiti vakcinu.

suzi kju -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (11.2.2018 10:18:56)

Cekajte, ne razumem. Ukoliko dete nije vakcinisano nece moći u vrtic? !?!?!
Meni Ema nije vakcinisana iz razloga sto nije bilo prilike jer je non stop bolesljiva. Andja je primila, Ema nije još ali imamo u planu čim pre da primi.
Sutra treba da krenu posle 2 nedelje i šta, nece je primiti?

IvanaSK RR -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (11.2.2018 14:34:28)

Suzi, zavisi od dr i vrtica... Ali kao sto vidis neki doktori ne daju potvrdu za vrtic ako nije vakcinisano, a negde zovu iz vrtica i isključuju iz kolektiva.

AnaTamara -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (12.2.2018 9:49:32)

Mi smo pocetkom februara morali da nosimo kopiju kartona vakcinacije, na fazon deca koja nisu vakcinisana da se sto pre vakcinisu ili ih ispisuju. Smataram da im je, nazalost, ova situacija dobro dosla, da bi ispisali decu iz vrtica, jer je kod nas velika lista cekanja, a od ove godine uvode i novo pravilo da sad svi konkurisu za vrtic kao da se prvi put upisuju, nema vise samo obnavljanja ugovora.

dunja RR -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (12.2.2018 10:09:21)

Ne kapiram, svake godine ide konkurs pa i mi koji smo upisani konkurišemo ili šta?

AnaTamara -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (12.2.2018 11:32:24)

Da,da...bas tako...konkurisemo svake godine kao da nam je prvi put. Od ove godine ce tako biti kod nas, ne znam za ostale gradove. Tu inicijativu su pokrenuli zaposleni u gradskom vecu, a povodom laznih potvrda o zaposlenju, koje se ne proveravaju,i UO vrtica je to prihvatio. Meni je to skroz nerealno iz razloga sto danas bukvalno nikome nije siguran posao, ni u privatnom sektoru ni u drzavnom. Mozda neko , dok traje konkurs ne radi pa se posle zaposli. Zaista mi nije jasno kako ce to resiti. Nije fer ni prema deci koja vec 3 4 godine idu u vrtic. A druga stvar sta ce roditelji cija deca ne budu primljena? Kako i da traze posao, ko ce da im cuva decu

dunja RR -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (20.2.2018 13:01:11)

Nas su danas vratili iz vrtića, i nećemo ići mesec i po dana, po svemu sudeći.

Cela S grupa je dobila boginje, njih 4-oro samo nije, među njima i Sava, ali još traje period inkubacije. I savetovali su mi da ga ne dovodim više, zbog operacije koju imamo za mesec dana. Mislim naravn o neću, nego sada da vidim da li je i on zakačio boginje ... ako jeste, odložićemo op. Sa jedne strane lakše bi mi bilo da sada pregrmi kada i ostali, ali ne bi volela da odlažemo operaciju. Šta god da bube, to nam je što nam je.

Anck Su Nmaun -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (20.2.2018 13:04:32)

Ja to jeste sto pre to bolje ali kad vam se sprema op ne bi valjalo.

Inace ja nisam ispratila sta Sava operise?

dunja RR -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (20.2.2018 13:13:35)

Anck, vodenu kilu, zakazana nam je odavno op, a operišu samo na proleće, pa ako sada to ne obavimo, biće veliki. Kažu da je najbolje između 3 i 4 godine to završiti.

Mala Elena -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (28.2.2018 20:22:57)

Dunja, kako je dobio tu kilu?
[sm=smiley13.gif]

Moje treba da krenu kada se malo prolepsa vreme. Zanima me, da li je vase dete izostajalo tri meseca i da li je bilo ponovo nekog ranijeg uzimanja da ne ostaje na spavanju ili ne?

Mala Elena -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (28.2.2018 20:24:43)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ne kapiram, svake godine ide konkurs pa i mi koji smo upisani konkurišemo ili šta?

Jel ovo istina? Kada se konkurise?

mama Jo -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (28.2.2018 22:31:47)

Joj i mene ovo uvek buni, ali mislim da sw svake godine iznova konkurise, da to vazi za sve...

I da - kada je konkurs? Cini mi se da je prosle god.bio u aprilu??

Mala Elena -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (28.2.2018 22:34:53)

April ili maj.
Do sada smo obnavljali ugovor...
Devojka je pisala za Loznicu, ne znam da li ce vaziti za Bg.

mama Jo -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (28.2.2018 22:37:19)

Joj necu onda da zbunjujem... mi smo prosle godine prvi put konkurisali i nismo dobili, a secam se da su konkurisali i ovi sto vec idu, sad moguce da nisu istu dokumentaciju podnosilo. Za NS govorim.

Mala Elena -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (28.2.2018 22:51:57)

Ko zna, nisam upoznata za NS...

Dora89 -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (8.3.2018 9:23:53)

Ovog septembra, ako Bog da. Volela bih da krene malo ranije, probaćemo nešto da uradimo po tom pitanju, pošto u avgustu, ako Bog da, stiže beba, pa da ne misli da je šikaniram. [sm=jezicek.gif]

Mala Elena -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (8.3.2018 9:37:11)

Navedi u konkursu da zelis da krene u julu, taman dok ti se ne adaptira da je kupis ranije, slobodna si...

Anck Su Nmaun -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (2.7.2018 16:11:18)

Danas prvi dan u drugom vrticu iako ga je docekala njegova vaspitacica vristao je i otimao se. Uzas

Maraj -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (2.7.2018 16:13:49)

Joj anck... drugi prostor... a i odvikao se [sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>