Rosita -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (10.9.2014 9:05:17)
|
Sta sve citam, dijana, bas mi zao tog deteta, moguce je , koliko je mala stara? Da se samo zali na stomak pa i da pomislis da tako izbegava vrtic, ali ta sveopsta promena, moguce da je stvarno boli :( Ja malopre ostavih mog dasu. Plakao je :(. Nije hteo da udje, eto tri dana je bio ok ali sad vec place, vaspitacica mi rece da dodjem za sat. Svratila sam pored sobe za 10 minuta, nije vise plakao. Ona mi onomad rece- Volim kad deca placu na pocetku. Znam i ja da je to sve normalno, normalno je da hoce da bude sa mnom radije, ipak je mali, al eto, ne bude svejedno. Nego dobro, spremna sam da ce biti previranja. Mama jedna mi kaze kako njen sin obozava tetu, hoce samo ona da mu reze nokte, da ga shisha- samo ako ceo na biti tu ili josh bolje da ga lično ošiša, kaže da je par puta makar šiške morala da mu skrati , haha... a veli drao se na sav glas šest meseci :(. Neke adaptacije mi više liče na mirenje sa sudbinom. Evo jos malo pa idem po njega. Svratih ovde, posle cemo da se druzimo :) Pozdrav svima.
|
|
|
|