jovicaa -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (1.10.2013 13:17:11)
|
isidora kod nas sve i svasta . pribor je 3600 za ovu godinu, pa ja stvarno ne znam sta oni kupuju za te pare, carobne flomastere??? pomnozi 24 sa 3600, to je ozbiljna cifra... pa onda casopis 1500 din valjda, pa svaka predstava 130 din i tako dalje, a da ne pricam da mi ovde u zru placamo skoro 5 000 vrtic! iako nas ima cetvoro i samo mm radi. i naravno svakog meseca 2 ubrusa, pakovanje vlaznih maramica, 10 pakovanja obicnih maramica i plasticne case, mislim.... i sve bi to bilo ok da su neki dobri uslovi u vrticu... a nisu, mislim jedna vaspitacica na njih pa neka bude i 18 je premalo. one se preklapaju samo u periodu spavanja, sto mi je isto glupost, ok je priprema za spavanje, ali zasto sede obe tu dok spavaju, bolje da se rasporede pa da u toku nekih drugih aktivnosti budu obe tu. posto meni i dalje ne ide u glavu kako jedna osoba moze da radi nesto kreativno sa 20 toro dece, pri tom imaju svi 3 godine... meni se dopadaju vaspitacice, ali me nervira to sto nisu bas dobri uslovi. plus nema svako svoju posteljinu, sto mi je odvratno. i sad da me ne shvatite pogresno, ja volim to sto aleks ide u vrtic, i generalno sam zadovoljna, nisam u fazonu, jaoo, jadno moje dete... ali bilo bi lepo s obzirom na novac koji ima dajemo da imaju makar malo bolje uslove i lepse igracke.
|
|
|
|