Klarita -> RE: Idemo u vrtić-2. deo (2.9.2013 9:47:09)
|
I mi od danas napaokon u vrtic! Nije isla od 15.juna, tad dobila virusnu ospu, kasnije otisli na more, onda i ja na raspustu, pa kao velim neka je i ona. Taman da se odvikne od vaspitacica jaslene grupe, od danas je u mladjoj grupi-vrtic. Kuci bilo plakanja, pekmezenja, cak je i dobila manju sljusku [sm=smiley9.gif] za naplakivanje, a naspavana je, sama se probudila, sve po protokolu, pricala sam joj danima i danima, jedan dan je i vodila kad sam isla da obnovim ugovor, jedva sam je odvukla kuci posle...elem, kad smo krenule, u kolima stalo pekmezenje, u vrticu se gurala s decom da prva ode na trijazni pregled, a onda u patikama otrcala u novu sobicu [sm=smiley36.gif] Znaci, rodila majka prvoklasnu glumicu i napravila razmazotinu...Tamo je docekali drugari iz jaslica, skakali od srece svi, grlili se, bas je bilo lepo gledati ih. Kod nas svaka majka nosi za dete ono sto ona misli da ce mu trebati: patofnice obavezno, a, za presvlacenje koliko ti mislis cega da treba (ja pun ranac, jer mala se znoji bas, a ove nase vaspitacice vode racuna i presvlace ih redovno) Ranije sam stavljala pidzamu ali nikad im ne oblace, samo raskomote decu i ubace u krevete, videla svojim ocima a, i primetila da nasa pidzama ni taknuta nije. Tako da...sve zavisi od vrtica do vrtica. Ranije recimo, kad je kretala sa godinu dana, jos je bila na adaptiranom mleku, pa sam joj nosila vodu u termosu i odmeren prah, pa one izmuckaju i naprave...sad ni flasicu hvala Bogu, ni vodu, samo eto stvari i vlazne maramice.
|
|
|
|