Rosita -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (9.10.2014 12:20:24)
|
D je bio odsutan nedelju, pa je isao nedelju dana pa je evo ove sedmice opet odsutan. Zato sto slini i kaslje. I ajde, ta prva tura je bila teska, on je samo dva puta malko slinio do polaska u vrtic, pa nije znao da se snadje i lose je spavao i sve, a sada je kudikako iskusniji kako da dise na skrge i td [sm=smiley36.gif]. Elem, dr je redovno pratio i nista sem nosa i sad kaslja nije bilo, ali nas dr je uvek za opciju da bude par dana kod kuce ako mama ne radi, a ja ne radim do 1.11. I svakako bih ga ostavila, mozda je mogao danas i sutra ali neka. Juce mi izasli malo napolje i sretnemo drugaricu iz susednog ulaza i iz D grupe, koju uzima baka u isto vreme kad i ja D i onda malo setamo. Kaze gde ste vi, nema vas, ja reko tako i tako, slini i kaslje. Ma kaze pa sta, svi sline i kaslju, pa i njena unuka i svi u grupi, vi zalecite vase dete ali cim se vrati eto ti nezalecene grupe. Necete ga veli sacuvati. Oni su sa starijim unucetom tako, ali sad se drze pravila- samo da nije "kilavo", da je veselo i nema T, ide naravno. Jer veli tako ako budete, nikad nece ici. Ok, spoznah ja kriterijum, to je izgleda tako pa svidjalo se kome ili ne... Kako vi? Osim razboljevanja i slina, sve ostalo u vrticu nam se svidja i stvarno je korisno, za kratko vreme plus izostajanje, primetila sam dosta pozitivnog u razvoju recnika i navika tokom dana.
|
|
|
|