Mariya -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (22.5.2016 17:02:41)
|
Evo da napišem kako je prošlo upoznavanje sa vrtićem! Otišli smo na igranje,malo se stidela prvih 10 minuta, ali srećom,bilo je dece koju već poznajemo i koje su joj odmah pokazale vrtić,igračke i pozvale je na igru. Kada je došlo vreme za užinu,rekla sam joj da idemo kući,a ona mi kaže da neće da ide[sm=smiley1.gif] To je čula i vaspitačica i pitala je da li hoće da užina sa njima,pošto ima jednu užinu viška. Moja L je odmah pristala,pošla je za ostalom decom da opere ruke,postavi tanjire i sedne da klopa,a meni je odmah rekla da ne idem sa njom,može ona sve sama[sm=smiley14.gif]. Sledeći dan smo otišle opet,pošto je sad već znala kako i šta ide,odmah na vratima mi je rekla da mogu da idem kući[sm=smiley36.gif] Baš sam ponosna na nju. Sluša,sarađuje,ne stidi se,hoće da se druži i igra sa decom,a zainteresovana je za sve što rade. Naravno,ni drugi dan nije htela kući,štaviše, htela je i u subotu da ide i rastužila se kad sam joj rekla da subotom nema vrtića [sm=smiley13.gif]. E sad,videćemo kako će nam biti u septembru, zasada hoće da ide [sm=bravo.gif]
|
|
|
|