SunFlower -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (1.10.2015 22:55:44)
|
Mi imamo strasnih problema sa adaptacijom[sm=smiley13.gif] Vec cetvrta nedelja prolazi, a on i dalje place. Kaze mi vaspitacica, da ne place svo vreme, ali je tuzan, i stalno pita za mamu. Ostaje samo 2 ipo sata, nikako da produzimo. I igracke smo donosili, i sta sve nismo probali. Od juce nosi moju i bebinu sliku, kaze vaspitacica da mu je lakse uz nju. Ali ljudi moji, kako mi je danas bilo tesko, dolazim po njega, oni u dvoristu, sva se deca igraju, voze, ja gledam kroz zbunje, a moj Uros polako preko dvorista pa skroz u najdalji cosak, ima neke stepenice seda na njih, vadi slikicu iz dzepa i place[sm=smiley19.gif] Ja dolazim do njega a on kad me video ustao i okrenuo se od mene poceo da bezi, kao da je ljut, ma srce da ti se pokida. Mislim da ovu scenu necu zaboraviti dok sam ziva, toliko mi je nekako tuzno palo. Jos on jadnicak ne razume nemacki, vaspitacice ne razumeju srpski, naravno da je detetu tesko, ni sa kim ne ume da komunicira dok ne nauci jezik. Nemam pojma ali mislim da ce ovo potrajati, dajte mame neki savet, nekog keca iz rukava, sta bilo, samo da ne tuguje toliko. Inace vrtic je prelep i vaspitacice su stvarno fine i korektne.
|
|
|
|