SunFlower -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (30.7.2014 23:17:30)
|
Moj sincic konacno krece od septembra u vrtic. Jako se radujem, vec je "veliki", a i silno mu je potrebna socijalizacija i odvajanje od mene. Ziva nisam za njega kako ce se adaptirati, nezan je, senzibilan, stidljiv (to je izrazeno samo u pocetku sa ljudima koje ne poznaje, dok ne "pregrmi"). Jako se stidi od druge dece, sklanja se u parku. On je od one dece koja ne znaju da se izbore za svoj red na toboganu, ako se neko ugura on se skloni i ceka da ga puste. Jednostavno je takav, od rodjenja, treba mu vremena da prihvati nove ljude. Kod kuce je zato mali divljak[sm=smiley36.gif] To su sve finese koje se nadam da ce boravak u kolektivu da promeni, bice sigurno cupavo u pocetku ali kad prelomi, bice raj. Takodje ne znam kako ce reagovati na nemacki, sigurno ce biti jako zbunjen jer vaspitacica, iako je srpkinja, sa decom komunicira iskljucivo na nemackom. Mada on i sad zna, sam prica kako za mesec dana krece u skolicu, danas je cak izdvojio jedne farmerke i duks i rekao mama jel cu ovo da obucem kad idem u skolicu[sm=smiley1.gif] Bas imam pozitivnu tremu oko svega toga, jedva cekam septembar!
|
|
|
|