jole82 -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (11.4.2014 16:56:39)
|
Evo nas [sm=smiley1.gif] Jutros kad sam je ostavlja..nije plakala [sm=bravo.gif] Napomenula sam joj da T slučajno ne daje da pije sama, jer nema potrebe da se poliva, kad još ne ume da pije! Krenula je da odgovri tj "obrazloži", medjutim odmah sam je prekinula..malo sam joj se unela u lice pokazujući telefon i prošaputala da ja vrlo lako mogu da proverim da li će biti onako kako sam JA rekla i da kad već pričaju stvari koje deca ne treba da čuju o svojim roditeljima bar vode računa da ne viču ili nek zatvore prozor! Mislim da je vrlo jasno bilo šta sam htela da kažem...ona je ostala bez reči i pocrvenela je...okrenula sam se i bez dovidjenja otišla..a T dušica ostala pribrana i čak mi je i mahnula [sm=smiley27.gif] Kad sam u 15h došla po nju...lepo se igrala na podu sa drugarima...pitam kakva je bila..ma Teica nam je super, jako malo plače, lepo je jela, lepo spavala, jedino kad bi bila samostalnija u hodu bilo odlično, evo ja sam je ceo dan vodala za rukicu da vežbamo...napomenem joj šta sam po struci i da se jako dobro razumem u psiho-motorni razvoj deteta, posebno svog i da ne brine tu brigu, da se T pušta kad ona to želi i da nije zdravo forsirati dete ni u kom smeru, pa joj savetujem da to ni ona ne čini... Dobih kez, dovidjenja i prijatan vam vikend želim.. T joj se nasmejala i mahnula, što mi je bitno da budem mirna, da ona nema problem sa tetom, a sve ostalo ćemo lako da "sredimo" [sm=smiley1.gif] Joj Jovice jeste to puno...al šta ću...na raportu u uniformi mora da sam u 7,30, a pre pola 4 nema šanse da napustim zgradu i dok dodjem po nju...eto ti pola dana ode[sm=smiley13.gif] Branki [sm=bravo.gif] super baš mi je drago!! Mi imamo 3 tete..ove dve mladje su super..a izgleda da ću i ovu da dovedem u vinklu [sm=smiley16.gif]
|
|
|
|